Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Νταξ, δεν ηταν τπτ το τραγικο αυτο...Απλα λιγο ξεπροβαλε η κουραδιτσα στιν πορτα :2funny: :2funny: :2funny: Και δν το εδειξε και πολυ..Το αλλο ηταν απλα ΑΗΔΙΑ :headbang: :headbang:

Άντε να την γαμήσεις αυτήν από πίσω και να γεμίσει ο πούτσος σου σκατά ... μπλιάάάχχχχχχχ

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
το θέμα δεν είναι το παρελθόν ,αλλά το αν έχει μέλλον η γυναίκα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
το θέμα δεν είναι το παρελθόν ,αλλά το αν έχει μέλλον η γυναίκα!

Πόλυ σωστός !!!!!!!!!!!!!

Το ζήτημα δεν ειναι τι έκανε  (λαθοι ή σωστα) αλλά τι θέλει να κανει στο μέλλον.
Κατα πόσο οι εμπηρείες της την έχουν κανει καλύτερη και σοφότερη.

Αυτό ισχύει και για μας τους άντρες.

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Το ζήτημα δεν ειναι τι έκανε  (λαθοι ή σωστα) αλλά τι θέλει να κανει στο μέλλον.

συμφωνώ,μόνο που το μέλλον για μας τους άντρες περιλαμβάνει προστάτη,έμφραγμα,χολυστερίνη ,αρθριτικά κλπ κλπ, και πολύ γκρίνια για το γεγονός του ότι δε μείναμε με τη μαμά μας που μας έκανε όλα τα χατήρια! :2funny:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
συμφωνώ,μόνο που το μέλλον για μας τους άντρες περιλαμβάνει προστάτη,έμφραγμα,χολυστερίνη ,αρθριτικά κλπ κλπ, και πολύ γκρίνια για το γεγονός του ότι δε μείναμε με τη μαμά μας που μας έκανε όλα τα χατήρια! :2funny:

η σύντροφος που θα πει αυτό δεν έμαθε απολύτως τίποτα απο τα λάθη ή τα σωστά της. έμεινε βόδι και συγκρίνεται με την μαμά του άντρα της( και τον θεωρεί μαμάκια για να του τα χώνει ακόμα κι αν δεν είναι). σίγουρα δεν θα κοιτάζεται καν στον καθρέπτη να δεί πόσο μπουρούχα έχει γίνει απο το φαγητό. έτσι κι αλλιώς, γι αυτήν όλες οι άλλες είναι πουτάνες..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357

Απολυτα σωστος !!!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357
οσον αφορα το παρελθον τι τα σκαλιζετε ??

Κοπελα μου σου κανει το παλικαρι ?
Σε σεβεται ?
Σε εκτιμαει για το οτι προσφερεις ?
Σε νιωθει ?
Σε σκεφτεται ?
Σε αγαπαει ?

τι αλλο θες λοιπον ?

Το τι εκανε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο το οποιο περασε και τελειος δεν ειναι κανεις και καμια
Σε δεκα προτασεις του καθενος θα βρεις στανταρ και απο ενα κομπλεξ η κουσουρι μπορει και παραπανω.... οποτε μερικα πραγματα ας μην τα ψυριζουμε πολυ

Το ιδιο ακριβως και για τα αγορια προς τα κοριτσια

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Παιδιά να καταθέσω κ εγώ την άποψή μου, κάτι που μου πήρε καιρό να καταλάβω...

Με όσες έχουμε πάει εμείς, με άλλους τόσους συνολικά έχουν πάει οι γυναίκες/ κοπέλες μας, για τον απλούστατο λόγο πως κάνουμε σεξ με γυναίκες, δλδ όταν πηδάμε μία, αυτή η μία πηδήχτηκε με εμάς!
Όταν κάνουμε παρτούζα με μια κοπέλα, ε αυτή η κοπέλα μόλις έκανε παρτούζα....

Μην τρέφετε αυταπάτες του στυλ "η δικιά μου έχει πάει με 2-3" που είδα σε ένα ποστ και γελάω ακόμη......

Όπως εμείς μένουμε αγάμητοι 1 εβδομάδα και ψάχνουμε που θα τον χώσουμε, έτσι και οι γυναίκες μένουν αγάμητες και ψάχνουν που θα γαμηθούν, ειδικά και λόγω πιό έντονων ορμονικών διακυμάνσεων. Οπότε, μην την ψάχνετε, ότι παρελθόν έχουμε εμείς, έχουν και αυτές...

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά να καταθέσω κ εγώ την άποψή μου, κάτι που μου πήρε καιρό να καταλάβω...

Με όσες έχουμε πάει εμείς, με άλλους τόσους συνολικά έχουν πάει οι γυναίκες/ κοπέλες μας, για τον απλούστατο λόγο πως κάνουμε σεξ με γυναίκες, δλδ όταν πηδάμε μία, αυτή η μία πηδήχτηκε με εμάς!
Όταν κάνουμε παρτούζα με μια κοπέλα, ε αυτή η κοπέλα μόλις έκανε παρτούζα....

Μην τρέφετε αυταπάτες του στυλ "η δικιά μου έχει πάει με 2-3" που είδα σε ένα ποστ και γελάω ακόμη......

Όπως εμείς μένουμε αγάμητοι 1 εβδομάδα και ψάχνουμε που θα τον χώσουμε, έτσι και οι γυναίκες μένουν αγάμητες και ψάχνουν που θα γαμηθούν, ειδικά και λόγω πιό έντονων ορμονικών διακυμάνσεων. Οπότε, μην την ψάχνετε, ότι παρελθόν έχουμε εμείς, έχουν και αυτές...
δίκιο έχεις....!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
| σωστος | ο ενας