Νέα

Παραλίγο να με «φάνε» τραβέλια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα σας πω μια εμπειρία που είχα χθες...!
Πήγα χθες κατά τις 4pm στον μηχανικό μου για να αλλάξω ένα φλας στην μηχανή που είχε σπάσει. Ο μηχανικός μου βρίσκεται επί της Δοϊράνης στην Καλλιθέα (για όσους γνωρίζουν). Καθώς έφευγα λοιπόν, στο φανάρι πριν την γέφυρα που περνάς απέναντι για Ν. Σμύρνη ήμουνα πρώτος κι είχα κόκκινο. Από το απέναντι ρεύμα, ανάβει πρώτα το φανάρι για να στρίψουν αριστερά και μετά το δικό μου για να φύγουμε ευθεία. Εγώ κοιτούσα το φανάρι και με το που ανάβει πράσινο ξεκινάω σιγά-σιγά. Καθώς είμαι στο μέσον της διασταύρωσης βλέπω μια BMW μαύρη κάμπριο να έρχεται από την εσωτερική του απέναντι ρεύματος και να στρίβει με τις πάντες αριστερά και να έρχεται πάνω μου...! :o

Τελικά, σταματάει μόλις στο μισό με ένα μέτρο και βλέπω μέσα δυο ξανθιές με μαύρα γυαλιά να τραβάνε τα μαλλιά τους (ναι, ΚΑΙ η οδηγός είχε πάρει τα χέρια της από το τιμόνι  :idiot: ). Κοιτάω λίγο καλύτερα και βλέπω δυο τραβέλια του κερατά παιδιά. Όποιος περνάει από Συγγρού βράδυα θα τις έχει δει σίγουρα. Tι να τους πω... δεν είπα τίποτα, απλά τις κοίταξα λίγο αγριεμένα και έφυγα. Αυτές (αυτοί... όπως θέλετε τους/τις αποκαλείτε τέλος πάντων!) μου ζητούσαν χίλια συγνώμη.

Κοίτα να δεις ρε πούστη μου λέω, επειδή δεν γαμάω τραβέλια πήγαν να με "φάνε" λάχανο!!!! :cheesy:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αν ηταν ομως η Μονικα Μπελουτσι  στην θεση τους παω στοιχημα οτι θα επεφτες απο μονος σου στις ροδες της ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Mπορεί να κατάλαβαν πως είσαι ο Liomas και να ήθελες να γράψεις κανένα post για αυτές :uglystupid: :uglystupid:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έπρεπε να ζητήσεις "αποζημίωση" για την ψυχική οδύνη που σου προκάλεσαν.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πω πω..πήγε να παιχτεί μεγάλη πουστιά - ή όποια άλλη λέξη προκύπτει απο το "τραβέλι"

Το σημαντικό είναι ότι προσέθεσες και αυτή την εμπειρία στο βιογραφικό σου.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε liomas ,σταθηκες πολυ τυχερος!!!!
Ειτε ειναι trans  ειτε γυναικες, οταν τις βλεπω πως οδηγουν ..αλλαζω αμεσως λωριδα!!!!
Εκτος απο χαζες, εχω προσεξει τελευταια πως εχουν γινει κι επικυνδυνες , μεσα στην απιστευτη οδηγικη χαζομαρα τους....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
liomas, παραλίγο να γίνει το νικ σου......real !
Πρόσεχε τις χαζογκόμενες παντός φύλλου φίλε.
Την περιοχή εκεί την ξέρω καλά, ζούσα εκεί, για ποιά διακλάδωση μιλάς, για αυτήν που περνάει απο Δοϊράνης χαμηλά, στο ύψος της Αμφιθέας, ή πιο ψηλά, στο ύψος της Δαβάκη ;
Ή μήπως την ενδιάμεση στο ύψος της Σπάρτης ;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
......................BMW μαύρη κάμπριο να έρχεται από την εσωτερική του απέναντι ρεύματος και να στρίβει με τις πάντες αριστερά και να έρχεται πάνω μου...! :o

...............Κοιτάω λίγο καλύτερα και βλέπω δυο τραβέλια του κερατά παιδιά. Όποιος περνάει από Συγγρού βράδυα θα τις έχει δει σίγουρα.

Μαυρη καμπριο BMW και τραβελι μαλλον λάθος δουλεια κάνουμε α ρε πουστη (ταιριαζει γαντι το αρε πουστη εδω). Μου θυμιζει και λίγο το ανεκδοτο "αν ειχα μουνι ......................."

για αυτο οταν καποιος κτιζει ενα ωραιο σπίτι ή αγοραζει ενα αυτοκινητο καλο λενε ολοι "α τον πουστη"

Επισκέπτης
 Μαυρη καμπριο BMW και τραβελι μαλλον λάθος δουλεια κάνουμε α ρε πουστη (ταιριαζει γαντι το αρε πουστη εδω). Μου θυμιζει και λίγο το ανεκδοτο "αν ειχα μουνι ......................."

ʼστα μεγάλε... μέχρι και RX-8 έχω δει με τραβέλι μέσα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
τελικα και γνησια γυναικα να μην ειναι καποια, και μονο που θελει να της μοιασει καποιος, παιρνει πακετο δωρεαν ολη τη χαζομαρα της..  :uglystupid: :uglystupid:

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
αν τρακαρες και τους ελεγες θα σας γαμησω θα τα βρισκατε σιγουρα.....(πλακα κανω)

Επισκέπτης
Ελεος με τα τραβελια ρε παιδια!. . . :2funny:

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα συμβιβαζόμουν μονο αν μου πέρνανε καμια πίπα στα γρήγορα και οι δυό τους..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Πετροπόλεμο από τραβέλια δεν έχεις φάει...Είμασταν στη Βαρκελώνη, και δίπλα στο Παλάου Μπλαουγκράνα, είχε κάτι τραβάλια που απλώνανε ποδαράκι...Τις λέω για πλάκα "how much?" και αρχίσανε να λιθοβολούν..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγω μια χαρα τα παω με τα τραβελια
κατεβαινω για το στριπ και μου ζητανε καμια καποτα αμα λαχει

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Α ρε λιομα,λειπεις απο το φορουμ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Θα σας πω μια εμπειρία που είχα χθες...!
Πήγα χθες κατά τις 4pm στον μηχανικό μου για να αλλάξω ένα φλας στην μηχανή που είχε σπάσει. Ο μηχανικός μου βρίσκεται επί της Δοϊράνης στην Καλλιθέα (για όσους γνωρίζουν). Καθώς έφευγα λοιπόν, στο φανάρι πριν την γέφυρα που περνάς απέναντι για Ν. Σμύρνη ήμουνα πρώτος κι είχα κόκκινο. Από το απέναντι ρεύμα, ανάβει πρώτα το φανάρι για να στρίψουν αριστερά και μετά το δικό μου για να φύγουμε ευθεία. Εγώ κοιτούσα το φανάρι και με το που ανάβει πράσινο ξεκινάω σιγά-σιγά. Καθώς είμαι στο μέσον της διασταύρωσης βλέπω μια BMW μαύρη κάμπριο να έρχεται από την εσωτερική του απέναντι ρεύματος και να στρίβει με τις πάντες αριστερά και να έρχεται πάνω μου...! :o

Τελικά, σταματάει μόλις στο μισό με ένα μέτρο και βλέπω μέσα δυο ξανθιές με μαύρα γυαλιά να τραβάνε τα μαλλιά τους (ναι, ΚΑΙ η οδηγός είχε πάρει τα χέρια της από το τιμόνι  :idiot: ). Κοιτάω λίγο καλύτερα και βλέπω δυο τραβέλια του κερατά παιδιά. Όποιος περνάει από Συγγρού βράδυα θα τις έχει δει σίγουρα. Tι να τους πω... δεν είπα τίποτα, απλά τις κοίταξα λίγο αγριεμένα και έφυγα. Αυτές (αυτοί... όπως θέλετε τους/τις αποκαλείτε τέλος πάντων!) μου ζητούσαν χίλια συγνώμη.

Κοίτα να δεις ρε πούστη μου λέω, επειδή δεν γαμάω τραβέλια πήγαν να με "φάνε" λάχανο!!!! :cheesy:
αχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom