Νέα

Paris Hilton

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Η ποινή μετατράπηκε σε 40 μέρες κατ'οίκον περιορισμό.

Με άλλα λόγια το χρήμα κινει τα πάντα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
την κακομοιρα την λυπαμαι ωρες ωρες....!!!

Επισκέπτης
Εμείς χώσαμε πρυτάνεις ...αυτοί την Paris
Νομίζω νικήσαμε στα σημεία ....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λετε να ξηγήθηκε πιπούλα στον διευθυντή φυλακών η στον δικαστη?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χωρίς πλάκα, είναι όντως για λύπηση!!! :think:
πραγματικα με τοσα λεφτα που εχει θα μπορουσε να κανει χιλιαδες πραγματα....!!και να ειναι γνωστη...!!
ωρες ωρες μου φενεται οτι ο θεος τα δινει σε λαθους ανθρωπους!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πραγματικα με τοσα λεφτα που εχει θα μπορουσε να κανει χιλιαδες πραγματα....!!και να ειναι γνωστη...!!
ωρες ωρες μου φενεται οτι ο θεος τα δινει σε λαθους ανθρωπους!

Κι όχι μόνο γι' αυτό...

Κυριολεκτώ, αλλά δε θα ήθελα να είμαι στη θέση της, όχι γι' αυτό που της συνέβη, αλλά για τον εν γένει βίο της...Σίγουρα, θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερα λεφτά από όσα έχω, αλλά όχι τόσα όσα έχουν όλοι αυτοί οι μεγιστάνες...τόσα που θα με ωθούσαν σε έναν βίο άμετρο και υβριστικό για την ίδια τη ζωή, για τον πλανήτη που με φιλοξενεί, για τους ανθρώπους που τον μοιράζονται μαζί μου...δε θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς που είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τους άλλους, γιατί τί είσαι όταν μπορείς ανενδοίαστα να εξαφανίσεις ένα βουνό ή ένα δάσος για να στρώσεις με μάρμαρα το σαλόνι σου ή να βάλεις ένα βοτάνι στη μάπα σου να θρέψεις τη ματαιοδοξία σου και τον εγωισμό σου...ένας βίος γεμάτος πλήξη, χωρίς τίποτα άγνωστο, τίποτα "μαγικό", τίποτα που να μπορεί να θεωρηθεί κατάκτηση, ένας βίος για τον οποίο δε θα μπορείς ποτέ να κοιτάξεις πίσω στο χρόνο και να δεις πως είχες μερίδιο στην εργασία, στη δημιουργία, στον έρωτα, στην αγάπη, στη φιλία, στην οικογένεια, σε αυτά που νοηματοδοτούν τη ζωή και συνέχουν την ανθρώπινη ψυχή...Αλλά θα μου πείτε, εγώ είμαι περίεργος και λέω τα δικά μου... :)

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν! Αν και ξερω οτι θα το σβησετε λογω greeklish anyway.Επειδη ζω εξω και συζηταω με ανθρώπους ξερω οτι το κοριτσι μπήκε στη στενή για κάτι το οποίο και εδω (US) και στην Ελλάδα θα τη σκαπουλάραμε. Η κοινωνια εδώ ειναι πουριτανική και αυτό παιζει. Αν ένας Ελληνας πολιτικός έκανε αυτα που έκανε ο Billάκης θα του λέγανε μέχρι και μπράβο. Ο Κλάιφερτ (ποδοσφαιριστής) πρίν κάτι χρόνια σκότωσε με τη μπέμπα του άνθρωπο αλλα τη γλύτωσε πολύ φτηνά. Πρίν μιλήσετε λοιπόν για μεροληψεία υπέρ της σκεφτείτε οτι πληρώνεις αυτά που πληρώνει ακριβώς επειδή ο μέσος Αμερικανός δε τη γουστάρει και τη θεωρεί ενα ηλίθιο τσουλάκι. Ευρώπη ο ανθρωπος της διπλανής πόρτας θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση. Δεν παίρνω το μέρος της απλά καλό ειναι να σκεφτώμαστε πριν μιλήσουμε

edit savalas
ειδες που δεν στο σβήσαμε? εκατσα για πάρτυ σου μιας και εισαι απ το Αμερικα και στο μετεφρασα εγω
την επομενη φορα ομως σε παρακαλώ να γραφεις με κανονικα Ελληνικα, αν δεν εχει το pc σου μπες σε αυτό το link

:sunglasses:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εντάξει και που μπήκε μέσα τι έγινε..?Την αδελφούλα την είδατε?

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
η αδελφη της θα ειναι αυριο στην απονομη μουσικων βραβειων που διοργανώνει το MAD.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
καλά τις κάνανε...μακάρι πάντα, παντού και σε όλους τους μεγάλους, χλιδάτους, πλούσιους, κυβερνώντες η κοινωνία και το σύστημα να έκανε και να τιμωρούσε ακριβώς όπως τιμωρεί φτωχούς, άσημους, περιθωριακούς και αλλοδαπούς. ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ παντού...

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ βρε Σαβάλα! Ο λόγος που γράφω greeklish είναι ότι το λειτουργικό που έχω δεν υποστηρίζει ελληνικά και έχω πρόβλημα! Thanks για την ιστοσελίδα.

Όπως έλεγα, αν σκεφτούμε λίγο λογικά 45 ημερες είναι υπεραρκετές για αυτό που έκανε! Απλά έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος! Σε μια πουριτανική χωρα αυτό συμβαίνει πάντα. Θυμηθείτε και το παράδειγμα του Μπιλάκου ;)

Καλώς σας βρίσκω, απανταχού bourdelobioi :)

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλά τις κάνανε...μακάρι πάντα, παντού και σε όλους τους μεγάλους, χλιδάτους, πλούσιους, κυβερνώντες η κοινωνία και το σύστημα να έκανε και να τιμωρούσε ακριβώς όπως τιμωρεί φτωχούς, άσημους, περιθωριακούς και αλλοδαπούς. ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ παντού...

Το θέμα είναι ότι τα περί ΙΣΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΊΑΣ είναι λίγο κουραφέξαλα. Εμενα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα πάει η κόρη Hilton στην ψειρού, αλλα αν θα τιμωρηθεί ο γαμημένος "εργολαβoς" που έγινε η αιτια να θαφτούν σε ένα ατύχημα τόσες ψυχές. Αλλα αυτό δε γίνεται σχεδόν πουθενά. Γιατί στην περίπτωση αυτή δεν αρκεί μια απόφαση με θεωρητικό κάλυμμα αμεροληψίας αλλα πρέπει να κανεις τομές στο δικαστικό και όχι μονο σύστημα. Πρέπει να τα βάλεις με ένα ολόκληρο σύστημα! Όχι απλά να δώσεις λίγη τροφή στον κάθε πεινασμένο ;)

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μα τόσες σελίδες thread και κανείς δεν έχει αναφερθεί στο δράμα που περνάει ο Εθνικός μας Σταρ τώρα που η Paris είναι φυλακή;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
το φρίκουλο χίλτον η παλιοκαριόλα...

κρίμα να μην την πιπώσει όλη η πτέρυγα με τους θανατοποινίτες.
Αν ήμουνα ο διοικητής της φυλακής θα το κανα μαγαζί εκεί μέσα κι ας πήγαινα μέσα καραμέσα μετά. ʼσε που θαχα και τη ρετσέτα της εκπόρνευσης διασημοτήτων...!
Θα άνοιγα πόρτες από τα ''διαμάντια'' και τη δικιά της και θα τους άφηνα να παίξουν το ''μου-σκισες-τα-μητροσάκουλα κι απόψε'' για 24 ώρες.
παλιό-παλιό...καριόλεν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η περίπτωση της κυρίας  αυτής ( και δε μιλάω για τη φυλάκιση ) είναι τρανή απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με το υπάρχον κοινωνικό σύστημα που - μας επιβάλλουν- να ζούμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom