You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 658
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Φίλε εγώ είμαι μέσα. Πότε θέλεις να πάμεΕνδιαφερομαι και γω για παρτουζα μαγκες. Νεο μελος και δεν μπορω να στειλω pm
Πάμε φίλεΕνδιαφερομαι και γω για παρτουζα μαγκες. Νεο μελος και δεν μπορω να στειλω pm
Και εγώ ψήνομαι επίσης νέο μέλος δεν μπορώ να στείλω pmΕνδιαφερομαι και γω για παρτουζα μαγκες. Νεο μελος και δεν μπορω να στειλω pm
Dant
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Και εγώ ψήνομαι επίσης νέο μέλος δεν μπορώ να στείλω pm
Με ενδιαφέρει και εμέναΚαι εγώ ψήνομαι επίσης νέο μέλος δεν μπορώ να στείλω pm
Pirkavlos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2020
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει...
Εγώ είμαι μέσα με 1000
Εγώ είμαι μέσα με 1000
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.385
- Πόντοι
- 456
και εγώ ενδιαφέρομαι για παρτούζα σε studio.
μάλιστα όποιος γουσταρει του δείχνω κ γυμνές φωτο της γυναίκας μου
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Δεν καταλαβαίνω τι ευχαρίστηση μπορεί να πάρει ένας straight άντρας (πέρα από τον ξεφτιλισμό του ερωτικού αντικειμένου - γυναίκας εν προκειμένω), γαμιώντας την ίδια γυναίκα με έναν άλλον και αναγκαστικά έχοντας επαφή με τον άλλον χέρια, πόδια, αρχίδια κλπ.
Δεν ειρωνεύομαι ούτε κρίνω κανέναν απλά θεωρώ ότι είναι πιο καυλωτικό να υπάρχει ένας μόνο "κόκορας στο κοτέτσι".
Δεν ειρωνεύομαι ούτε κρίνω κανέναν απλά θεωρώ ότι είναι πιο καυλωτικό να υπάρχει ένας μόνο "κόκορας στο κοτέτσι".
Πολύ λάθος το έχεις στο μυαλό σου. Δηλαδή το να πηγαίνεις σε ένα μπουρδέλο και να πληρώνεις μια γυναίκα για την γαμήσεις είναι σεβασμός στη γυναίκα αν είσαι μόνος σου, ενώ είναι εξευτελισμός εάν είσαι με άλλον. Απλά να ξέρεις ότι δεν το κάνουν όλες, το κάνουν μόνο αυτές που θέλουν και το γουστάρουν. Επίσης αυτά με τις επαφές μεταξύ αντρών στο τρίο είναι αστεία πράγματα που δηλώνουν απλώς άγνοια για το πώς γίνεται η φάση.Δεν καταλαβαίνω τι ευχαρίστηση μπορεί να πάρει ένας straight άντρας (πέρα από τον ξεφτιλισμό του ερωτικού αντικειμένου - γυναίκας εν προκειμένω), γαμιώντας την ίδια γυναίκα με έναν άλλον και αναγκαστικά έχοντας επαφή με τον άλλον χέρια, πόδια, αρχίδια κλπ.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.223
- Πόντοι
- 3.846
το τι ευχαριστεί τον καθένα είναι προσωπικό θέμα. Δικαίωμά σου να κάνεις τη δική σου φάση ,δικαίωμά σου να λες την άποψή σου και δικαίωμα των υπόλοιπων να βγάζουν τα δικά τους γούστα.Δεν καταλαβαίνω τι ευχαρίστηση μπορεί να πάρει ένας straight άντρας (πέρα από τον ξεφτιλισμό του ερωτικού αντικειμένου - γυναίκας εν προκειμένω), γαμιώντας την ίδια γυναίκα με έναν άλλον και αναγκαστικά έχοντας επαφή με τον άλλον χέρια, πόδια, αρχίδια κλπ.
Μια φορά που είχα δοκιμάσει ,φρόντιζα να μην έρχομαι σε επαφή με τον άλλο άντρα και να υπάρχει ένα συγχρονισμός στις κινήσεις. Ωραία περάσαμε και οι τρεις, θα το ξανάκανα. Όπως και το 1 on 1 σεξ, μπορεί να σου βγει καλό μπορεί και όχι.
Προσωπικά βρίσκω πολύ άβολή φάση το gang bang ,καθώς μπορεί την περισσότερη ώρα να μην κάνεις τίποτα και αναγκαστικά θα στριμωχτείς πάνω σε άλλα αντρικά σώματα. Για άλλους βέβαια αυτό λειτουργεί.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Δεν έχεις καταλάβει καν τι έγραψα.Πολύ λάθος το έχεις στο μυαλό σου. Δηλαδή το να πηγαίνεις σε ένα μπουρδέλο και να πληρώνεις μια γυναίκα για την γαμήσεις είναι σεβασμός στη γυναίκα αν είσαι μόνος σου, ενώ είναι εξευτελισμός εάν είσαι με άλλον. Απλά να ξέρεις ότι δεν το κάνουν όλες, το κάνουν μόνο αυτές που θέλουν και το γουστάρουν. Επίσης αυτά με τις επαφές μεταξύ αντρών στο τρίο είναι αστεία πράγματα που δηλώνουν απλώς άγνοια για το πώς γίνεται η φάση.
Μεγαλοψωλης20εκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Και εγώ ενδιαφέρομαι να πάρουμε καμιά παρτουζα. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε δεν μπορώ να στείλω δμ.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Όχι! Εσύ συγκεκριμένα, παρτούζα μόνο με τη ξεκολιαρα τη γυναίκα σου! Την ξεφτιλισμενη. Μαλακα κερατά.Τέλος.και εγώ ενδιαφέρομαι για παρτούζα σε studio.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
πόσοι γουστάρουν έναν καλό σχολαστικό πουτσοκαθαρισμο με το στόμα μου να σας γιαλιζω την πουτσα?
Να σου πω τύπε, βάζεις και αλοιφή φινιρίσματος στην πουτσα όταν την γιαλιζεις;
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Η ωραιότερη παρτουζα που έχω κάνει είναι αυτή που κόψαμε όλοι μας γτ μας είχαν πιάσει τα γέλια τόσο δυνατά που πόνεσαν όλων μας τα σαγόνια κ οι κοιλιακοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ θέλω μια βοηθό σα νοσοκόμα να μου σκουπίζει τον ιδρώτα στο μέτωπο..Να σου πω τύπε, βάζεις και αλοιφή φινιρίσματος στην πουτσα όταν την γιαλιζεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις