gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εάν ήμουν ισραηλινός θα σκεφτόμουν χαιρέκακα με ένα διαβολικό μειδίαμα ζωγραφισμένο στην ποντικίσια μούρη μου ...
Θελει ο ρατσιστης να κρυφτει αλλα η χαρα δ3ν τον αφηνει...
Εάν ήμουν ισραηλινός θα σκεφτόμουν χαιρέκακα με ένα διαβολικό μειδίαμα ζωγραφισμένο στην ποντικίσια μούρη μου ...
Α μπραβο. Αρα αυτές οι παπαριές περι "προσαρμοσμένων" μουσουλμάνων είναι ΓΤΠΚ.
Μέτρα νεκρους και τραυματιες τωρα και συνεχισε τις υψηλες θεωριες.Οπως απελαση ολων των μουσουλμανων, που οπως μολις παραδεχτηκες ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια εναντιον των τρομοκρατων? Βγαζουν νοημα αυτα που γραφεις μεσα στο μυαλο σου ή μας τρολλαρεις?
Σωστα,και να σκεφτει κανεις οτι μολις πριν απο 10 χρονια βγαιναν μερικοι γραφικοι ακροαριστεροι και λεγανε να τον καταργησουμε το στρατο,τι τον θελουμε,σε ολον τον κοσμο επικρατει ειρηνη,ομονοια και αδερφοσυνη.Σε λιγο δε θα υπαρχουν και συνορα να χωριζουν τους λαους.Και απο τοτε εχει γινει της κακομοιρας.Πολεμοι,λιμοι,σεισμοι,καταποντισμοι,αυτονομιστικα κινηματα,σφαγες,σταματημο δεν εχουν.Λες και δε ξερουμε οτι η Ιστορια κανει κυκλους και κανεις δε ξερει τι ξημερωνει.Αλλα που να τα διαβασουν αυτα οι αμορφωτοι ακροαριστεροι.Αυτοι εχουν μεινει στον Μαρξ και στον Σταλιν.Οι παρωπιδες μπροστα και οποιος παρει ο Χαρος.Εάν ήμουν ισραηλινός θα σκεφτόμουν χαιρέκακα με ένα διαβολικό μειδίαμα ζωγραφισμένο στην ποντικίσια μούρη μου ... "Καλως ήρθατε στο κόσμο μου άκαπνοι μπούληδες της Ευρώπης" ...
Ο δρόμος του αίματος δεν έχει τέλος.
Σορρυ τυπε, αν κοιτας για Ευρωπη τον τελευταιο μισο αιωνα σε τρωνε οι ακροδεξιοι, οι ακροαριστεροι και οι εθνικιστες. Λυπαμαι κυριε, χασατε.Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο εάν το 99.9% των μουσουλμάνων είναι πασιφιστές ... μου αρκεί ότι το 99.9% των εξτρεμιστών τρομοκρατών που έδρασαν και δρουν τα τελευταία χρόνια στην δύση είναι μουσουλμάνοι για να απαιτήσω από τις αρχές ασφαλείας του κράτους που ζω να κινητοποιηθούν - με επαρκή αιτιολογική βάση την ΙΣΛΑΜΙΚΗ ιδεολογική ιδιότητα και ΜΟΝΟΝ.
Η ενσωμάτωση στον δυτικό κόσμο απαιτεί εγκατάλειψη της ισλαμικής κοσμοαντίληψης και πρακτικής.
Αυτά να τα πεις στους Γαλλους, που θα βγαλουν πρωτη τωρα την Λεπεν.της ακραίας ισλαμικής κοσμοαντίληψης.
Ρε αγορι μου γραφεις καλα καλα τη μαλακια σου που δε βγαζει λογικο νοημα και μετα μου αρχιζεις την τρελιτσα? Αι γαμιδια μεσημεριατικα, εγω φταιω που ασχολουμαι με τρολλ της πουτσας.Μέτρα νεκρους και τραυματιες τωρα και συνεχισε τις υψηλες θεωριες.
Και αφου καθαρισαμε με ναζι και κομμουνιστες, πρεπει τωρα να κατσουμε να μας φανε οι ισλαμοφασιστες. Αμ δε.Σορρυ τυπε, αν κοιτας για Ευρωπη τον τελευταιο μισο αιωνα σε τρωνε οι ακροδεξιοι, οι ακροαριστεροι και οι εθνικιστες. Λυπαμαι κυριε, χασατε.
Αν δεν μπορεις να αντεξεις τη συζητηση, αι στα γαμιδια εσυ.Ρε αγορι μου γραφεις καλα καλα τη μαλακια σου που δε βγαζει λογικο νοημα και μετα μου αρχιζεις την τρελιτσα? Αι γαμιδια μεσημεριατικα, εγω φταιω που ασχολουμαι με τρολλ της πουτσας.
Και αφου καθαρισαμε με ναζι και κομμουνιστες, πρεπει τωρα να κατσουμε να μας φανε οι ισλαμοφασιστες. Αμ δε.
Πολύ σωστος. Ετσι, για να καταλαβουν και ολοι οι επικριτες της πούτσας και του καναπέ κατά των Ισραηλινων, ότι όταν ζεις παρεα με βαρβαρους, πρεπει να λαμβανεις τα μετρα σου.
Αν δεν μπορεις να αντεξεις τη συζητηση, αι στα γαμιδια εσυ.
Θα ερθει αυριο λοιπον και ο Τουρκος και θα πει ότι είναι δικα του εδάφη η μιση Ελλαδα και νομιμοποιείται να σου βαλει βομβες, επειδή τον εδιωξες.Μισό να έρθω κ μετα βίας να σου πάρω την περιουσία σου,να εποικήσω τα μέρη σου κ να σε πετάω έξω από τα εδάφη σου κ μετά να μου πεις πόσο βάρβαρος δεν γίνεσαι.
Μισό να έρθω κ μετα βίας να σου πάρω την περιουσία σου,να εποικήσω τα μέρη σου κ να σε πετάω έξω από τα εδάφη σου κ μετά να μου πεις πόσο βάρβαρος δεν γίνεσαι.
Κατσε να σε σφαξουνε εσενα. Εμεις δεν ειμαστε διαθεσιμοι.Ε για τα ακοινώνητα μπάζα που είναι στον μικρόκοσμο του Ελλαδιστάν με καμία επικοινωνία με το διαφορετικό μπορεί να είναι κ έτσι.Η μικροκοσμάρα είναι το όπιο της άγνοιας.
Κατσε να σε σφαξουνε εσενα. Εμεις δεν ειμαστε διαθεσιμοι.