τυποι, πολλες αποψεις εκ των οποιων οι περισσοτερες ευστοχες, παιζουν εδώ μεσα....
Αλλα για να μην ξεφευγουμε, προσωπικα εγω δεν πιστευω πως θα μας ενοχλουσε τοσο πολύ το κοριτσακι με την μαντιλα, εάν δεν επαιζαν όλα αυτά που γινονται με τον isis...
η αληθεια είναι ότι στο ελλαδισταν ο κοσμος είναι εντελως μαλακας, και ο,τι παπαρια συμβαινει, είναι παραγωγο της μαλακιας που μας δερνει!
Εάν το παρει κανεις καθαρα 'αξιοκρατικα' το θεμα, -θεωρητικα παντα-, το κοριτσακι με το σπαθι της χρηστικε σημαιοφόρος, καθως είναι τιμητικη θεση που δινεται βασει των ακαδημαικων κριτηριων (ασχέτως εάν εγω διαφωνω με αυτό).
Απτην στιγμη που τα κριτήρια ηταν αυτά και τα πληρουσε, εγινε σημαιοφόρος.
Δεν ξερω κατά ποσο αλλαξε αυτό τα τελευταια χρονια (τα κριτήρια δλδ), καθως στο δημοτικο είχα συμμαθητή έναν αλβανο που ο λογος που δεν εγινε σημαιοφόρος ηταν απλα η υπηκοοτητα.
περαν απτην απογοητευση/στεναχωρια του παιδιου, δεν εγινε κατι, ουτε και βγηκε κανεις να καταγγειλει στα καναλια κατι. Σημερα θα γινόντουσαν πορειες ολόκληρες, θα καιγαν και θα λεηλατουσαν μαγαζια!
Κοινως, δυο ακραιες φασεις...
Τωρα όμως, ας σκεφτουμε ότι και το κοριτσακι αυτό, την μαντηλα δεν την εβαλε μονο του στο κεφαλι του εξ αρχης! Είναι κατι που της το επεβαλλε η οικογενεια της (για λογους που εμενα προσωπικα, μου προκαλουν εμετο).
Χωρια κιολας ποσο ντραβαλο και ξενερα θα νιωθει κι αυτό, που δεν μπορει να είναι σαν τα αλλα κορίτσια της ηλικιας της. Δεν νομιζω να περναει κι ωραια, ετσι τυλιγμενη σαν σαν σκοπελιτικη τυροπιτα, την στιγμη που οι συνομηλικες της τα χουν όλα εξω!
Αλλα ρε πουστη μου, τοσο μεγαλη αναγκη εχουν οι μαλακοελληνες να το παιζουν 'αλτερνατιβ' πια, που θυσιαζουν το ιδιο το κοριτσι (μην μου πειτε πως δεν θα χει δεχτει απειλες μετα απ αυτό) για την τρελα τους?
Γιατι εγω πιστευω αυτό εγινε εδώ! Βγαζοντας στην φορα αυτό το κοριτσακι με την μαντιλα να κραταει σημαιες σε τέτοιους περιεργους καιρους (ISIS/ερντογαν/μια ΧΑ που καραδοκεί) προκαλει, χτυπάει και νευρα σκοτεινών ανθρωπων, το εξεθεσαν σε κινδυνο, μαγκες, κι αυτό απλα για να το 'παιξουν' καποιοι ότι είναι 'ελευθεροι'!
Αντιστοιχα πιο light ηλιθιοτητα ειχε κανει καποτε ο γελοιος τσιπρας, που χε σκασει μυτη σε καποια δεξιωση, συνοδευομενος από μια μαυρουλα απλα για να το 'παιξει' εναλλακτικος! Πως νοικιαζουν λιμουζινα μερικοι να φανουν 'καπως'?
ετσι ακριβως...
Ο ελληνας είναι καθυστερημένα ηλίθιος, μην το ξεχνατε αυτό!