Επισκέπτης
τσαρκα ποτε θα παμε εγω εσυ και ο ΠΠ?
τσαρκα ποτε θα παμε εγω εσυ και ο ΠΠ?
αρθ. 69 ΕΓΚ!
ασε ρε!συγνωμη ρε μαγκες γιατι οι περισσοτεροι ειστε εξυπνακηδες.εγω δε ξερω ουτε απο νομους ουτε απο τιποτα. εχει παει καιποιος σε ξενοδοχειο διαμονης και να ζητησει δικλινο για να κοιμηθουν τρεις. φανταομαι οχι. ετσι και αυτος ειπε οτι δε γινετε . παντου θα ζητησουν κατι παραπανω. ειναι περα για περα αληθινο.τωρα το ποσο παραπανω εχει να κανει και με την ποιοτητα του χοτελ. αν για να γλυτωσεις 1 ευρω πας στο χειροτερο ξενοδοχειο τοτε εσυ εισαι ο κουτος και οχι ο ξενοδοχος.
δεν έχει καθόλου λογική η διπλή χρέωση στους τρεις,
σε πιάνουν πάνω στην κάβλα και σε εκμεταλεύονται.
με διπλή τιμή θα έπερνα δύο και θα του τα έχυνα και τα δύο, γαμιώντας από δωμάτιο σε δωμάτιο
ενα εξάκληνο έχει η αμαξοστιχία 605 του ΟΣΕ που θα κατεβω αυριο στην Αθήνα...λες να την κλείσω και...να αρχισω να χρεωνω και γω 20αρικα και διπλα και τριπλα? 6 ωρες ταξ'ιδι είναι...απο μια ωρα το καθε ζευγαρι, και αν εχουν και καμια τριαδα τετραδα για παρτουζα τους χρεωνω διπλα...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θα βγάλω καλό μεροκάματο
οι παρτουζες, ειναι στα fuckotel, ενα απ τα λιγα σημεια που ο/η ρεσεψιονιστ μπορει να κλεψει κατι.
το δευτερο 20άρικο (τυχαιο το ποσό) παει ολο παντελονι του/της, οταν θα εχουμε παρει ενα δωματιο.
οταν λοιπον παμε τριάδες σε fuckotel, μπαινει ο ενας πρωτα και ζηταει να προ-πληρωσει. μολις μας πει το ποσο, υπολογιζουμε ενα 50% επιπλεον και του/της το δινουμε χαρτζηλικι.
αν επιμεινει στο διπλασιο αντιτιμο, απαιτουμε και δευτερο δωματιο, στο οποιο μπαινουμε για 3 λεπτα και το κανουμε μπουρδελο.
ετσι, θα μπουν οι σεντονούδες για καθαριοτητα κλπ και αντίο χαρτζηλικι για τον/την ρεσεψιονιστ, καθως πλεον το οτι χρησιμοποιηθηκε το δωματιο το ξερουν και αυτες..
ολα αυτα βεβαια για να γλιτωσει κανεις 10-15 ευρω, για όποιον θεωρει οτι πρεπει/αξιζει να μπει σ αυτη τη διαδικασια..
σημ: δεν ρωταμε ποτέ τον/την ρεσεψιονιστ.. ''καλησμερα, μηπως εχετε τρίκλινο δωματιο ????''
Σε ξενοδοχεια βεβαια που υπάρχει και εναλλακτική εισοδος (Pines, πχ) δεν χρειάζεται τιποτα απο τα παραπανω. μπαινουν 2 κανονικα, παιρνουν το δωματιο και ο τριτος ανεβαινει απο την εισοδο του παρκινγκ και ολα οκ.
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρθ. 69 ΕΓΚ!
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι λες τωρα..αυτος ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ακομα και τον τσελεμεντε...Αυτός το ξέρει.
Η δουλειά του είναι να ξέρει από νόμους.
ΕΜΑΣ δεν μας το εξήγησε να δούμε τί μαλακία νόμος είναι αυτός που κάνει κουμάντο στα γαμήσια μας.
Στό lacoba (περιοχή ώνασσειο) πάντως 4 άτομα σε ένα δωματιο είναι 32 εύρω !!!!!!
Γιατί ήθελα να μου πει ποιος είναι ο νόμος που απαγορεύει τις παρτούζες στα ξενοδοχεία (εδώ γινόταν στα Νοσοκομεία!) και γιατί τότε ΔΕΝ μας σταμάτησαν στην άνοδο όταν μας είδαν τρεις;
Προφανώς γιατί η απαγόρευση είναι παπαριά (μπορεί ο τρίτος, εγώ π.χ., να έβλεπε εξ άλλου) και το θέμα είναι απλά να σου τα πάρουν διπλά!
Wtf? Πόσο είσαι και δεν το γνωρίζεις αυτό; Οι παρτούζες στην Ελλάδα είναι παράνομες (όπως π.χ. ΚΑΙ η κτηνοβασία). Αυτό από μόνο του είναι lol βέβαια, μίας και εμείς είχαμε κάνει τις παρτούζες επιστήμη. Επίσης απαγορεύεται ένα στούντιο/μπουρδέλο/οτιδήποτε να έχει ταυτόχρονα δύο κοπέλες γιατί κατηγορείται για "Ομαδική πορνεία". Αν λοιπόν πάρεις δύο cg ταυτόχρονα ή ένα ντούο ct παρανομείς (lol).
κυκλοφορουν ανάμεσά μας..Wtf? Πόσο είσαι και δεν το γνωρίζεις αυτό; Οι παρτούζες στην Ελλάδα είναι παράνομες (όπως π.χ. ΚΑΙ η κτηνοβασία). Αυτό από μόνο του είναι lol βέβαια, μίας και εμείς είχαμε κάνει τις παρτούζες επιστήμη. Επίσης απαγορεύεται ένα στούντιο/μπουρδέλο/οτιδήποτε να έχει ταυτόχρονα δύο κοπέλες γιατί κατηγορείται για "Ομαδική πορνεία". Αν λοιπόν πάρεις δύο cg ταυτόχρονα ή ένα ντούο ct παρανομείς (lol).