Νέα

Παρθένος 21

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikaelvol
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη για τα καλά για σένα τύπε! Μέχρι τότε Μαρία Παλάμη και Ελένη Χούφτα διαχρονικές γκόμενες που όποιος τις εμπιστεύτηκε δεν έχασε και είναι και τσάμπα. :embarrased:
ας ειναι την ανοιξη ρε παιδια δε με πειραζει απλα θελω να μου πει καποιος που γνωριζει σιγουρα καποιος ξερει ποσο εμπιστα ειναι αυτα τα σαιτ

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Θέλω όταν συμβεί να ανοίξεις σελίδα πρώην παρθένος 21 :rockon:

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη για τα καλά για σένα τύπε! Μέχρι τότε Μαρία Παλάμη και Ελένη Χούφτα διαχρονικές γκόμενες που όποιος τις εμπιστεύτηκε δεν έχασε και είναι και τσάμπα. :embarrased:
ας ειναι την ανοιξη ρε παιδια δε με πειραζει απλα θελω να μου πει καποιος που γνωριζει σιγουρα καποιος ξερει ποσο εμπιστα ειναι αυτα τα σαιτ

Ποια από τις δύο είναι η δεξιά και ποια η αριστερή; Για να μη μπερδευόμαστε :2funny:

OP
OP
M

mikaelvol

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
Πιστεύω έστω για μερικές φορές καλό είναι να πάω με cg τι λέτε και εσείς?

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Εννοείται. Μετά την καραντίνα πάρε και μη ντραπείς να πεις ότι είσαι αρχάριος στο άθλημα για να σε προσέξουν περισσότερο.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
τι ειναι και αλλοι παρθενοι σε τετοια ηλικια και κρυβονται?εγω θελω να μου πει καποιος απλα γι αυτα τα σαιτ που προανεφερα ολο και καποιος θα εχει δοκιμασει και θα εχει μια ιδεα ας στειλει προσωπικο
Μην τρελαίνεσαι man,υπάρχουν και χειρότερα.Γνωρίζω άνθρωπο παρθένο ετών 46 :confused: [/quote]

Υπάρχει και ταινία παρθένος ετών 40.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.063
Πόντοι
10.411
τι ειναι και αλλοι παρθενοι σε τετοια ηλικια και κρυβονται?εγω θελω να μου πει καποιος απλα γι αυτα τα σαιτ που προανεφερα ολο και καποιος θα εχει δοκιμασει και θα εχει μια ιδεα ας στειλει προσωπικο
Μην τρελαίνεσαι man,υπάρχουν και χειρότερα.Γνωρίζω άνθρωπο παρθένο ετών 46 :confused:

Υπάρχει και ταινία παρθένος ετών 40. [/quote]
[/quote]
Το ξέρω,του την είχα κάνει δώρο(επίτηδες) και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε :2funny::confused::P

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.473
Πόντοι
3.425
Σε ποιο site ψαχνεις παλικαρι μου;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Γιατί στο απέκλεισαν τυπε?Οπου και να πας πρώτη φορά το ίδιο θα είναι.Γνωμη μου μην πας σε Μεταξουργείο ή Φυλής,γενικά απέφυγε μέρη με ουρά όπως έβλεπες καποτε στην εφορία.Πηγαινε σε ένα στούντιο,δες ποια κοπέλα σ αρέσει εμφανισιακά και περνά μαζί της.Μην σκεφτείς τίποτε άλλο,για την κοπέλα θα είσαι άλλος ένας και δεν θα της κάνει καμία διαφορά είτε είσαι παρθένος,είτε είσαι ο Ρόκο Σιφρεντι.Εισαι απλά άλλο ένα παράβολο.

Το ίδιο θα είναι και για σένα,θα σκέφτεσαι για κανένα μισάωρο ότι επιτέλους γάμησες και μετά από καμιά ώρα θα σκέφτεσαι συνέχεια πότε θα γαμησεις ξανά.Απλα πήγαινε και μην το καθυστερείς άλλο γιατί πρέπει από κάπου να αρχίσεις,να φιλήσεις,να σου πάρουν πίπα,να γλύψεις μουνι,να αποκτήσεις αυτές τις εμπειρίες έστω και με πληρωμή.Οσο το αφήνεις να ξερεις είναι χειρότερα.Θα περάσουν τα χρόνια και αν πας όπως ένας φίλος μου 35 χρόνων πρώτη φορά,θα κολλήσεις με καμία πουτανα και εκεί να δεις γλυκα,ειδικά αν πέσεις και σε καμία καριολα.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.449
Πόντοι
3.786
παρθενος 23 ετων εδω παιδια..το μπουρδελο μου το απεκλεισαν για αρχη να παω με cg?
Πρέπει να βρεις μια έμπειρη επαγγελματία γύρω στα 35 και να της εξηγήσεις την κατάσταση χωρίς ωραιοποιήσεις. Πρέπει να ξέρεις από πριν ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε σε κάποια γλώσσα. Να έχεις καταγράψει από πριν σε χαρτί όλα τα καίρια ερωτήματά σου. Να καταστήσεις σαφές ότι θέλεις γνώση και όχι διασκέδαση. Να διαλέξεις μια που δέχεται βιντεοσκόπηση ώστε να μπορείς να μελετάς μέχρι την 2η εξόρμηση σου.

Στο τέλος να της πεις ότι θα την θυμάσαι πάντα και ότι είσαι πρόθυμος να δώσεις εξετάσεις αν θέλει να διαπιστώσει την πρόοδο σου. Πλήρωσε με πολλά μικρά χαρτονομίσματα ώστε να σκεφτεί ότι τα μαζεύεις λίγα λίγα από χαρτζιλίκια. Όταν σε πειράξει για τα ψιλά, μην κάνεις τον έξυπνο. Αντίθετα, φρόντισε να κοκκινίσεις, σώπασε και κάνε ότι το σημειώνεις κάπου.

Αυτά και may the force be with you.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom