Νέα

Παρακμιακά Bar/Club ιδανικά για πεσιματική σε κορασίδες από μόνους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.162
Πόντοι
6.056
Τι συγκρίσεις κάνεις τώρα ; Ποιό το νόημα ; Γυναίκα δεν κάνει πρώτο βήμα ποτέ, ελληνίδα.
Εκτός αν είναι δεκαετίες μεγαλύτερη ή δεκάδες κιλά βαρύτερη ή πιθανότερο και τα δύο μαζί .

Άμα της γυαλίσει κανένας,το κάνει

Κάτι μπάζα,έτσι βρίσκουν εμφανίσιμους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
6.056
Άμα της γυαλίσει κανένας,το κάνει

Κάτι μπάζα,έτσι βρίσκουν εμφανίσιμους.
Ναι . Όπως είπα.
Αν είσαι 23 , 1.90 και 80 κιλά
να στην πέσει κάποια 48, 1.60 και 105 κιλά.
Πιθανότατα και χωρισμένη με παιδιά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.162
Πόντοι
6.056
Ναι . Όπως είπα.

Γενικά πιτσιρικάς ή αν μικροδείχνεις,πάντα παίζει το σενάριο να σου την πέφτουν μεγαλύτερες.Και ειδικά,εαν έχετε αναπτύξει οικειότητα σε κάποιο χώρο,πχ στη δουλειά.Χωρίς να είναι απαραίτητα και μπάζα τελείως...Τα λεω απο προσωπική εμπειρία

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.047
Πόντοι
366
Με αυτη την τουαλετα στο ασυλο που λετε δεν ξερω αν δωσω καμια πιπα στις τουαλετες σε κανα κορασιο αν θα βρομαει πιο πολυ το πεος μου ή η χεστρα
1741048103135.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.883
Πόντοι
9.297
Τι συγκρίσεις κάνεις τώρα ; Ποιό το νόημα ; Γυναίκα δεν κάνει πρώτο βήμα ποτέ, ελληνίδα.
Εκτός αν είναι δεκαετίες μεγαλύτερη ή δεκάδες κιλά βαρύτερη ή πιθανότερο και τα δύο μαζί .

Αλλά το να κάνεις κουβέντα και να μη δίνει τηλέφωνο η γκόμενα
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Είσαι τίποτε. Μηδέν . Δεν θέλει να σε ξαναδεί .
Αν δώσεις τηλέφωνο , αισθάνεται ότι επαληθεύεται , γιατί είσαι ληγούρης ναυάγιο.
Και οι δάσκαλοι τα λένε αυτά.

That's why you shouldn't ever offer your phone number firsthand and that is why you have to pause and think if she asks for your number without offering hers. She just might be looking at you thinking "another sucker, let's see if I can extract a phone number". Then again, she just simply might not feel comfortable giving you her number, but either way - if you only give yours without getting hers in exchange, your chances of ever seeing her again will plummet.

To salvage the situation, you might show her that you're not just another sucker and you're quite aware of the devious little hobby some girls have with respect to phone numbers. She of course will start assuring you, that that is not the case at all with her - tell her she can convince you by giving you her number:) Or you can bypass the "naughty girls with naughty hobbies" scenario by replying with something as innocent as: "Well I keep a rather hectic schedule, if you call me, you'll probably end up developing a long lasting and fulfilling relationship with my answering machine. I'm in and out a lot. However, with your number I could call you when I was able to actually talk."
Δεν γίνεται να περιμένεις να δώσει αυτή τηλέφωνο.
Δίνεις εσύ.
Αν απαντήσει καλώς.
Αν όχι ,πας παρακάτω.
Απλό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.883
Πόντοι
9.297
Ναι . Όπως είπα.
Το πρόβλημα είναι ότι βλέπω παρόμοια ζευγάρια ..τόσο φραγκατες είναι οι άσχημες και υπέρβαρες η έχουν γίνει γκόμενες οι νέοι που δεν μπορούν χωρίς συνοδεία μπαζου;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
905
Πόντοι
81
Να ανοίξουμε ένα μαγαζί που θα το λέμε Flirt και θα είναι μόνο για ελεύθερους αποκλείοντας τα ζευγάρια, το αντίθετο των swingers xi xi. Και με διαφορα παιχνίδια γνωριμιών :-p

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
932
Πόντοι
81
Να ανοίξουμε ένα μαγαζί που θα το λέμε Flirt και θα είναι μόνο για ελεύθερους αποκλείοντας τα ζευγάρια, το αντίθετο των swingers xi xi. Και με διαφορα παιχνίδια γνωριμιών :-p
Γαμάει η ιδέα σου, δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
6.056
Δεν γίνεται να περιμένεις να δώσει αυτή τηλέφωνο.
Δίνεις εσύ.
Αν απαντήσει καλώς.
Αν όχι ,πας παρακάτω.
Απλό.
Μια ζωή παρακάτω έτσι πας. Μόνος. Αφού δεν παίρνει καμία. ΠΟΤΕ.Σιγά σιγά γίνεσαι και ο ξεφτίλας
που μοιράζει το τηλέφωνό του , για να μην τον πάρει ποτέ , καμία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αλλά να είναι μόνο ψωλαρία ;;;;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.339
Πόντοι
736
Ας μας πει και η Magi ... ως γυναίκα ... που κάνει κήρυγμα και θεωρία ....

Με πόσους έχει πάει που ήπιαν σφηνάκια σε μπαρ μέχρι τώρα ....

ΕΓΩ ΛΕΩ ... ΚΑΝΕΝΑΝ ...........
καλημερα ..ωραίες εποχες ...λογο δουλειας βολεύομαι κατα καιρους μονο με εργένηδες πελατες μου οποτε δεν ειχα την αναγκη να βγω να ψαξω ..μια φορα στο τοσο οταν ηθελα σεξακι χωρις καλημερα την επομενη ,φυσικα και επελεγα τα μπαρακια και εγω προσωπικα διαλεγα τον ποιο φλώρο που ίδρωνε να μου γεια σου τι κανεις:2funny: με καυλωνουν πολυ τα φλωρακια η το ακρος αντιθετο να γαμανε στην ανήφορα και ας βρεχει και πετρες...οπως καταλαβες αυτα που δεν γαμιουνται ειναι τερμα κομπλεξικα και θα γραψουν βιβλια απο δικαιολογίες:coffee:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
38.011
Πόντοι
22.936
καλημερα ..ωραίες εποχες ...λογο δουλειας βολεύομαι κατα καιρους μονο με εργένηδες πελατες μου οποτε δεν ειχα την αναγκη να βγω να ψαξω ..μια φορα στο τοσο οταν ηθελα σεξακι χωρις καλημερα την επομενη ,φυσικα και επελεγα τα μπαρακια και εγω προσωπικα διαλεγα τον ποιο φλώρο που ίδρωνε να μου γεια σου τι κανεις:2funny: με καυλωνουν πολυ τα φλωρακια η το ακρος αντιθετο να γαμανε στην ανήφορα και ας βρεχει και πετρες...οπως καταλαβες αυτα που δεν γαμιουνται ειναι τερμα κομπλεξικα και θα γραψουν βιβλια απο δικαιολογίες:coffee:
:coffee: :coffee: :coffee:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Panos 1978

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
11.010
Πόντοι
3.296
:coffee::coffee:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
905
Πόντοι
81
Μια ζωή παρακάτω έτσι πας. Μόνος. Αφού δεν παίρνει καμία. ΠΟΤΕ.Σιγά σιγά γίνεσαι και ο ξεφτίλας

Προφανώς θα έπρεπε να διατηρείται η αναλογία κάπως.
Τώρα, αν οι γυναίκες κωλώνουν ακόμα και να βγουν σε ένα καφέ μπαρ για να φλερτάρουν, τί να πω ..
Δηλαδή είναι ντροπή να πάνε γιατί θα είναι ελεύθερες και θα ψάχνονται;
Είμαστε πολύ πουριτανική κοινωνική. Οπως λέει ένας φίλος, σκοταδίστριες χα χα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.883
Πόντοι
9.297

Δεν γίνεται να ξέρω ποια θα δώσει τηλέφωνο για να πάω εκεί κατευθείαν.
Δεν πάω σε γυφτολα'ι'καδικα για να πέσω σε σουρωμενες έτοιμες για όλα.
Άρα πρέπει να εκτεθω...γίνεται αλλιώς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom