το ότι εισαι μοντεράτορας κάπου δεν σημαίνει ότι ξέρεις και πολλά.......
οι μεγαλύτεροι γνώστες είναι οι εργάτες, όχι τα αφεντικά..
Καλά χαζός αυτό δεν είπα και εγώ, ότι δε ξέρω τίποτα....
Καλά χαζός αυτό δεν είπα και εγώ, ότι δε ξέρω τίποτα....
το πρόβλημά σου δεν είναι ότι δεν ξέρεις. Είναι ότι νόμιζες ότι ξέρεις ως μοντεράτορας του στριπ τζι αρ.
Mετά από χτεσινή επίσκεψη σε ίδρυμα έφαγα και εγώ σαν 12-χρονο το παραμυθάκι μου. Με άναψε η καριόλα σαν μαλάκας πρωτάρης, τα έσκασα στα κεράσματα, κλείσαμε ραντεβού έξω από το μαγαζί και ακόμα τη περιμένω. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι από που το έσκασε η μαλακισμένη, γιατί όλη την ώρά περίμενα έξω από το μαγαζί και δε την είδα να βγαίνει. Η αλήθεια έιναι ότι είχα καιρό να φάω τέτοιο άκυρο και τώρα το φυσάω και δε κρυώνει. Δε πειράζει μέσα στη ζή είναι και αυτό. Άντε καληνύχτα δουλεύετε το πρωί.....
μπορείς να μου παραθέσεις ποστ μου που λέω ότι τα γνωρίζω όλα;Εσύ που τα ξέρεις όλα μπορείς να μου πεις.
ΥΓ - Δεν σε ρωτω απο περιεργεια..απλα πιθανως να σου πω απο που εφυγε και δεν την ειδες..
εγώ προτείνω πουτό - χουρό
την περίπτωση να μην έφυγε από το μαγαζί ποτέ την εξετάζεις;
μπορείς να μου παραθέσεις ποστ μου που λέω ότι τα γνωρίζω όλα;
γιατί εγώ έχω πρόσφατο δικό σου που παραδέχεσαι ότι νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα.....
Δεν χρειαζόμαστε ποστ για τις αποδείξεις,ξέρουμε οτι όλες οι στριπερ σε αγαπούν γιατί είσαι λεβεντομορφόπαιδο!
με έτρωγε να του πω εάν έχεει σκεφτεί την πιθανότητα (μικρή, αλλά υπάρχει) η στριπτηζού που περίμενε να ήρθε σπίτι μου, αλλά λέω άσε θα με πάρει για φιδέμπορα και έτσι το έπαιξα ξερόλας.......
Όσο για το αν τα ξέρεις όλα,μπρος στην ομορφιά σου λυγίζει ακόμη και ο ορός της αλήθειας.
εγώ και ο δωρητής ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΘΟΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ.....
εγώ και ο δωρητής ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΘΟΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ.....
φτου μου να μην με ματιασω..Πως, αμέ, ο έφηβος των Αντικυθήρων:
οι περισσοτερες μαυρες ειναι απο Τζαμαικα, κι εγω ρωταω τωρα, εχει η Νιγηρια Τζαμαικα?
"αφεντικά"
Αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά, αλλά και οι σκύλες.
εγο τι ιμε????εγώ είμαι ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΨΗΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΞΤΕΝΣΙΟΝΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ.
εσυ εισαι ο .......vothros ρε δικε μου, ασε τα εξτενσιον και τα πρασινα ματιαεγο τι ιμε????