KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ο Λέγκολας μπήκε να σχολιάσει ή τον παίρνει ακόμα ?Μήπως πάσχεις από...Ισλαμοφοβία;
Απλά δεν σου γαμάνε τον κώλο οι μουσουλμάνοι ,
και σκέπτεσαι με την απλή λογική !
Ο Λέγκολας μπήκε να σχολιάσει ή τον παίρνει ακόμα ?Μήπως πάσχεις από...Ισλαμοφοβία;
Απλά δεν σου γαμάνε τον κώλο οι μουσουλμάνοι ,
και σκέπτεσαι με την απλή λογική !
Υπάρχει άλλη τρομοκρατία από την Ισλαμική φίλε? Γιατί μόνο η δικιά τους κούτρα κατεβάζει ψύρες ?
Υπάρχει κάποιο θέμα όταν το επίπεδο των πιστών κάποιας θρησκείας βρίσκεται εκεί που ήταν ο Χριστιανισμός πριν 300 χρόνια.
Αυτό θα μπορούσε να ληφθεί υπόψιν εφόσον υπάρχουν 2 εκ "ορθόδοξοι" μουσουλμάνοι στη Γαλλία.
Ηλικρινα θα ήθελα να ήξερα τη σκατά σκέφτονταν οταν κάνανε αυτή την κίνηση;; Δεν ξέρουν οτι αύριο το πρωί η Γάλλοι αλλά και οι υπόλοιποι που περνούν μέρος στις επιχειρήσεις ενάντια στο Ισλαμικό Χαλιφάτο θα σηκώσουν τα διπλάσια αεροπλάνα και θα σκοτώσουν τους διπλάσιους ομόθρησκους στην Συρία και στο Ιράκ;;
Πραγματικά διαβάζω κάτι πράγματα εδώ μέσα και αναρωτιέμαι σε ποιο αιώνα ζουν μερικοί. Κάθεστε και δήθεν εναντιώνεστε στον ισλαμοφασισμό και την ίδια στιγμή εκφράζεται έναν σκοταδισμό-φασισμό άνευ προηγουμένου. Δηλαδή φίλε μου, υποστηρίζεις ένα μοντέλο δικαιοσύνης στο οποίο θα τιμωρούνται οι εν δυνάμει ένοχοι, απλά για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ή το θες αυτό μόνο για τους μουσουλμάνους;
Σοβαρευτείτε λίγο.
Και αυτούς για τον πούτσο τους έχω φίλεεξαρτάται τι ορίζεις τρομοκρατία. Σίγουρα πάντως υπάρχουν ανά τον κόσμο τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες δρουν στο όνομα κάποιας πολιτικής ιδεολογίας και όχι θρησκείας. Να ενοχοποιήσουμε και αυτές τις ιδεολογίες και να τιμωρούμε τους πιστούς τους προληπτικά;
Πραγματικά διαβάζω κάτι πράγματα εδώ μέσα και αναρωτιέμαι σε ποιο αιώνα ζουν μερικοί. Κάθεστε και δήθεν εναντιώνεστε στον ισλαμοφασισμό και την ίδια στιγμή εκφράζεται έναν σκοταδισμό-φασισμό άνευ προηγουμένου. Δηλαδή φίλε μου, υποστηρίζεις ένα μοντέλο δικαιοσύνης στο οποίο θα τιμωρούνται οι εν δυνάμει ένοχοι, απλά για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ή το θες αυτό μόνο για τους μουσουλμάνους;
Σοβαρευτείτε λίγο.
...Πως την παλευεις ρε συ τυπε....9στις 10 κουβεντες που αραδιαζεις ,περιγραφουν γκωνλικον ακαποτων ομοφυλοφιλικο γαμησιον......παρε ενα δονητη να ηρεμησεις επιτελους...
Υπάρχει κάποιο θέμα όταν το επίπεδο των πιστών κάποιας θρησκείας βρίσκεται εκεί που ήταν ο Χριστιανισμός πριν 300 χρόνια.
Και αυτούς για τον πούτσο τους έχω φίλε
Τα έχεις κάνει όλα ίσωμα, δεν είναι όλες οι θρησκιες ίδιες, δεν είναι όλα τα κηρύγματα ίδια , δεν είναι όλες οι ιδεολογίες ίδιες.
Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά και κρίνε από πράξεις και αποτελέσματα.
Εσύ τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι για να είσαι δήθεν αμερόληπτος .....
. Κάθεστε και δήθεν εναντιώνεστε στον ισλαμοφασισμό και την ίδια στιγμή εκφράζεται έναν σκοταδισμό-φασισμό άνευ προηγουμένου. Δηλαδή φίλε μου, υποστηρίζεις ένα μοντέλο δικαιοσύνης στο οποίο θα τιμωρούνται οι εν δυνάμει ένοχοι, απλά για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ή το θες αυτό μόνο για τους μουσουλμάνους;
Σοβαρευτείτε λίγο.
Μακάρι κάποια στιγμη να αυτόκαταργηθούν όλες οι θρησκείες. Δεν χρειάζονται, δημιουργούν φανατικούς, ειναι ένδειξη χαμηλής μόρφωσης. Ονειρευομαι εναν άθρησκο κοσμο.
Ωραίος φιλέ, φοβερό!nothing to kill or die for
and no religion too
you may say I'm a dreamer...
προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να βλέπω πέρα από φανατισμούς και υπερβολές. Για την έκρηξη του ισλαμικού φανατισμού θεωρώ υπεύθυνους κυρίως πολιτικοοικονομικούς παράγοντες και όχι την θρησκεία, τι να κάνουμε;
στ' αρχίδια μου αν φαίνομαι αμερόληπτος ή όχι.
αν οι τυποι ηταν και τιποτα οπαδοι της μαρσειγ(λογικα)...πρεπει να μπουνε σε καραβι και αυτοι ολοι.... και επειδη ειναι τακιμια με τους αεκς ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ αεκς δρομο....οχι παιζουμε!Πραγματικά διαβάζω κάτι πράγματα εδώ μέσα και αναρωτιέμαι σε ποιο αιώνα ζουν μερικοί. Κάθεστε και δήθεν εναντιώνεστε στον ισλαμοφασισμό και την ίδια στιγμή εκφράζεται έναν σκοταδισμό-φασισμό άνευ προηγουμένου. Δηλαδή φίλε μου, υποστηρίζεις ένα μοντέλο δικαιοσύνης στο οποίο θα τιμωρούνται οι εν δυνάμει ένοχοι, απλά για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ή το θες αυτό μόνο για τους μουσουλμάνους;
Σοβαρευτείτε λίγο.
κάντο 500 με 1000.
I hope some day you join us
and the world will be as one...
Υπάρχουν τώρα στο twitter φωτό από διαδηλώσεις που κρατούν στυλό εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Βρε μ...ς με καλάσνικοφ είναι και εσείς κρατάτε στυλό και ελευθερία λόγου (κώλου)