pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 4.655
εγω θελω γκομενα με πλουσιο παρελθον και καβλερο μελλον! Αν δεν εχει πλουσιο παρελθον, θα θελησει να το αποκτησει.......
Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!
Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα? >
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!
Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά να καταθέσω κ εγώ την άποψή μου, κάτι που μου πήρε καιρό να καταλάβω...
Με όσες έχουμε πάει εμείς, με άλλους τόσους συνολικά έχουν πάει οι γυναίκες/ κοπέλες μας, για τον απλούστατο λόγο πως κάνουμε σεξ με γυναίκες, δλδ όταν πηδάμε μία, αυτή η μία πηδήχτηκε με εμάς!
Όταν κάνουμε παρτούζα με μια κοπέλα, ε αυτή η κοπέλα μόλις έκανε παρτούζα....
Μην τρέφετε αυταπάτες του στυλ "η δικιά μου έχει πάει με 2-3" που είδα σε ένα ποστ και γελάω ακόμη......
Όπως εμείς μένουμε αγάμητοι 1 εβδομάδα και ψάχνουμε που θα τον χώσουμε, έτσι και οι γυναίκες μένουν αγάμητες και ψάχνουν που θα γαμηθούν, ειδικά και λόγω πιό έντονων ορμονικών διακυμάνσεων. Οπότε, μην την ψάχνετε, ότι παρελθόν έχουμε εμείς, έχουν και αυτές...
αυτο δεν ισχυει η γυναικα μεχρι τα 30 δεν εχει την ιδια αναγκη να κανει σεξ με τον αντραΠαιδιά να καταθέσω κ εγώ την άποψή μου, κάτι που μου πήρε καιρό να καταλάβω...
Με όσες έχουμε πάει εμείς, με άλλους τόσους συνολικά έχουν πάει οι γυναίκες/ κοπέλες μας, για τον απλούστατο λόγο πως κάνουμε σεξ με γυναίκες, δλδ όταν πηδάμε μία, αυτή η μία πηδήχτηκε με εμάς!
Όταν κάνουμε παρτούζα με μια κοπέλα, ε αυτή η κοπέλα μόλις έκανε παρτούζα....
Μην τρέφετε αυταπάτες του στυλ "η δικιά μου έχει πάει με 2-3" που είδα σε ένα ποστ και γελάω ακόμη......
Όπως εμείς μένουμε αγάμητοι 1 εβδομάδα και ψάχνουμε που θα τον χώσουμε, έτσι και οι γυναίκες μένουν αγάμητες και ψάχνουν που θα γαμηθούν, ειδικά και λόγω πιό έντονων ορμονικών διακυμάνσεων. Οπότε, μην την ψάχνετε, ότι παρελθόν έχουμε εμείς, έχουν και αυτές...
αυτο δεν ισχυει η γυναικα μεχρι τα 30 δεν εχει την ιδια αναγκη να κανει σεξ με τον αντρα
ετσι και αλλιως αυτο αποδεικνυεται το οτι οι γκομενες δεν γαμιουνται ευκολα
αν ειχαν εντονη αναγκη δεν θα υπηρχε αυτο το χασμα
σου λεω οτι η επιθυμια για σεξ λειτουργει αντιστροφως αναλογα απο τον ανδρατωρα λες οτι οι γκομενες δεν πηδιουνται και δεν εχιουν ανγκη για πηδημα μεχρι τα 30 ??οτι λεει ο αλλος πιο πανω δηλαδη ισχυει ??
σου λεω οτι η επιθυμια για σεξ λειτουργει αντιστροφως αναλογα απο τον ανδρα
μετα τα 30 βαραν οι ορμονες και ξεσαλωνουν
πιο μπροστα δεν το δινουν ευκολα
ενω ο ανδρας μετα τα 30 πεφτει σιγα σιγα
Μαλακια ειπεςσου λεω οτι η επιθυμια για σεξ λειτουργει αντιστροφως αναλογα απο τον ανδρα
μετα τα 30 βαραν οι ορμονες και ξεσαλωνουν
πιο μπροστα δεν το δινουν ευκολα
ενω ο ανδρας μετα τα 30 πεφτει σιγα σιγα
σε κόβω για ζηλιάρη τυπε! Κοφτο γιατι θα σε κοψει! ;)Το διάβασα μονορούφι γιατί κατα καιρούς με έχει απασχολήσει το θέμα μιας και είμαι και εγώ απο αυτά τα παλαιών αρχών μυαλά που θέλουν την γυναίκα με λίγες εμπειρίες..Πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό κάθε κτητικού ανθρώπου..
Η ζήλια μάγκες κάνει πολύ κακό.Όπως είπε ενας συναγωνιστής σε άλλο μήνυμα, αν κάτσεις να ασχοληθείς με το τι έκανε η γυναίκα σου πριν απο εσένα τότε θα σε φάει και κάθε βράδυ δεν θα κοιμάσαι απο τις άσχημες σκέψεις και εικόνες που θα φαντάζεσαι..
πλεον σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν μίνιμουμ 3-4 σχέσεις,2-3 One night stands Και 5-6 φασώματα..οπότε ας το πάρουμε απόφαση και ας αφήνουμε το παρελθόν στο παρελθόν γιατί όσο θα τα σκεφτόμαστε,τόσο θα μας χαλάνε την ψυχολογία..
το θεμα ειναι να μην εχει γραψει πολλα χιλιομετρα η κυρια και να μην εχει κανει ρεκτιφιε,αν οι προηγουμενοι τις εκαναν τακτικα τα σερβις δεν υπαρχει προβλημαΤο διάβασα μονορούφι γιατί κατα καιρούς με έχει απασχολήσει το θέμα μιας και είμαι και εγώ απο αυτά τα παλαιών αρχών μυαλά που θέλουν την γυναίκα με λίγες εμπειρίες..Πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό κάθε κτητικού ανθρώπου..
Η ζήλια μάγκες κάνει πολύ κακό.Όπως είπε ενας συναγωνιστής σε άλλο μήνυμα, αν κάτσεις να ασχοληθείς με το τι έκανε η γυναίκα σου πριν απο εσένα τότε θα σε φάει και κάθε βράδυ δεν θα κοιμάσαι απο τις άσχημες σκέψεις και εικόνες που θα φαντάζεσαι..
πλεον σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν μίνιμουμ 3-4 σχέσεις,2-3 One night stands Και 5-6 φασώματα..οπότε ας το πάρουμε απόφαση και ας αφήνουμε το παρελθόν στο παρελθόν γιατί όσο θα τα σκεφτόμαστε,τόσο θα μας χαλάνε την ψυχολογία..
ρε αλητη μην του λες τετοια θα της ψαχνει αποψε το κοντερ!το θεμα ειναι να μην εχει γραψει πολλα χιλιομετρα η κυρια και να μην εχει κανει ρεκτιφιε,αν οι προηγουμενοι τις εκαναν τακτικα τα σερβις δεν υπαρχει προβλημα
λες να εχει μηδενισει και να το δει με λιγα χλμ;ρε αλητη μην του λες τετοια θα της ψαχνει αποψε το κοντερ!
Μας βγήκε ζηλιαρόγατος!!!!!!!!
![]()
Δεν ξερω. Ας μας πουν οι ειδικοι του σαιτ στα ποσα μηδενίζει!λες να εχει μηδενισει και να το δει με λιγα χλμ;
..Σωστος ο απο πανω...
κ επισης..
Αμα εισαι μαγκας... της κανεις τετοια γαμησια... που ξεχναει τους προηγουμενους...!!!! ;)
Συμφωνώ με τα παραπάνω, με μία εξαίρεση: τα νούμερα του φίλου μάλλον θα πρέπει να ανεβούν λίγο έως πολύ προς τα πάνω κατά μέσο όρο. Δεν θα σου πει ποτέ μία γυναίκα την αλήθεια για το παρελθόν της, θα σου πει ότι είχε 3-4 σχέσεις, εννοώντας τις ''κανονικές'' σχέσεις με μία κάποια διάρκεια, και θα σου αποκρύψει τις αρπαχτές που έχει κάνει, οι οποίες μπορεί να είναι τριπλάσιες των κανονικών σχέσεων, γιατί δεν τις περιλαμβάνει στις ''σχέσεις''Το διάβασα μονορούφι γιατί κατα καιρούς με έχει απασχολήσει το θέμα μιας και είμαι και εγώ απο αυτά τα παλαιών αρχών μυαλά που θέλουν την γυναίκα με λίγες εμπειρίες..Πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό κάθε κτητικού ανθρώπου..