Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
ποσοστα ισλαμιστων στις ευρωπαικες πολεις (μετανάστες ή παιδιά μεταναστών που πλέον έχουν υπηκοότητα)
Αμστερνταμ - 24%
Βρυξέλλες - 25,5%
Μάλμε - 20%
Μασσαλία - 35%
Ρότερνταμ - 25%
Στοκχόλμη - 20%
Μπλακμπερν - 28,4%
Λούτον - 25%
Παρίσι - 15%
Χάγη - 14%
Λονδίνο - 13,1%
Φρανκφούρτη - 12%

ρυθμός γεννήσεων γυναικών στην Ευρώπη
μουσουλμάνες: 2,2 παιδιά κάθε γυναίκα
λοιπές ευρωπάιες: 1.5 παιδιά κάθε γυναίκα

ποσοι μη μουσουλμανοι ασπαζονται το ισλαμ (λογω μικτων γαμων, κατηχησης κλπ) σε καθε χωρα;
100.000 στη βρετανια
70.000 στη γαλλια
50.000 στην ισπανια
και παει λεγοντας

στατιστικη προβλεψη: το 2030 θα κατοικουν 58 εκατομμυρια μουσουλμανοι στην ευρωπη (δηλαδη κατι λιγοτερο απο μια γαλλια)
και σημειωτεον οι ρυθμοι μεταναστευσης νεων μουσουλμανων προς την ευρωπη αυξανονται
καταλαβαινετε τι μας περιμενει

Επισκέπτης
και γιατί να τον σύρει στα δικαστήρια ?? με ποιά αιτιολογία ?? ότι χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία σαν νοσηρό πάθος και ασθενή πράξη ??? ή μήπως γιαυτό

μάθε ανάγνωση.
Είπα είναι θέμα χρόνου να ξεπέσει ακόμα παρακάτω.Κ κάτι μου λέει θα ξεπέσει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φέτος κιόλας φέρει το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.Ε, εκεί όλο κ κάποιος θα του γαμήσει την ορθοδοξία του.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.325
Πόντοι
1.686
τουλάχιστον καπότα χρησιμοποιούνε ρε λαδάκη εσύ που τα ξέρεις καλά ή θα γεμίσουμε και εισαγόμενα ΣΜΝ ??

Βάλε και ηπατίτιδα Β και C
και φυματίωση ,μέχρι και ...λέπρα έχει
αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ !

Χωρίς καπότα γαμιούνται οι τρομπες γκέϋ στην Ελλάδα
και πληρώνουμε τις αρρώστιες τους .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αν ειναι ετσι να κανουν ολοι οι ανωμαλοι φεστιβαλ  :headbang: γκει,λεσβιες,  σαδιστες,κοπρολαγνοι,παιδοφιλοι,κτηνοβάτες. Για να δεχτει η κοινωνια την διαφορετικοτητα.  :headbang:  :headbang:  :headbang:  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μάθε ανάγνωση.
Είπα είναι θέμα χρόνου να ξεπέσει ακόμα παρακάτω.Κ κάτι μου λέει θα ξεπέσει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φέτος κιόλας φέρει το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.Ε, εκεί όλο κ κάποιος θα του γαμήσει την ορθοδοξία του.

σιγά μην κάθεται να ασχολείται με τους κώλους σας... έχει σοβαρότερα πράματα να ασχοληθεί (με το να μαζεύει χρήμα)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν είδα κανένα κοπρόσκυλο πουστράκο να εκφράσει διαμαρτυρία για ρατσισμό για την ερώτηση που υπάρχει στην καρτέλα αιμοδότη αν έχει έρθει σε ομοφυλοφυλική επαφή (αν γράψεις ναι δεν σου παίρνουν αίμα)... ??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.325
Πόντοι
1.686

Τεράστιο πρόβλημα το Ισλάμ .

Μόνο οι ευρωπαίοι γκεϋ που γαμιούνται από τα μουσουλμάνια
υποστηρίζουν το Ισλάμ .

Θέλατε φτηνα εργατικά χερια ; Παρτε τώρα στη μάπα

τη μαλακία του Ισλαμ .

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Υπερασπιζόμαστε τα θύματα των διακρίσεων.
Aυτα πάντως δε  σε υπερασπίζονται καθόλου
ολοι οι δηθεν προοδευτικοι του κωλου που υπερασπιζονται το ισλαμ δεν εχουν καταλαβει απολυτως τιποτα
γι αυτο ειναι καταδικασμενοι να ζησουν δεκαδες αλλα Charlie Hebdo μεχρι να παψουν να στρουνθοκαμηλιζουν
το ισλαμ εχει τη βια και την καταπιεση στον πυρηνα του
οπως ακριβως και ο φασισμος
δεν πειραζει ομως
το αιμα θα τους αναγκασει να παραδεχτουν στο τελος την αληθεια
οσο κι αν για λογους "πολιτικης ορθοτητας"¨κανουν ακομα οτι δε την βλεπουν
..δε καταλαβαινουν απο αιμα αυτοι ουτε καν το δικό τους.Αστους αυτούς όμως,δεν ειναι αυτοι το πρόβλημα...οι άλλοι είναι... στη Μανωλάδα,στη Πάρο,στο μπαχτσέ της κυρά Κατίνας που χει μπάσει τον Μοχαμέντι και τον εχει βαφτισει Κωστάκη για να τη σφάξει μετά σαν αρνί...αυτοι οι μαλάκες ποτε θα παραδεχτουν τη καταστροφικη- για τους ιδιους αλλα΄και για αθώους γύρω τους-μαλακία που τους δέρνει

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν έχω ακούσει κανέναν παπά να λέει "λιθοβολήστε τους γκέι" .. μπορεί βέβαια να πεί "σαν καλοί χριστιανοί μην τους κάνετε παρέα" ή "δεν έχουν θέση στην εκκλησία"

το πρώτο είναι όντως hatespeech... το δεύτερο είναι συμβουλή (ο καθένας μπορεί να δώσει) και το τρίτο είναι δογματικό (και στο φινάλε δικό τους μαγαζί είναι όποιον θέλουν βάζουν μέσα)....
Ε νταξει δε θα γινουμε και υστερικες σα τις φεμινιστριες που βγαζουν αφρους οτι τις βιαζουν οι αντρες με τα ματια. Αλλα ολα εχουν κι ενα οριο. Δεν προκειται να κατσω να ψαξω για συγκεκριμενες ατακες του Ανθιμοταλιμπαν. Θα δουμε στο μελλον.

Meanwhile in Ireland. Dublin priest says he is gay during Mass – receives standing ovation :rockon: :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
οι μουσουλμανοι δεν αφομοιωνονται
ειναι σαν τους γυφτους
σε σαλονια να τους βαλεις, γραβατες να τους φορεσεις, θα πανε στο τελος να μεινουν ξυπολητοι σε τσαντηρι
σχεδον 100 χρονια ειναι οι μουσουλμανοι της δυτικης θρακης στην ελληνικη κοινωνια
στην εοκ τους βαλαμε, ευρωπαικο πολιτισμο τους δωσαμε, τιποτα, ζουν σαν αυτιστικοι
οι γαλλοι πολιτες παιδια μεταναστων 2ης και 3ης γενιας δε λενε να γινουν ανθρωποι
τον ενα χρονο καινε αυτοκινητα
τον αλλο κανουν πλιατσικα στα μαγαζια
απο αυτους προερχονται οσοι κανουν τρομοκρατικα χτυπηματα
πρεπει να εισαι ηλιθιος η βαλτος για να μην τα βλεπεις αυτα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν είδα κανένα κοπρόσκυλο πουστράκο να εκφράσει διαμαρτυρία για ρατσισμό για την ερώτηση που υπάρχει στην καρτέλα αιμοδότη αν έχει έρθει σε ομοφυλοφυλική επαφή (αν γράψεις ναι δεν σου παίρνουν αίμα)... ??
Εγω που δεν ειμαι πουστης σου κανω? :huh: Αχρηστο αφου ο καθενας θα μπορουσε να απαντησει οχι ενω ειναι ντυμενος μπαλαρινα και υποκριτικο απο τη στιγμη που δε ρωταει το ιδιο για τα πουτανακια (αν εχουν δωσει ακαποτο κωλο ποτε στη ζωη τους) που δινουν κωλο ακαποτο στον πρωτο τυχοντα Ελληναρα που εχει ξεκωλιασει τη μιση Φυλης.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη μερικων να αποδειξουν οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι φυσικο.Αν απο αρχαιων χρονων οι αντρες πηγαιναν μονο με αντρες και οι γυναικες με γυναικες το ανθρωπινο γενος δεν θα υπηρχε,οποτε καθε αλλο παρα φυσικο ειναι, οι ομοφυλοφιλια ειναι μια ανωμαλια και σαν τετοια θα πρεπει να αντιμετωπιζετε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγω που δεν ειμαι πουστης σου κανω? :huh: Αχρηστο αφου ο καθενας θα μπορουσε να απαντησει οχι ενω ειναι ντυμενος μπαλαρινα και υποκριτικο απο τη στιγμη που δε ρωταει το ιδιο για τα πουτανακια (αν εχουν δωσει ακαποτο κωλο ποτε στη ζωη τους) που δινουν κωλο ακαποτο στον πρωτο τυχοντα Ελληναρα που εχει ξεκωλιασει τη μιση Φυλης.

δεν είναι άχρηστο καθόλου διότι έχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και προκύπτουν ποινικές ευθύνες αν με το αίμα που θα δώσεις μολυνθεί κάποιος ....

συμφωνώ με το δεύτερο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Ειπε ο κλωνος του 1,5 μηνα με τα 15 μηνυματα/ημερα  :2funny:
στο βλακα εδειχναν το φεγγαρι κι αυτος κοιταζε το δαχτυλο
κατερινα στανιση, περιοδικο OK, 2010

οταν δε μπορεις να απαντησεις στην ουσια, να κανεις μπαχαλο με τη διαδικασια
ανωνυμο ιντερνετικο τρολ

το τσαμπο ειναι shortname του tsampamaggas?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επισης στο ερωματολογια ρωταει και για επαφη με εκδιδομενα προσωπα.
Γενικα το ερωματολογιο μου φαινεται απαιρχαιωμενο με κατι ερωτησεις αμα πηγες στην δυτικη Αφρικη πριν το 50π.χ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν είναι άχρηστο καθόλου διότι έχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και προκύπτουν ποινικές ευθύνες αν με το αίμα που θα δώσεις μολυνθεί κάποιος ....

συμφωνώ με το δεύτερο...
Αρχιδια? Δηλαδη εγω εχω ειτζ και δηλωνω οτι δεν ειχα επαφη με αντρα μετα το 19τοσο που γραφει το κωλοχαρτο, και βγαινει το αιμα μου με ειτζ, τι θα γινει? Θα με δεσουν σαν το κουρδιστο πορτοκαλι να μου δειχνουν τσοντες με αντρες να ξεκωλιαζονται για να δουν αν μου σηκωνεται? Και ακομα κι αυτο να εκαναν, δεν αποδεικνυει οτι κολλησα απο αντρα ή οτι ειχα σχεση με αντρα ποτε. :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επισης στο ερωματολογια ρωταει και για επαφη με εκδιδομενα προσωπα.
Γενικα το ερωματολογιο μου φαινεται απαιρχαιωμενο με κατι ερωτησεις αμα πηγες στην δυτικη Αφρικη πριν το 50π.χ.
Δηλαδη το ερωτηματολογιο εχει προβλημα αν γαμησες μια ή πεντε φορες σιτυ τουρ των 300 ευρω την ωρα με καποτα, ενω ειναι οκ οταν γαμιεσαι σα το κουνελι με τη Σουλα την κομμωτρια απο το Περιστερι (που ελεγε και ο λακις) που εχει παρει το μισο δημο ακαποτα επειδη την πηγαν βολτα με το παπι. :headbang: :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
τη Σουλα την κομμωτρια απο το Περιστερι (που ελεγε και ο λακις) που εχει παρει το μισο δημο ακαποτα επειδη την πηγαν βολτα με το παπι. :headbang: :grin:
ρατσισμος, σεξισμος, μισογυνισμος και φτωχοφοβισμος σε μια προταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom