Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.717
Πόντοι
19.485
Ααα αν είναι από άποψη feeling οκ,ωστόσο φαντάζομαι το δικαιολογείς κ όταν το αισθάνεται γκόμενα  αν μάθει ότι είσαι πουτανιάρης(αλλιώς μονά-ζυγά όλα δικά σου τα θες).

μιλάς πολύ για μένα χωρίς να με ξέρεις καθόλου, δε θα χαλάσω άλλο "σάλιο" για την πάρτη σου

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα θεωρούσα πάντα ρώσικη ρουλέτα.
Εγώ όσες πουτάνες γάμησα , όλες πίπα με λάστιχο.
Καμία ακάποτη.
Συμφωνω, αλλα διαβαζοντας τις περισσοτερες κριτικες εδω μεσα, οι περισσοτεροι τα κανουν...Οποτε ευλογη η απορια του alex..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Συμφωνω, αλλα διαβαζοντας τις περισσοτερες κριτικες εδω μεσα, οι περισσοτεροι τα κανουν...Οποτε ευλογη η απορια του alex..
Δεν ειναι μονο οτι τα κανουν.αλλα μαυριζουν κιολας οσες δεν τα κανουν  :headbang: :headbang: :headbang:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.717
Πόντοι
19.485
το ΑΝΕΤΑ ειναι σχετικο τυπε... ;)   αντιπαθης γιατι,επειδη αποδειχτηκε οτι οσα ελεγα για την ομαδα σου ηταν αληθεια;
σορυ αλλα η αντιπαθεια θα πρεπει να παει στις πρωην και νυν διοικησεις σου.

όχι, εμένα μαρέσει να παίζω βρώμικα ΠΑΝΤΟΎ. Δεν είμαι άγιος και για μένα μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Δεν έχω κρύψει ποτέ τι είμαι. Ούτε με ενδιαφέρει το τι έλεγες για την ομάδα μου ούτε και φοβάμαι για τα σκάνδαλα! Κάθε θαύμα 3 ημέρες αγόρι μου! Τώρα αντιπαθής: Πες το "χημεία" πες το από το πως γράφεις/τι λες κτλ δε σε πάω! Αυτό είναι όλο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
όχι, εμένα μαρέσει να παίζω βρώμικα ΠΑΝΤΟΎ. Δεν είμαι άγιος και για μένα μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Δεν έχω κρύψει ποτέ τι είμαι. Ούτε με ενδιαφέρει το τι έλεγες για την ομάδα μου ούτε και φοβάμαι για τα σκάνδαλα! Κάθε θαύμα 3 ημέρες αγόρι μου! Τώρα αντιπαθής: Πες το "χημεία" πες το από το πως γράφεις/τι λες κτλ δε σε πάω! Αυτό είναι όλο!
δεν πειραζει τυπε εσυ πας τον χρηστιδη. ;)
δεν ζηταω ουτε αντιπαθεια ουτε συμπαθεια σε ενα απροσωπο φορουμ.

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι μονο οτι τα κανουν.αλλα μαυριζουν κιολας οσες δεν τα κανουν  :headbang: :headbang: :headbang:
Νταξει, ο καθενας τα βιτσια του, αλλα και λιγο προσοχη δε βλαπτει...Οι περισσοτεροι εχουν και γκομενες..(νομιζω :think: :think:)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.717
Πόντοι
19.485
δεν πειραζει τυπε εσυ πας τον χρηστιδη. ;)
δεν ζηταω ουτε αντιπαθεια ουτε συμπαθεια σε ενα απροσωπο φορουμ.

σε ένα φόρουμ από τη στιγμή που μοιράζεσαι σκέψεις και γράφεις απόψεις η συμπάθεια/αντιπάθεια μεταξύ μελών είναι αυτονόητη και αναπόφευκτη!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Νταξει, ο καθενας τα βιτσια του, αλλα και λιγο προσοχη δε βλαπτει...Οι περισσοτεροι εχουν και γκομενες..(νομιζω :think: :think:)
οχι μονο με γκομενες.αλλοι ειναι παντρεμενοι με παιδακια.που γλυφουν ενα 1000γαμημενο χυμενο μουνι,και μετα πανε και φιλανε τα παιδια τους.αυτοι οι ανθρωποι θελουν σκοτωμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σε ένα φόρουμ από τη στιγμή που μοιράζεσαι σκέψεις και γράφεις απόψεις η συμπάθεια/αντιπάθεια μεταξύ μελών είναι αυτονόητη και αναπόφευκτη!
περιεργο μου φαινεται αλλα την σεβομαι την αποψη σου.

Επισκέπτης
αλλοι ειναι παντρεμενοι με παιδακια.που γλυφουν ενα 1000γαμημενο χυμενο μουνι,και μετα πανε και φιλανε τα παιδια τους

Με τον τρόπο που φιλάμε συνήθως τα παιδιά
δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος για το παιδί.
Περισσότερες κινδυνεύουν ερωτικές σύντροφοι
(γυναίκα, γκόμενα κτλ).

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σκότωμα ;

Μην είσαι κακούργος !

Betadine γαργάρες , δεν κάνει ?

Hexalen ?

Πάντως ένα σωρό οδοντόκρεμες που κάνουν τα πάντα έχουνε βγεί ! Καιρός είναι να βγεί και μία για μετά το γλειφομούνι !

Πως να την λένε άραγε ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
(γυναίκα, γκόμενα κτλ).
δεν εννωω οτι υπαρχει κινδυνος,αλλα σκεψου να γλυφεις τα χυσια του καθενος και μετα να φιλας το παιδι σου.

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
(γυναίκα, γκόμενα κτλ).
Ε ναι οπως και να χει, ειναι αηδια.. :headbang: :headbang:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γλυφάδα !

Με μπλέ και πράσινες ρίγες !

:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
δεν εννωω οτι υπαρχει κινδυνος,αλλα σκεψου να γλυφεις τα χυσια του καθενος και μετα να φιλας το παιδι σου.
Με τη λογικη αυτη, δεν πρεπει να χυνεις την γυναικα σου στο στομα, αν εχετε παιδια.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.717
Πόντοι
19.485
περιεργο μου φαινεται αλλα την σεβομαι την αποψη σου.

Περίεργο? Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι διαβάζοντας πόστ ανθρώπων εδώ μέσα δεν έχεις σκεφτεί: "α το μαλάκα" κτλ κτλ (είδος αντιπάθειας) ή αντίστοιχα: "σωστός"/ "καλά τα λέει ο τύπος" κτλ κτλ? (είδος συμπάθειας) Anyway γούστο σου καπέλο σου!
Πίσω στο θέμα μας, οκ γνώριζε εσύ γκόμενες που χουν γαμηθεί αβέρτα, φτιάχτα και με "την πουτάνα του χωριού" και ανάμεσα στους πολλούς γαμιάδες της τύπισσας εσύ ανταγωνίσου για τον τίτλο του καλύτερου εραστή/γαμιά/αρπαχτής!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom