… όλοι έχουμε τα θεματάκια μας σ' αυτή τη ζωή. Το δικό σου όμως είναι λίγο σοβαρότερο....εγω θελω να παω τη γυναικα μου σε στουντιο κ να την παρω παρτουζα με ασφαλεια σε ενα τετοιο χωρο.
λετε η τσατσα να μην εχει θεμα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα mmf σε οίκο ανοχής, το έχεις σκεφτεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vpapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
foursome μύστη μου;Και αν εχει και δυο κοριτσουδια ο οικος να γινει μαχει
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.389
- Πόντοι
- 456
Ναι φιλε, οποια καβλα ειναι διαφορετικη απο την δικη μας εχει θεματακια!… όλοι έχουμε τα θεματάκια μας σ' αυτή τη ζωή. Το δικό σου όμως είναι λίγο σοβαρότερο....
¨)
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή για παρτουζα mmf.Και για DP.Υπάρχει κάτι καλό?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.289
- Πόντοι
- 22.785
.......Ναι φιλε, οποια καβλα ειναι διαφορετικη απο την δικη μας εχει θεματακια!
¨)
........ Οι παροτρύνσεις του Κυρίου, δεκτές και σεβαστές.....
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Οποιος θελεις νακανονισουμε ας στειλει πμ.
Αν εχετε υπ οψην καποιο μπουρδελο με δυο κοπελες για mff στειλτε μια ενημερωση συντροφια
Αν εχετε υπ οψην καποιο μπουρδελο με δυο κοπελες για mff στειλτε μια ενημερωση συντροφια
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα σας. Αν κάποιος συναγωνιστης ψήνεται για παρτουζα mmf σε μπουρδελο να μου στείλει pm
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
τετοιες καλες φασεις δεν γινονται σε οικους ανοχης αλλα με γνωριμιες (αγγελιες) με swingers. εχω κανει.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Δεν δέχεται πμΟποιος θελεις νακανονισουμε ας στειλει πμ.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Στείλε μήνυμα...Οποιος θελεις νακανονισουμε ας στειλει πμ.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Μερικοί από εμάς είμαστε μπάζα και δεν μας κάθεται ...το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτιτετοιες καλες φασεις δεν γινονται σε οικους ανοχης αλλα με γνωριμιες (αγγελιες) με swingers. εχω κανει.
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
υπερβαλλεις φιλε. στον ανδρα δεν εχει τοσο σημασια η εμφανιση. αδικεις τον εαυτο σου. αν εισαι υπερβαρος πηγαινε σε εναν διαιτολογο. παντως και εγω οταν εκανα φαση με swingers ειχα ηδη βαλει την αγγελια πολυ καιρο και ειχα ηδη στειλει καμια 80 ρια μηνυματα σε αγγελιες ζευγαριων. υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.Μερικοί από εμάς είμαστε μπάζα και δεν μας κάθεται ...το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 456
To ξέρεις οτι ξέθαψες ένα ποστ απο το 2019, έτσι; Παίζει ο τύπος που το έκανε, να μην μπαίνει πλέον στο σάη...Δεν δέχεται πμ
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Nai lolTo ξέρεις οτι ξέθαψες ένα ποστ απο το 2019, έτσι; Παίζει ο τύπος που το έκανε, να μην μπαίνει πλέον στο σάη...
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
μπορεί και να έχει πεθάνει τυπε. RIPTo ξέρεις οτι ξέθαψες ένα ποστ απο το 2019, έτσι; Παίζει ο τύπος που το έκανε, να μην μπαίνει πλέον στο σάη...
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 456
Να κανονίσουμε τιμητικό μνημόσυνο στο φόρουμ... πέθανε άνς συναγωνιστής, πριν καν καταφέρει την παρτούζα σε δέλο...μπορεί και να έχει πεθάνει τυπε. RIP