Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μισό να έρθω κ μετα βίας να σου πάρω την περιουσία σου,να εποικήσω τα μέρη σου κ να σε πετάω έξω από τα εδάφη σου κ μετά να μου πεις πόσο βάρβαρος δεν γίνεσαι.

Σοβαρολογείς!?

πχ Ποταμοί αίματος χύθηκαν και χύνονται σε ισλαμικούς εμφύλιους κάθε φορά που αφήνονται ελεύθεροι από την αποικικοκρατική ή την δικτατορική μπότα οι σουνιτικοί και σιιτικοί πληθυσμοί στις αραβικές χώρες.

Οι "κακοί δυτικοί" είναι το ευκολάκι για την δικαιολόγηση της κατάντιας των απανταχού ανίκανων, τεμπέληδων και ανεπρόκοπων λαών - των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Καλά καθόντουσαν στήν Ευρώπη. Μέχρι πού ξεκίνησαν οί εξτρεμιστές στήν Μέση Ανατολή καί παρέσυραν καί μερικούς στήν Ε.Ε. Ψήνεται ή φάση 20 χρόνια. Θέμα αντιτρομοκρατικής ασφάλειας είναι παρά θέμα ανοιχτής κοινωνίας. Έκαναν κακές ενέργειες οί Αμερικάνοι πού ανέθρεψαν ακραίες ομάδες στή Μ.Α. Καί φυσικά στήν καραπουτσακλάρα τους γιά τούς πιό κοντινούς στό μέλλον.

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Σοβαρολογείς!?

πχ Ποταμοί αίματος χύθηκαν και χύνονται σε ισλαμικούς εμφύλιους κάθε φορά που αφήνονται ελεύθεροι από την αποικικοκρατική ή την δικτατορική μπότα οι σουνιτικοί και σιιτικοί πληθυσμοί στις αραβικές χώρες.

Οι "κακοί δυτικοί" είναι το ευκολάκι για την δικαιολόγηση της κατάντιας των απανταχού ανίκανων, τεμπέληδων και ανεπρόκοπων λαών - των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων.
:S :S :S

Επισκέπτης
Καλά καθόντουσαν στήν Ευρώπη. Μέχρι πού ξεκίνησαν οί εξτρεμιστές στήν Μέση Ανατολή καί παρέσυραν καί μερικούς στήν Ε.Ε.

Κ οι επηρρεαζόμενοι μέσοι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι στην Ε.Ε. από τις δεξιές κορώνες πως λές να αντιδράσουν απέναντι σε αυτούς τους εξτρεμιστές?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κατά τη γνωμη σου λοιπον πρεπει το Ισραηλ να αυτό-καταργηθεί για να επικρατησουν οι βάρβαροι.
Αμ δε...
Απ τη στιγμη που οι Αραβες λενε το Ισραηλ δεν εχει δικαιωμα να υπαρχει στη περιοχη,πρεπει να εξαφανιστει απ το χαρτη,τι διαλογο να κανεις.Ετσι κι αλλιως υποστηριζουν οτι το Ισραηλ τελη δεκαετιας 1940 ιδρυθηκε,να τους διωξουμε.Τι λετε ρε,σοβαρα.Και οι Κουρδοι βρισκονται στις περιοχες τους απο τα αρχαια χρονια και κρατος δεν εχουν,τι σημαινει αυτο.Η η Ελλαδα εχει κρατος απο το 1800 τοσο,τι παει να πει αυτο;Μηπως επαψε να εχει παρουσια ο ελληνισμος εστω και χωρις κρατικη οντοτητα;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Το άρθρο ήδη από την κεφαλίδα του κρίνεται γελοιωδώς ψευδές  ...

"Σύσσωμο"!?

Με ποιο κριτήριο και με βάση ποια διαδικασία οι συγκεκριμένοι οργανισμοί δικαιούνται να εκφράσουν "σύσσωμο" το ΙΣΛΑΜ!?

Οι φατρίες, οι σέχτες  και η πολυδιάσπαση των μουσουλμάνων δεν επιτρέπουν κανενός είδους αντιπροσωπευτική δεσμευτική εκπροσώπηση εξ ορισμού.

Με 2 δις μουσουλμάνους στον πλανήτη ένα ταπεινό εξτρεμιστικό 1% επί του συνόλου  αρκεί για να καταλύσει με βίαιες ενέργειες κάθε ίχνος δυτικού πολιτισμικού κεκτημένου όπως το γνωρίσαμε μετά τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό.

Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο εάν το 99.9% των μουσουλμάνων είναι πασιφιστές ... μου αρκεί ότι το 99.9% των εξτρεμιστών τρομοκρατών που έδρασαν και δρουν τα τελευταία χρόνια στην δύση είναι μουσουλμάνοι για να απαιτήσω από τις αρχές ασφαλείας του κράτους που ζω να κινητοποιηθούν - με επαρκή αιτιολογική βάση την ΙΣΛΑΜΙΚΗ ιδεολογική ιδιότητα και ΜΟΝΟΝ.

Και εσύ ο ίδιος επιβεβαιώνεις το ότι μόνο η ελάχιστη μειοψηφία ριζοσπαστικοποιείται και πιάνει τα όπλα σε ένα τεράστιο σύνολο 2 δις πιστών. Μόνο και μόνο ότι όλοι αυτοί έχουν κοινή θρησκευτική αφετηρία αλλά ελάχιστοι φτάνουν στο σημείο να δολοφονούν στο όνομα του θεού τους, είναι η ισχυρότερη απόδειξη ότι δεν φταίει η θρησκεία τους. Εκτός αν (όπως είπα και χθες) τα δύο δις δεν ξέρουν να διαβάζουν και παρερμήνευσαν το Κοράκι...

Από κει και πέρα σχετικά με το άρθρο, δεν ασχολούμαι με την επικεφαλίδα. Κάποιος ανενημέρωτος είπε ότι δεν αντέδρασε κανείς μουσουλμάνος σε αυτές τις δολοφονίες και βρήκα ένα τυχαίο λινκ να τον διαψεύσω.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν δεν μπορεις να αντεξεις τη συζητηση, αι στα γαμιδια εσυ.
Τρολλ που δεν εχουν τι να πουν και το ριχνουν στην τρελιτσα δεν αντεχω. Βλεπε μολις μια-δυο σελιδες πριν συζητηση με τραμουντανα. Παρταρχιδια μου παλι, τρολλ. Θυμισε με τραμουντανα να μη σε βρισω τις επομενες 5 φορες που θα γραψεις μαλακιες. :cheesy:

Και αφου καθαρισαμε με ναζι και κομμουνιστες, πρεπει τωρα να κατσουμε να μας φανε οι ισλαμοφασιστες. Αμ δε.
Γιναν και οι εθνικιστες ναζι τωρα? :2funny: Οτι σε συμφερει, τρολλ, οτι σε συμφερει. Οσο για τους ακροδεξιους, τ'αρχιδια μου "καθαρισατε". Απλα τελειωσε ο ψυχρος πολεμος και σταματησε η υποστηριξη απο τη CIA. Με τους ακροδεξιους και τη CIA ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ (ειτε με τη θεληση σας ειτε οχι βεβαιως) για να μεινουν οσο το δυνατον πιο δεξιες κυβερνησεις στην εξουσια... Ακους εκει "ξεμπερδεψαμε". :2funny: Με κουρασες ομως.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Κ οι επηρρεαζόμενοι μέσοι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι στην Ε.Ε. από τις δεξιές κορώνες πως λές να αντιδράσουν απέναντι σε αυτούς τους εξτρεμιστές?

Πρέπει νά αποβάλλουν ενεργά κάθε εξτρεμιστή από τίς κοινοτητές τους αλλιώς θά τούς πάρει ή μπάλα. Αλλά δέν τούς έχω ικανούς νά αντιδράσουν έξυπνα γιατί δέν είναι άνθρωποι μέ πολιτικό κριτήριο. Γρηγορότερα θά κινηθεί τό σύστημα γιά πόλεμο στή Μ.Α. ώστε νά βρεί καί διέξοδο γιά τήν οικονομική κρίση πρίν προλάβουν νά αναπτυχθούν ικανά παλαιού τύπου φασιστικά κινήματα μέ αφορμή τήν διαπολιτιστική κρίση νομίζω. Δέν θά τούς χαρίσουν τήν ατζέντα. Θά πέσει πολύ πύραυλος, θά καθαρίσουν big way.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πες την αλήθεια τώρα, μια παρέα είμαστε.
Την έχεις πέσει σε Ισραηλινους και δεν σε γάμησαν γι αυτό δεν τους πας, έ; :cheesy:

τους παλιομαλάκες τους ρατσιστές τους Εβραίους... αφήσαν παραπονεμένο τέτοιο παλληκάρι .... ενώ οι πακιστανοί ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πρέπει νά αποβάλλουν ενεργά κάθε εξτρεμιστή από τίς κοινοτητές τους αλλιώς θά τούς πάρει ή μπάλα. Αλλά δέν τούς έχω ικανούς νά αντιδράσουν έξυπνα γιατί δέν είναι άνθρωποι μέ πολιτικό κριτήριο. Γρηγορότερα θά κινηθεί τό σύστημα γιά πόλεμο στή Μ.Α. ώστε νά βρεί καί διέξοδο γιά τήν οικονομική κρίση πρίν προλάβουν νά αναπτυχθούν ικανά παλαιού τύπου φασιστικά κινήματα μέ αφορμή τήν διαπολιτιστική κρίση νομίζω. Δέν θά τούς χαρίσουν τήν ατζέντα. Θά πέσει πολύ πύραυλος, θά καθαρίσουν big way.

Από την άλλη εγώ λέω πως θα τους τσακίσουν από τις κοινότητες τους.Θα διαιρεθούν κάργα με σκηνές απείρου κάλους μέσα στις δυτικές κοινότητες τους.Επιμένω πως μπούμερανγκ θα τους έρθουν των τζιχάντι αυτά που κάνουν απέναντι στους μέσους μουσουλμάνους της δυσης.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τελικά τους φάγανε στο τσακ μπαμ..
και πιστεύω θα παίξουν για καιρο χοντρά αντίποινα από Γάλλους σε τζαμιά και μουσουλμάνους  :P

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Δεξιές καργιόλες τσιμπήστε άλλη μια το σκιτσάκι με το παρτούζωμα της τριάδας σας.

Σου αρέσει μωρή κακιά πουστάρα; Αυτό δεν ονειρεύεσαι κι εσύ, να σε γαμάει ο γιός σου (μας το έχεις δείξει και σε βίντεο άλλωστε) με τρίγωνο στον κώλο;
Την δική σου φαντασίωση προβάλει λοιπόν.
Είναι εξ άλλου γνωστό πως ο Θεός είναι δημιούργημα του ανθρώπου κι όχι το αντίθετο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Η όμηρος σώθηκε πάντως

Σοβαρό κράτος, όχι σαν τους δικούς μας τους τρόμπες με τον Μάτέι.  :jerking:

εντάξει ρε σεις..
εκεί διαθέτουν απίστευτο ανθρώπινο δυναμικό να ενεργοποιήσουν αν χρειαστεί, αν γινόταν αυτό ελλάδα η υπόθεση θα τραβούσε κάνα μήνα και με 100 νεκρούς πολίτες  :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Προσωπικά εμένα ο Τσίπρας κι ο κάθε Τσίπρας θα μου κλάσει τα μεγάλα μου τ' αρχίδια!

Μεγαλες κουβεντες...
Το παιζουν υπερανω κυβερνησεων, αυτοι που χεζονται και μονο στο ακουσμα της φρασης "ελεγχος του ΣΔΟΕ".  :2funny:
Σαν το δεξιο, φιλελευθερο, μεταρρυθμιστη γιατρο μας που ειναι κατα του κρατισμου και του φαυλου παρελθοντος οταν αυτο μεταφραζεται σε κανα ψωροεπιδομα ανεργιας και κοινωνικη παροχη αλλα υπερ οταν προκειται για τα πειθαρχικα των γιατρων που αθωωναν τα λαμογια σαν και του λογου του.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
στο σκαι είπαν ότι μάλλον παίζει κι άλλη ομηρία σε κοσμηματοπολείο στη Γαλλία και ο μπογδάνος φώναζε ενθουσιασμένος πόλεμος πόλεμος  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom