txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
ψαχνω αντρα εχεμυθο για πουρτουζα σε ξενοδοχειο με call girl καιρναω εγω πληρωνει ο αλλος
ψαχνω αντρα εχεμυθο για πουρτουζα σε ξενοδοχειο με call girl καιρναω εγω πληρωνει ο αλλος
ψαχνω καποιον αντρα για παρτουζα σε μπουρδελο,,με απολλυτη εχεμυθεια κ διακριτικοτητα. Οχι γκει παρακαλω.
οποιος θελει ας στιλει ενα μηνυμα πριβε. ειμαι σοβαρος κ θα θελα καποιον σοβαρο
πουρτουζα
Ψαχνω παρτενερ για παρτουζα σε μπουρδελο .
Οποιος δεν εχει καποιον για να το κανει ειτε νιωθει αμηχανα να παει με γνωστο του ας μου στειλει πμ να το κανονισουμε
απολυτη εχεμυθεια και διακριτικοτητα
αν καποιος δεν θελει να επικοινωνησει με πμ ας στειλει στο μειλ μου v_papakwn@yahoo.gr
Ψαχνω παρτενερ για παρτουζα σε μπουρδελο .
Οποιος δεν εχει καποιον για να το κανει ειτε νιωθει αμηχανα να παει με γνωστο του ας μου στειλει πμ να το κανονισουμε
απολυτη εχεμυθεια και διακριτικοτητα
αν καποιος δεν θελει να επικοινωνησει με πμ ας στειλει στο μειλ μου v_papakwn@yahoo.gr
θα ηθελα να το ξανακανω απο το σαιτ (το εχω κανει μια φορα) αλλα η φαση σου vpapa ειναι πολυ χυμα.. και με ψιλοαποθει απο το να στο προτινω τεσπα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ξερει κανεις καμια κοπελα απο μπουρδελο που να κανει στην παρτουζα double penetration ειτε διπλο χυσιμο στο στομα ή στο προσωπο.. επεισης καλο ειναι να αναφερθουν και οι κοπελες που κανουν καλη παρτουζα σε μπουρδελα και λεω καλη διοτι πολλες λενε παρτουζα αλλα στο δωματιο ο καθενας γαμαει μονος του και ο αλλος παιρνει ματι!!!!
μια που πλησιαζει αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι η μονικα (φωκ25) η οποια ενω κανει ακαποτο και αφηνει ο ενας να την γαμαει και ο αλλος να την τσιμπουκωνει... στην αρχη στην πιπα δεν κανει και στους δυο μαζι αλλα ο καθενας με την σειρα και πραγματικα ειναι μειων καθως ενα + της παρτουζας σε σχεση με το απλο γαμησι ειναι το "διπλο μικροφωνο"!!
περιμενω να ακουσω προτασεις και εμπειριες
υ.γ επισης ξερεται καμια κοπελα που να παιρνει πανω απο 2-3 δηλαδη 4-5!!!!??
ψαχνω 100% στρεητ ατομο/ατομα (δυο το πολυ) για παρτουζα σε μπουρδελο και ο καθενας πληρωνει τα δικα του.Για τις επομενες μερες. Στειλτε pm
Εδω και καιρο εχω μια ανωμαλη επιθυμια που δεν λεει να φυγει με τιποτα απο μεσα μου. Θελω εγω μαζι με την κοπελα να βρισκοματε σε θεση 69 εγω απο κατω. Μετα να ερθει ο αλλος πελατης και να κατσει πανω απο το προσωπο μου δηλαδη να φερει τα αρχιδια του στο στομα μου και συγχρονως να γαμαει την κοπελα και εγω θα γλυφω αρχιδια , πεος και μουνι την ωρα που θα γαμιουνται και συγχρονως να κανω και απο πολυ κοντα ματι. Ειμαι ματακιας τη να κανω.
Εαν θελει καποιος απο εσας να το δοκιμασει , εγω δεν εχω κανενα προβλημα
Η κοπέλα σου το ξέρει τύπε ?