Φίλε vonmakoulis.
Ημουνα στο Παρίσι πριν από 1 εβδομάδα (10.00 το βράδι) και πήγα στο Saint Denis να δω τι παίζει. Δεξιά του σταθμού, πολλά μαγαζιά, πολύ μαύρος κόσμος και τίποτα από το ενδιαφερόμενο και αντικείμενο της περιήγησης.
Δεξιά του σταθμού, πολλά σπίτια, κλειστά μαγαζιά και ησυχία. Λεω, δεν πάω και εκεί μια βόλτα... Δεν βρήκα ούτε ενα stri show, peepshow, studio, τίποτα βρε αδερβέ στη περιοχή. Το μόνο, στα ενδιάμεσα στενά, γυναίκες (πάνω από 40 όλες) που κάνανε πιάτσα.
Πάω σε μια, μου λέει 60 ευρω και πάμε στο δωμάτιο μου. Ανεβαίνω επάνω, ξαπλώνει στο κρεβάτι, με βάζει από επάνω, δεν αλλάζει στάση και μετά από 5 λεπτά με παροτρείνω να χύσω.
Φεύγω, ξανακάνω μια γύρα, βρίσκω μια άλλη, η ίδια ιστορία, 60 euro, πάω στο δωμάτιο της, δεν βγάζει καν τα ρούχα της(!!!), ξαπλώνω από επάνω, κάθεται σαν πτώμα, της λέω να αλλάξουμε στάση, μου ζητάει άλλα 20 euro !!! για αυτό, τα πέρνω στο κρανίο, ντύνομαι τη παρατάω και φεύγω!!
ΕΛΕΟΣ!!! Υπάρχει βρε αδελφέ κάποια συγκεριμένη πληροφορία πυ μπορείς(μπορείτε) να μου δώσετε γιατί από το Μάρτιο θα είμαι στο Παρίσι μόνιμα??? Θα τρελλαθώ αν αυτό είναι το καλύετρο που μπορώ να βρώ!! Thanks...