Επισκέπτης
Η πρώτη είναι διασταύρωση , λαγού με δεινόσαυρο ! Λαγόσαυρος !
Και η δεύτερη πίθηκου με σκούπα !Σκουπίθα !
Σπάνια ζώα !
Η τρίτη όμως,
θα μπορούσε να είναι ένα τυχαίο στέλεχος της Πανσπουδαστικής της Φιλοσοφικής ...
Η πρώτη είναι διασταύρωση , λαγού με δεινόσαυρο ! Λαγόσαυρος !
Και η δεύτερη πίθηκου με σκούπα !Σκουπίθα !
Σπάνια ζώα !
Εχεις κομπλεξ με τον ανταγωνισμο με λιγα λογια.
Αν η άγνωστη είναι σαν αυτές:
http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/nicenicenice.jpg[/img[/URL]]![]()
[img]http://[URL unfurl="true"]www.grimmemennesker.dk/data/media/2/up-women.jpghttp://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/Marty_Feldmans_Granddaughter.jpg[/img[/URL]]
Πόσοι θα πουν ναι λες ;;;;
[/quote]
Η δεύτερη πιστεύω τρώγεται σχετικά με τις άλλες τρεις.
Από το μπουρδέλο έχεις κάτσει να μετρήσεις πόσοι τις έχουν περάσει;Πώς χαλαρώνεις περισσότερο;Ξέρεις κάτι, όταν πας να κάνεις μια σχέση ή απλά να γαμήσεις πας για να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ (γνώμη μου πάντα), άρα ναι ομολογώ το ότι να συγκρίνομαι με 10 λόχους μου προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία γιατί με βάζει σε mood ανταγωνιστικό άρα προσωπικά δεν πετυχαίνω το χαλάρωμα το οποίο και επιζητώ. Ο ανταγωνισμός υπάρχει σε τόσες εκφάνσεις τις ζωής μας που πιστεύω πως σε κάποια πράγματα θα πρέπει να τον αφήνουμε απ έξω
Αν είναι να πάω με μια παρτόλα που από την ψωλοσυλλογή παίζει να χει κολήσει και τίποτα 1000 φορές σε μπουρδέλο. Το αν μου φαίνονται εμένα πολλοί 10-15 τύποι ναι εμένα μου φαίνονται πολλοί. Από την άλλη ελεύθερα κορίτσια είστε, έχετε δικαίωμα να πάρετε τον άπαρτο και σ όποιον αρέσετε!
ps: ANETA θα σου σπαγα τα μούτρα καθώς παρότι δεν σε ξέρω μου είσαι σφόδρα αντιπαθής.
Αστεία λες έτσι ;;;;;;
Πές μου ότι λες αστεία ....
δεν το λές σοβαρά έτσι ;;;;;
ήπια και 2-3 ουίσκια καλοκαιριάτικα και θα ξεράσω ρε πούστη ........
Σχετικά με τις άλλες τρεις είπα,χαλαρώστε!!!!Η πιθηκόσκουπα ? Καλή είναι ! Στιφάδο ή στα καρβουνα ? Γιά πες ,....!
Σωστός !!!Αστεία λες έτσι ;;;;;;
Πές μου ότι λες αστεία ....
δεν το λές σοβαρά έτσι ;;;;;
ήπια και 2-3 ουίσκια καλοκαιριάτικα και θα ξεράσω ρε πούστη ........
Από το μπουρδέλο έχεις κάτσει να μετρήσεις πόσοι τις έχουν περάσει;Πώς χαλαρώνεις περισσότερο;
Η τρίτη όμως,
θα μπορούσε να είναι ένα τυχαίο στέλεχος της Πανσπουδαστικής της Φιλοσοφικής ...
Σχετικά με τις άλλες τρεις είπα,χαλαρώστε!!!!
Από το μπουρδέλο έχεις κάτσει να μετρήσεις πόσοι τις έχουν περάσει;Πώς χαλαρώνεις περισσότερο;
Πιο πιθανό είναι να συμβεί κάτι κ να κολλήσει μία σε μπουρδέλο ή μία παρτόλα που θα έχει πάρει 10-15 άντρες;
Λίγο αντιφατικά τα περιγράφεις.
Την πουτάνα του ρδέλου δεν την φιλάς , δεν της τον δίνει ακάποτο , ούτε πίπα.
Με τη γκόμενα όμως;;;
Θα γαμήσεις γκόμενα χωρίς φιλιά;;
Θα σου πάρει πίπα γκόμενα με καπότα ;;;;;;;
Αν σε είχαν στριμώξει κ σου λέγαν πήδα μία από εμάς ή σου κόβουμε την πούτσα ποια θα διάλεγες;Τι σχετικά ρε;;;
Μας λες ότι σχετικά με κουράδα σκύλου, κουράδα ανθρώπου
και κουράδα ... μωρού , λιγότερη βρωμάει του μωρού ;;;
Και ;;;;;; Τρώγεται ;;;;;;
Αν σε είχαν στριμώξει κ σου λέγαν πήδα μία από εμάς ή σου κόβουμε την πούτσα ποια θα διάλεγες;
Μαλλον οτι στα ρδελα και στα στουντιο παιζουν και φιλακια και κωλογλυφαδες και γλυφομουνια και ακαποτα...Για να μην πω για τις ανεξαρτητες call girls η αυτες που κανουν πιατσες...
Ααα αν είναι από άποψη feeling οκ,ωστόσο φαντάζομαι το δικαιολογείς κ όταν το αισθάνεται γκόμενα αν μάθει ότι είσαι πουτανιάρης(αλλιώς μονά-ζυγά όλα δικά σου τα θες).Σοβαρά? Στο μπουρδέλο είναι αν μη τι άλλο ελεγμένες για κάποια πράγματα. Επίσης στο μπουρδέλο (προσωπικά) ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου το να ικανοποιήσω την παρτενέρ μου! Επίσης φίλτατε όταν πας σε μπουρδέλο ΞΕΡΕΙΣ ότι πας με πουτάνα που έχει πάρει τα πάντα όλα και δέχεσαι ότι είσαι οκ με αυτό αλλιώς δεν πας! Οταν γνωρίζω μια κοπέλα με συγχωρείς αλλά δεν θέλω να χω το ίδιο feeling!
Μαλλον οτι στα ρδελα και στα στουντιο παιζουν και φιλακια και κωλογλυφαδες και γλυφομουνια και ακαποτα...Για να μην πω για τις ανεξαρτητες call girls η αυτες που κανουν πιατσες...
το ΑΝΕΤΑ ειναι σχετικο τυπε... ;) αντιπαθης γιατι,επειδη αποδειχτηκε οτι οσα ελεγα για την ομαδα σου ηταν αληθεια;Ξέρεις κάτι, όταν πας να κάνεις μια σχέση ή απλά να γαμήσεις πας για να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ (γνώμη μου πάντα), άρα ναι ομολογώ το ότι να συγκρίνομαι με 10 λόχους μου προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία γιατί με βάζει σε mood ανταγωνιστικό άρα προσωπικά δεν πετυχαίνω το χαλάρωμα το οποίο και επιζητώ. Ο ανταγωνισμός υπάρχει σε τόσες εκφάνσεις τις ζωής μας που πιστεύω πως σε κάποια πράγματα θα πρέπει να τον αφήνουμε απ έξω
Αν είναι να πάω με μια παρτόλα που από την ψωλοσυλλογή παίζει να χει κολήσει και τίποτα 1000 φορές σε μπουρδέλο. Το αν μου φαίνονται εμένα πολλοί 10-15 τύποι ναι εμένα μου φαίνονται πολλοί. Από την άλλη ελεύθερα κορίτσια είστε, έχετε δικαίωμα να πάρετε τον άπαρτο και σ όποιον αρέσετε!
ps: ANETA θα σου σπαγα τα μούτρα καθώς παρότι δεν σε ξέρω μου είσαι σφόδρα αντιπαθής.