Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αρχιδια? Δηλαδη εγω εχω ειτζ και δηλωνω οτι δεν ειχα επαφη με αντρα μετα το 19τοσο που γραφει το κωλοχαρτο, και βγαινει το αιμα μου με ειτζ, τι θα γινει? Θα με δεσουν σαν το κουρδιστο πορτοκαλι να μου δειχνουν τσοντες με αντρες να ξεκωλιαζονται για να δουν αν μου σηκωνεται? Και ακομα κι αυτο να εκαναν, δεν αποδεικνυει οτι κολλησα απο αντρα ή οτι ειχα σχεση με αντρα ποτε. :think:

από ότι καταλαβαίνω ψάχνουν να προσδιορίσουν αν είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου έτσι ώστε να κλείσουν το παράθυρο το οποίο έχει ο ιός του aids... αν λοιπόν δηλώσεις ψευδως και μολυνθεί κάποιος από το αίμα σου (έστω και χωρίς να το ξέρεις ότι έχεις το ιό) τότε έχεις ποινικές ευθύνες...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
οταν δε μπορεις να απαντησεις στην ουσια, να κανεις μπαχαλο με τη διαδικασια
ανωνυμο ιντερνετικο τρολ
Καλα, τα εχουμε ξαναπει αυτα για το ποιος δε μπορει να απαντησει στην ουσια και εχει φαει τα χυσακια μου, εχεις βαλει την ουρα στα σκελια και το γυρισες στην τρελιτσα. Ανετρεξε στην προσφατη ιστορια μας. ;)

το τσαμπο ειναι shortname του tsampamaggas?
Οχι, ειναι του τσιμπαεναρχιδιφασιστακι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καλα, τα εχουμε ξαναπει αυτα για το ποιος δε μπορει να απαντησει στην ουσια και εχει φαει τα χυσακια μου, εχεις βαλει την ουρα στα σκελια και το γυρισες στην τρελιτσα. Ανετρεξε στην προσφατη ιστορια μας. ;)
αυτο λεγεται ψευδαισθηση μεγαλειου εριδομενη σε φαντασιακα περιστατικα
αυστηρα επιστημονικα  :-

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
από ότι καταλαβαίνω ψάχνουν να προσδιορίσουν αν είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου έτσι ώστε να κλείσουν το παράθυρο το οποίο έχει ο ιός του aids... αν λοιπόν δηλώσεις ψευδως και μολυνθεί κάποιος από το αίμα σου (έστω και χωρίς να το ξέρεις ότι έχεις το ιό) τότε έχεις ποινικές ευθύνες...
Δηλαδη αν ειμαι καραστρειτ, αν εχω ειτζ και δωσω αιμα εχω ποινικες ευθυνες? Τα τεστ για ειτζ δεν εχουν καν 100% επιτυχια...

giphy.gif

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δηλαδη το ερωτηματολογιο εχει προβλημα αν γαμησες μια ή πεντε φορες σιτυ τουρ των 300 ευρω την ωρα με καποτα, ενω ειναι οκ οταν γαμιεσαι σα το κουνελι με τη Σουλα την κομμωτρια απο το Περιστερι (που ελεγε και ο λακις) που εχει παρει το μισο δημο ακαποτα επειδη την πηγαν βολτα με το παπι. :headbang: :grin:
Φανταζομαι οτι θελουν να αποκλεισουν τις ομαδες υψηλου κινδυνου. Για να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος για το ερωματολογιο και αμα λεει με προφυλαξη η οχι με εκδιδομενες.
Ειμαι σχεδον σιγουρος παντως οτι δεν αναφερει τιποτα για ακαποτα με μη εκδιδομενες.
Απαιρχαιωμενο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος για το ερωματολογιο και αμα λεει με προφυλαξη η οχι με εκδιδομενες.
το ερωτηματολογιο λεει σεξ με εκδιδομενες
δεν εξειδικευει

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
ρε μάγκες , όλες οι φιάλες αιμοδοσίας ελέγχονται
με elisa για αντισώματα και pcr για ύπαρξη ιού .
( Την pcr χρησιμοποιούν για το διάστημα επώασης για τον πιθανό προσβληθέντα από τον ιό
  και βέβαια για τον αιμοδότη χρησιμοποιούν και elisa και pcr )

Υπάρχει περιοδικό AIDS

XLargeThumb.00002030-201410230-00000.CV.jpeg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδη αν ειμαι καραστρειτ, αν εχω ειτζ και δωσω αιμα εχω ποινικες ευθυνες? Τα τεστ για ειτζ δεν εχουν καν 100% επιτυχια...

giphy.gif

αν δεν ανήκεις στις ομάδες υψηλού κινδύνου (που αυτόματα αποκλείονται από την αιμοδοσία), έχεις κάνει την δήλωση κανονικά και αληθή δεν έχεις κανένα πρόβλημα ακόμη και να μολυνθεί κάποιος από ιό που δεν έπιασε το τέστ...

μην το κουράζουμε όμως... δεν είδα κανέναν ομοφυλοφιλο να διαμαρτύρεται για ρατσιστική συμπεριφορά σε αυτό ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
αν δεν ανήκεις στις ομάδες υψηλού κινδύνου (που αυτόματα αποκλείονται από την αιμοδοσία), έχεις κάνει την δήλωση κανονικά και αληθή δεν έχεις κανένα πρόβλημα ακόμη και να μολυνθεί κάποιος από ιό που δεν έπιασε το τέστ...

Οι ερωτήσεις είναι για να σε αποκλείσουν από αιμοδότη.

Αν δώσεις αίμα , ελέγχεται με elisa και pcr .

ΔΕΝ γίνεται μετάγγιση χωρίς έλεγχο.
Επίσης οι ερωτήσεις είναι και για άλλους ιούς .

Π.χ. και κρυολόγημα να έχεις περάσει, δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία.

Υπήρξα αιμοδότης και τα ξέρω .

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αντικειμενικα γτπ ειναι το ερωτηματολογιο. Ουτε τροπο εχει να σε πεισει να πεις αληθεια, ουτε τροπο εχει να ελεγξει αν λες αληθεια. Τελευταια ερωτηση γιατι βαρεθηκα κι εγω. Αν εχεις γαμησει τρανσεξουαλ (με μουνι) θεωρειται ομοφυλοφιλικη σχεση? Αν ηταν παρθενος απο πισω οταν εκανε την αλλαγη φυλλου ειναι ομαδα υψηλου κινδυνου τωρα? Αφου εχει μουνι, τον ιδιο κινδυνο με μια γυναικα διατρεχει! :jerking: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αντικειμενικα γτπ ειναι το ερωτηματολογιο. Ουτε τροπο εχει να σε πεισει να πεις αληθεια, ουτε τροπο εχει να ελεγξει αν λες αληθεια. Τελευταια ερωτηση γιατι βαρεθηκα κι εγω. Αν εχεις γαμησει τρανσεξουαλ (με μουνι) θεωρειται ομοφυλοφιλικη σχεση? Αν ηταν παρθενος απο πισω οταν εκανε την αλλαγη φυλλου ειναι ομαδα υψηλου κινδυνου τωρα? Αφου εχει μουνι, τον ιδιο κινδυνο με μια γυναικα διατρεχει! :jerking: :grin:

η ερώτηση ήταν άλλη... γιατί οι ομοφυλόφιλοι δεν το θεωρούν αυτό ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι τους και δεν προχωρούν σε διαμαρτυρίες... ??

θαρρώ ότι η υποκρισία εκ μέρους τους περισσεύει...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Συγγνώμη Charlie.

10/01/2015

Αγαπητό Charlie. Μάλλον δεν ασχολείσαι με τέτοιες λεπτομέρειες αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι στην μεγάλη πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι η Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Αντώνη Σαμαρά. Συγγνώμη Charlie δεν το θέλαμε.

Θυμόμαστε όλοι πως είχες σταθεί δίπλα στην Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας. Ο Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που πήρε τα ιδεολογικά τέκνα των δικτατόρων – ακόμη και ανθρώπους που έλεγαν ότι στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανένας – και τους έκανε υπουργούς.

Ξέρουμε πως όταν αναφερόσουν στο Εθνικό Μέτωπο και την οικογένεια Λεπέν ζωγράφιζες μια τεράστια κουράδα η σκιτσάριζες την κόρη του φασίστα πολιτικού με αναφορές στον Χίτλερ.
Ο Σαμαράς, που θα έρθει να τιμήσει την μνήμη των συντακτών σου, πήρε τους στενότερους συνεργάτες του Εθνικού Μετώπου στην Ελλάδα και του έφερε στο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
lepen-cartoons 2003-04-19-cf83cf85cebdceadceb4cf81ceb9cebf-cebbceb5cf80ceadcebd-ceb2cebfcf81ceafceb4ceb7cf82-05-cebbceb5cf80ceadcebd

Θυμάσαι και εκείνη τη φράση που χρησιμοποιούσες «είναι δύσκολο να σε αγαπάνε οι μαλάκες»; Όταν ένας Έλληνας δημοσιογράφος και διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού την χρησιμοποίησε αστειευόμενος για τον πρωθυπουργό ο Σαμαράς έβαλε την Μαρία Σπυράκη να ζητήσει την παραίτησή του. Και ας το είχε κάνει πρώτο το γαλλικό περιοδικό L’Express. Και ας ήταν στα στόματα της μισής Ελλάδας.

Την Σπυράκη μάλλον δεν θα την ξέρεις αλλά ήταν μια δημοσιογράφος του Mega που απέκρυπτε ειδήσεις για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις αποκάλυψε στη συνέχεια για να κερδίσει ψήφους.
Μπορεί να σου φαίνεται χυδαίο αλλά έτσι κάνουν πλέον οι περισσότεροι μεγαλοδημοσιογράφοι της τηλεόρασης στην Ελλάδα. Γι’ αυτό στα χρόνια του Σαμαρά, που έρχεται τώρα στο Παρίσι, η χώρα μας έπεσε κατά 14 θέσεις στην κατάταξη της Ελευθερίας του Τύπου. Αρκετά δικτατορικά, ισλαμικά καθεστώτα, που εσύ καυτηρίαζες στις σελίδες σου, απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ελευθεροτυπίας από ότι η χώρα του Αντώνη Σαμαρά.

Στην Ελλάδα τα αστεία που έκανες εσύ δεν είναι ανεκτά και οι άνθρωποι που τα έκαναν είτε καταδικάζονταν σε φυλάκιση ή απειλούνταν από τη Χρυσή Αυγή και άλλα κόμματα.

Δεν θέλαμε Charlie να στείλουμε στη Γαλλία τον μοναδικό πολιτικό, του πλανήτη που σκύλεψε τη μνήμη των ανθρώπων σου, για να επιτεθεί στους μετανάστες και σε κόμματα της αντιπολίτευσης.  Αυτόν έχουμε όμως, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Γι’ αυτό σου λέμε, συγγνώμη Charlie. Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι άνθρωποι στην Ελλάδα. Ούτε φιλοφασίστες, ούτε φιλοχουντικοί ούτε μαλάκες, που θα έλεγες και εσύ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αφγανιστάν: «Ηρωες» για εκατοντάδες διαδηλωτές οι δράστες της επίθεσης στη Charlie Hebdo

Εκατοντάδες άνθρωποι στο νότιο Αφγανιστάν διαδήλωσαν σήμερα για να εκφράσουν την επιδοκιμασία τους για τη δολοφονία των 12 ανθρώπων στη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo, ενώ χαρακτήρισαν τους δύο ένοπλους «ήρωες» που «τιμώρησαν τους υπεύθυνους για τις ασεβείς γελοιογραφίες εναντίον του προφήτη του Ισλάμ».

Οι διαδηλωτές επίσης διαμαρτυρήθηκαν για τις δηλώσεις του προέδρου Άσραφ Γάνι που καταδίκασε την πολύνεκρη επίθεση εναντίον της σατιρικής εφημερίδας, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της επαρχίας Ουρουζγκάν.

«Οι διαδηλωτές χαρακτήριζαν τους δράστες ήρωες και φώναζαν ότι εκείνοι που είχαν χλευάσει τον προφήτη Μωάμεθ τιμωρήθηκαν» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Τσόρα, Αμπντούλ Κάουι.

Ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας του Ουρουζγκάν Ματιουλάχ Χαν υποστήριξε ότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τη διαδήλωση αυτή, την οποία επέτρεψε καθώς το αφγανικό Σύνταγμα αναγνωρίζει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. (το σύνταγμα μπορεί τους μουλάδες και τους ουλεμάδες τους ρωτήσανε?)

Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Γάνι είχε εκδώσει μία ανακοίνωση, ένα 24ωρο μετά την επίθεση στην εφημερίδα, όπου είχε επισημάνει ότι «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτήν τη βίαιη ενέργεια».

τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς....

από την λαική σοφία...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αφγανιστάν: «Ηρωες» για εκατοντάδες διαδηλωτές οι δράστες της επίθεσης στη Charlie Hebdo

Εκατοντάδες άνθρωποι στο νότιο Αφγανιστάν διαδήλωσαν σήμερα για να εκφράσουν την επιδοκιμασία τους για τη δολοφονία των 12 ανθρώπων στη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo, ενώ χαρακτήρισαν τους δύο ένοπλους «ήρωες» που «τιμώρησαν τους υπεύθυνους για τις ασεβείς γελοιογραφίες εναντίον του προφήτη του Ισλάμ».

Οι διαδηλωτές επίσης διαμαρτυρήθηκαν για τις δηλώσεις του προέδρου Άσραφ Γάνι που καταδίκασε την πολύνεκρη επίθεση εναντίον της σατιρικής εφημερίδας, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της επαρχίας Ουρουζγκάν.

«Οι διαδηλωτές χαρακτήριζαν τους δράστες ήρωες και φώναζαν ότι εκείνοι που είχαν χλευάσει τον προφήτη Μωάμεθ τιμωρήθηκαν» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Τσόρα, Αμπντούλ Κάουι.

Ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας του Ουρουζγκάν Ματιουλάχ Χαν υποστήριξε ότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τη διαδήλωση αυτή, την οποία επέτρεψε καθώς το αφγανικό Σύνταγμα αναγνωρίζει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. (το σύνταγμα μπορεί τους μουλάδες και τους ουλεμάδες τους ρωτήσανε?)

Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Γάνι είχε εκδώσει μία ανακοίνωση, ένα 24ωρο μετά την επίθεση στην εφημερίδα, όπου είχε επισημάνει ότι «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτήν τη βίαιη ενέργεια».

από την λαική σοφία...
Τοσο αδυναμα ειναι τα επιχειρηματα λοιπον σας που τρεχετε αμεσως σα μυγα στο σκατο σε ειδησεις ανευ σημασιας αλλα και ανευ εγκυροτητας? Τσκ τσκ τσκ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τοσο αδυναμα ειναι τα επιχειρηματα λοιπον σας που τρεχετε αμεσως σα μυγα στο σκατο σε ειδησεις ανευ σημασιας αλλα και ανευ εγκυροτητας? Τσκ τσκ τσκ.

το ανευ σημασίας είναι υποκειμενικό....

το άνευ εγκυρότητας πόθεν προκύπτει ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

από την λαική σοφία...

:2funny: :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
το ανευ σημασίας είναι υποκειμενικό....

το άνευ εγκυρότητας πόθεν προκύπτει ??
Οπως οι ανω των 3000 χιλιαδων δυτικων που εχουν παει Συρια για πολεμο (ειτε με τους κακους ειτε με τους καλους τρομοκρατες) στην πραγματικοτητα μπορει να ειναι 300 εως 2000, δηλαδη δεν εχουμε ιδεα απλα την προπαγανδα μας κανουμε, ετσι και οι "εκατονταδες διαδηλωτες" υποθετω μπορει να ειναι 101. Educated guess. Ανευ σημασιας και εγκυροτητας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606

από την λαική σοφία...
.....ναι,αν ειναι ομως τιποτα κελεμπιες απο το καταρ η τη σαουδικη αραβια και ψηνουν καμια αγορα δωπερα ....πανε οι "πιπες" συννεφο στους επενδυταρες ,που επιτελους θα απαλλαξουν τον τοπο απο τις κυρα μαρικες με τα ταπερ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom