Επισκέπτης
Επιστημονικη αναλυση!!! Μ αρεσεις!!!
Είναι σαν να βάζεις τα δάχτυλα στον ουρανίσκο.
Εφόσον ήταν και έγκυος ..
Επιστημονικη αναλυση!!! Μ αρεσεις!!!
συμπερασμα.....ποτε φαγωμενη πριν το γυρισμα....ειναι εγκυος, το λεει στο τελος.
Εκτος αν προκειται για τα βιντεο του Max Hardcore...Για οσους ξερουν.συμπερασμα.....ποτε φαγωμενη πριν το γυρισμα....
Εκτος αν προκειται για τα βιντεο του Max Hardcore...Για οσους ξερουν.
Νταξ, δεν ηταν τπτ το τραγικο αυτο...Απλα λιγο ξεπροβαλε η κουραδιτσα στιν πορτα Και δν το εδειξε και πολυ..Το αλλο ηταν απλα ΑΗΔΙΑ
μαλακες μην χυνετε τις γκομενες στο στομα
Και γιατι ψαχνεις πεντε μερες πισω????πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :S ρε τι ειναι αυτο?
Κοντεψα να βγαλω αυτα που εφαγα,γαμω
Οχι μονο ζει, νομιζω αποφυλακιστηκε κιολας και συνεχιζει το θεαρεστο εργο του...ζει ακομα αυτος?
το θέμα δεν είναι το παρελθόν ,αλλά το αν έχει μέλλον η γυναίκα!
συμφωνώ,μόνο που το μέλλον για μας τους άντρες περιλαμβάνει προστάτη,έμφραγμα,χολυστερίνη ,αρθριτικά κλπ κλπ, και πολύ γκρίνια για το γεγονός του ότι δε μείναμε με τη μαμά μας που μας έκανε όλα τα χατήρια!Πόλυ σωστός !!!!!!!!!!!!!
Το ζήτημα δεν ειναι τι έκανε (λαθοι ή σωστα) αλλά τι θέλει να κανει στο μέλλον.
Κατα πόσο οι εμπηρείες της την έχουν κανει καλύτερη και σοφότερη.
Αυτό ισχύει και για μας τους άντρες.
συμφωνώ,μόνο που το μέλλον για μας τους άντρες περιλαμβάνει προστάτη,έμφραγμα,χολυστερίνη ,αρθριτικά κλπ κλπ, και πολύ γκρίνια για το γεγονός του ότι δε μείναμε με τη μαμά μας που μας έκανε όλα τα χατήρια!
Απολυτα σωστος !!!!!!!Πόλυ σωστός !!!!!!!!!!!!!
Το ζήτημα δεν ειναι τι έκανε (λαθοι ή σωστα) αλλά τι θέλει να κανει στο μέλλον.
Κατα πόσο οι εμπηρείες της την έχουν κανει καλύτερη και σοφότερη.
Αυτό ισχύει και για μας τους άντρες.
Απολυτα σωστος !!!!!!!
δίκιο έχεις....!Παιδιά να καταθέσω κ εγώ την άποψή μου, κάτι που μου πήρε καιρό να καταλάβω...
Με όσες έχουμε πάει εμείς, με άλλους τόσους συνολικά έχουν πάει οι γυναίκες/ κοπέλες μας, για τον απλούστατο λόγο πως κάνουμε σεξ με γυναίκες, δλδ όταν πηδάμε μία, αυτή η μία πηδήχτηκε με εμάς!
Όταν κάνουμε παρτούζα με μια κοπέλα, ε αυτή η κοπέλα μόλις έκανε παρτούζα....
Μην τρέφετε αυταπάτες του στυλ "η δικιά μου έχει πάει με 2-3" που είδα σε ένα ποστ και γελάω ακόμη......
Όπως εμείς μένουμε αγάμητοι 1 εβδομάδα και ψάχνουμε που θα τον χώσουμε, έτσι και οι γυναίκες μένουν αγάμητες και ψάχνουν που θα γαμηθούν, ειδικά και λόγω πιό έντονων ορμονικών διακυμάνσεων. Οπότε, μην την ψάχνετε, ότι παρελθόν έχουμε εμείς, έχουν και αυτές...
αυτο το προεδρε .....Kαλημέρα Πρόεδρε, ευχαρηστώ για τα καλά σου λόγια.