Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η πρώτη είναι διασταύρωση , λαγού με δεινόσαυρο ! Λαγόσαυρος !
Και η δεύτερη πίθηκου με σκούπα !Σκουπίθα !
Σπάνια ζώα ! 

Η τρίτη όμως,
θα μπορούσε να είναι ένα τυχαίο στέλεχος της Πανσπουδαστικής της Φιλοσοφικής ...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.719
Πόντοι
19.485
Εχεις κομπλεξ με τον ανταγωνισμο με λιγα λογια.

Ξέρεις κάτι, όταν πας να κάνεις μια σχέση ή απλά να γαμήσεις πας για να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ (γνώμη μου πάντα), άρα ναι ομολογώ το ότι να συγκρίνομαι με 10 λόχους μου προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία γιατί με βάζει σε mood ανταγωνιστικό άρα προσωπικά δεν πετυχαίνω το χαλάρωμα το οποίο και επιζητώ. Ο ανταγωνισμός υπάρχει σε τόσες εκφάνσεις τις ζωής μας που πιστεύω πως σε κάποια πράγματα θα πρέπει να τον αφήνουμε απ έξω
Αν είναι να πάω με μια παρτόλα που από την ψωλοσυλλογή παίζει να χει κολήσει και τίποτα 1000 φορές σε μπουρδέλο. Το αν μου φαίνονται εμένα πολλοί 10-15 τύποι ναι εμένα μου φαίνονται πολλοί. Από την άλλη ελεύθερα κορίτσια είστε, έχετε δικαίωμα να πάρετε τον άπαρτο και σ όποιον αρέσετε!
ps: ANETA θα σου σπαγα τα μούτρα καθώς παρότι δεν σε ξέρω μου είσαι σφόδρα αντιπαθής.

Επισκέπτης
Αν η άγνωστη είναι σαν αυτές:
cruzingurl82.jpg
http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/nicenicenice.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.grimmemennesker.dk/data/media/2/up-women.jpghttp://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/Marty_Feldmans_Granddaughter.jpg[/img[/URL]]
Πόσοι θα πουν ναι λες ;;;;
[/quote]
Η δεύτερη πιστεύω τρώγεται σχετικά με τις άλλες τρεις.

Επισκέπτης
Ξέρεις κάτι, όταν πας να κάνεις μια σχέση ή απλά να γαμήσεις πας για να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ (γνώμη μου πάντα), άρα ναι ομολογώ το ότι να συγκρίνομαι με 10 λόχους μου προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία γιατί με βάζει σε mood ανταγωνιστικό άρα προσωπικά δεν πετυχαίνω το χαλάρωμα το οποίο και επιζητώ. Ο ανταγωνισμός υπάρχει σε τόσες εκφάνσεις τις ζωής μας που πιστεύω πως σε κάποια πράγματα θα πρέπει να τον αφήνουμε απ έξω
Αν είναι να πάω με μια παρτόλα που από την ψωλοσυλλογή παίζει να χει κολήσει και τίποτα 1000 φορές σε μπουρδέλο. Το αν μου φαίνονται εμένα πολλοί 10-15 τύποι ναι εμένα μου φαίνονται πολλοί. Από την άλλη ελεύθερα κορίτσια είστε, έχετε δικαίωμα να πάρετε τον άπαρτο και σ όποιον αρέσετε!
ps: ANETA θα σου σπαγα τα μούτρα καθώς παρότι δεν σε ξέρω μου είσαι σφόδρα αντιπαθής.
Από το μπουρδέλο έχεις κάτσει να μετρήσεις πόσοι τις έχουν περάσει;Πώς χαλαρώνεις περισσότερο;
Πιο πιθανό είναι να συμβεί κάτι κ να κολλήσει μία σε μπουρδέλο ή μία παρτόλα που θα έχει πάρει 10-15 άντρες;
Λίγο αντιφατικά τα περιγράφεις.

Επισκέπτης
Αστεία λες έτσι ;;;;;;

Πές μου ότι λες αστεία ....

δεν το λές σοβαρά έτσι ;;;;;

ήπια και 2-3 ουίσκια καλοκαιριάτικα και θα ξεράσω ρε πούστη ........
Η πιθηκόσκουπα ? Καλή είναι ! Στιφάδο ή στα καρβουνα ? Γιά πες ,....!
Σχετικά με τις άλλες τρεις είπα,χαλαρώστε!!!! :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αστεία λες έτσι ;;;;;;

Πές μου ότι λες αστεία ....

δεν το λές σοβαρά έτσι ;;;;;

ήπια και 2-3 ουίσκια καλοκαιριάτικα και θα ξεράσω ρε πούστη ........
Σωστός !!!

... και προβληματιζόμουνα τι έλεγες βραδυάτικα

δεδομένου ότι το νικνειμ σου έμοιαζε ή παρομοίαζε με κάποιο παλιό μέλος   :cheesy:

Επισκέπτης
Από το μπουρδέλο έχεις κάτσει να μετρήσεις πόσοι τις έχουν περάσει;Πώς χαλαρώνεις περισσότερο;

Την πουτάνα του ρδέλου δεν την φιλάς , δεν της τον δίνει ακάποτο , ούτε πίπα.
Με τη γκόμενα όμως;;;
Θα γαμήσεις γκόμενα χωρίς φιλιά;;
Θα σου πάρει πίπα γκόμενα με καπότα ;;;;;;;

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η τρίτη όμως,
θα μπορούσε να είναι ένα τυχαίο στέλεχος της Πανσπουδαστικής της Φιλοσοφικής ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το πιο ευστοχο σχολιο της ημερας...χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!! Αν και θα ηθελα να συμπληρωσω, και πολλων αλλων σχολων..Οχι μονο της Φιλοσοφικης... :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.719
Πόντοι
19.485
Πιο πιθανό είναι να συμβεί κάτι κ να κολλήσει μία σε μπουρδέλο ή μία παρτόλα που θα έχει πάρει 10-15 άντρες;
Λίγο αντιφατικά τα περιγράφεις.

Σοβαρά? Στο μπουρδέλο είναι αν μη τι άλλο ελεγμένες για κάποια πράγματα. Επίσης στο μπουρδέλο (προσωπικά) ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου το να ικανοποιήσω την παρτενέρ μου! Επίσης φίλτατε όταν πας σε μπουρδέλο ΞΕΡΕΙΣ ότι πας με πουτάνα που έχει πάρει τα πάντα όλα και δέχεσαι ότι είσαι οκ με αυτό αλλιώς δεν πας! Οταν γνωρίζω μια κοπέλα με συγχωρείς αλλά δεν θέλω να χω το ίδιο feeling!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Την πουτάνα του ρδέλου δεν την φιλάς , δεν της τον δίνει ακάποτο , ούτε πίπα.
Με τη γκόμενα όμως;;;
Θα γαμήσεις γκόμενα χωρίς φιλιά;;
Θα σου πάρει πίπα γκόμενα με καπότα ;;;;;;;
:think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Τι σχετικά ρε;;;
Μας λες ότι σχετικά με κουράδα σκύλου, κουράδα ανθρώπου
και κουράδα ... μωρού , λιγότερη βρωμάει του μωρού ;;;
Και ;;;;;; Τρώγεται ;;;;;;
Αν σε είχαν στριμώξει κ σου λέγαν πήδα μία από εμάς ή σου κόβουμε την πούτσα ποια θα διάλεγες; :2funny:
(Με αυτό το σκεπτικό πάνω-κάτω)

Επισκέπτης
Τι ζόρι έχεις ρε δικηγόρε;;
Να στο ζωγραφίσουμε ...
Τι δεν κατάλαβες;;;;;

Επισκέπτης
Αν σε είχαν στριμώξει κ σου λέγαν πήδα μία από εμάς ή σου κόβουμε την πούτσα ποια θα διάλεγες;

Θα προτιμούσα να μου την κόψουν.
Άσε που αν με ανάγκαζαν να πηδήξω κάποια εξ αυτών
θα την έκοβα και μόνος μου.

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον οτι στα ρδελα και στα στουντιο παιζουν και φιλακια και κωλογλυφαδες και γλυφομουνια και ακαποτα...Για να μην πω για τις ανεξαρτητες call girls η αυτες που κανουν πιατσες...

Επισκέπτης
Σοβαρά? Στο μπουρδέλο είναι αν μη τι άλλο ελεγμένες για κάποια πράγματα. Επίσης στο μπουρδέλο (προσωπικά) ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου το να ικανοποιήσω την παρτενέρ μου! Επίσης φίλτατε όταν πας σε μπουρδέλο ΞΕΡΕΙΣ ότι πας με πουτάνα που έχει πάρει τα πάντα όλα και δέχεσαι ότι είσαι οκ με αυτό αλλιώς δεν πας! Οταν γνωρίζω μια κοπέλα με συγχωρείς αλλά δεν θέλω να χω το ίδιο feeling!
Ααα αν είναι από άποψη feeling οκ,ωστόσο φαντάζομαι το δικαιολογείς κ όταν το αισθάνεται γκόμενα  αν μάθει ότι είσαι πουτανιάρης(αλλιώς μονά-ζυγά όλα δικά σου τα θες).

Επισκέπτης
Μαλλον οτι στα ρδελα και στα στουντιο παιζουν και φιλακια και κωλογλυφαδες και γλυφομουνια και ακαποτα...Για να μην πω για τις ανεξαρτητες call girls η αυτες που κανουν πιατσες...

Αυτά τα θεωρούσα πάντα ρώσικη ρουλέτα.
Εγώ όσες πουτάνες γάμησα , όλες πίπα με λάστιχο.
Καμία ακάποτη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το ΑΝΕΤΑ ειναι σχετικο τυπε... ;)  αντιπαθης γιατι,επειδη αποδειχτηκε οτι οσα ελεγα για την ομαδα σου ηταν αληθεια;
σορυ αλλα η αντιπαθεια θα πρεπει να παει στις πρωην και νυν διοικησεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom