Εσύ μίλησες για πείνα, άρα για ανάγκη για χρήμα...Εγώ απλά ρωτησα προς ποιον.Αγαπητε ξεκολλα λιγο απο αυτη τη φαση ,,το νημα αφορα μαγαζια για πεσιματικη ...
Φλερτατρεις ,σκαναρεις και πρατεις βαση του μυαλου σου![]()
Καταλαβαίνω ομως οκ
Εσύ μίλησες για πείνα, άρα για ανάγκη για χρήμα...Εγώ απλά ρωτησα προς ποιον.Αγαπητε ξεκολλα λιγο απο αυτη τη φαση ,,το νημα αφορα μαγαζια για πεσιματικη ...
Φλερτατρεις ,σκαναρεις και πρατεις βαση του μυαλου σου![]()
πιες καφε ...η πινα αφορα τα μπαρακια ...εκει μεσα σου ειπα ακριβως τι παιζειΕσύ μίλησες για πείνα, άρα για ανάγκη για χρήμα...Εγώ απλά ρωτησα προς ποιον.
Καταλαβαίνω ομως οκ
Μόδα είναι αυτή. Δεν έχει να κάνει τοσο με το χρήμα. Σε όλη την Ευρώπη συντελείται αυτή η αλλαγή εδώ και μια δεκαετία. Εδώ στην Ελλάδα είναι ένας τρόπος για ένα μαγαζί να διαφέρει. Από τη άλλη όμως ούτε οι τελειωμένοι έχουν φράγκα για ξοδεμα. Η πληθυσμιακή ομάδα που έχει λεφτά για ξοδεμα είναι καθωσπρέπει ομοφυλοφιλοι και εναλλακτικοί ηλικίας 25-30+ που ψάχνονται και δεν εχουν μέρη να βγουνπιες καφε ...η πινα αφορα τα μπαρακια ...εκει μεσα σου ειπα ακριβως τι παιζει![]()
Στην επαρχια ειναι ποιο δυσκολα οκ ...ομως στην Αθηνα ειναι γεματο απο ολα και σε ολες τις τιμες και για ολα τα γουστα ..Μόδα είναι αυτή. Δεν έχει να κάνει τοσο με το χρήμα. Σε όλη την Ευρώπη συντελείται αυτή η αλλαγή εδώ και μια δεκαετία. Εδώ στην Ελλάδα είναι ένας τρόπος για ένα μαγαζί να διαφέρει. Από τη άλλη όμως ούτε οι τελειωμένοι έχουν φράγκα για ξοδεμα. Η πληθυσμιακή ομάδα που έχει λεφτά για ξοδεμα είναι καθωσπρέπει ομοφυλοφιλοι και εναλλακτικοί ηλικίας 25-30+ που ψάχνονται και δεν εχουν μέρη να βγουν
Των άκρων είστε ρε μάγκες εδώ μέσα. Ή θα πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή θα είστε εντελώς πεσσιμιστες, γεμάτοι κόμπλεξ και θα κράζετε ο,τι υπάρχει.Στην επαρχια ειναι ποιο δυσκολα οκ ...ομως στην Αθηνα ειναι γεματο απο ολα και σε ολες τις τιμες και για ολα τα γουστα ..
Ο ανθρωπος που ζει στην αθηνα και λεει δεν βρισκω ειναι φοβικος και άφραγκος...στο φοβικος δεν μπορω να βοηθησω ...ομως στο αφραγγος για καποιες μερες στο μηνα μεσα στην αθηνα δεν τρεχει καστανο αγαπητε ...υπαρχουν παρα πολλα μαγαζια που κανεις ωραιο χαβαλε και με ενα σφυνακι που θα σε κερασει η μπαργουμαν γιατι τα λες καλα ...οταν εισαι κοινωνικος και ωραιος στην αθηνα ποτε δεν ξεμενεις ...![]()
Γουσταρεις να βλεπεις εμπόδια ενω δεν υπαρχουν ...με λεφτα η χωρις στην αθηνα γαμας τρως και πινεις ...Των άκρων είστε ρε μάγκες εδώ μέσα. Ή θα πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή θα είστε εντελώς πεσσιμιστες, γεμάτοι κόμπλεξ και θα κράζετε ο,τι υπάρχει.
Αν σε ενδιαφέρει ο χαβαλες ΜΟΝΟ, τα λες σωστά. Αν περιμένεις να πηδήξεις, επειδή σε κερασε σφηνάκι η μπαργουμαν ή ακόμα χειρότερα την κερασες εσύ, άστο. Θα φας τη μισή ζωή σου εκεί μέσα για να φας 1-2 γκομενάκια.
Μακάρι να είναι τόσο απλό φίλε, οπως λες. Μη κοινωνικός, δε σημαίνει ηλίθιος πάντωςΓουσταρεις να βλεπεις εμπόδια ενω δεν υπαρχουν ...με λεφτα η χωρις στην αθηνα γαμας τρως και πινεις ...
Αν εισαι τερμα ηλιθιος και το μονο που εχεις ειναι ενα πορτοφολι βγες προς Κηφισιά και αραξε..![]()
Ωραια, άρα εάν κάποιος δεν είναι τέρμα ηλίθιος, όπως λες, υπάρχει κάποια πρόταση που να πληρεί αυτά που γράφει ο τίτλος του τοπικ;Γουσταρεις να βλεπεις εμπόδια ενω δεν υπαρχουν ...με λεφτα η χωρις στην αθηνα γαμας τρως και πινεις ...
Αν εισαι τερμα ηλιθιος και το μονο που εχεις ειναι ενα πορτοφολι βγες προς Κηφισιά και αραξε..![]()
1-2 ;;; Πολλά λες.Των άκρων είστε ρε μάγκες εδώ μέσα. Ή θα πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή θα είστε εντελώς πεσσιμιστες, γεμάτοι κόμπλεξ και θα κράζετε ο,τι υπάρχει.
Αν σε ενδιαφέρει ο χαβαλες ΜΟΝΟ, τα λες σωστά. Αν περιμένεις να πηδήξεις, επειδή σε κερασε σφηνάκι η μπαργουμαν ή ακόμα χειρότερα την κερασες εσύ, άστο. Θα φας τη μισή ζωή σου εκεί μέσα για να φας 1-2 γκομενάκια.
Και παλιά επιλεγανε μέσω παρεων όπως και σήμερα τον άνδρα που έχει περιουσία και κερδοφόρα επιχείρηση . Ξεκαρφωτος γνώριζες μόνο σε ντίσκο, πάρτι γενεθλίων και στις καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά όπως η Πάρος, η Σκιάθος, Ιός κλπ.Τα σοσιαλ μύδια τις χαλάσανε γιατί ο κάθε αμπαλος το παίζει γκόμενος και σουγκαρνταντης και τις κακομαθαινει από μωρά σχεδόν.
Τα αρχίδια μου γνώριζες εκεί .σε νησιά όπως η Πάρος, η Σκιάθος, Ιός κλπ.
Με κανά ξαπλωστρά ... ή σερβιτόρο μπητσόμπαρου ... το βράδυ μπαρμαν ...Πριν 10 χρόνια στο τρένο πέτυχα Ελληνίδα τύπισσα γύρω στα 25 που μου διηγούνταν την καλοπέραση της στις Κολυμβήθρες.
Όχι, ήταν η περίπτωση που πήγαινε για το ομαδικό έργο και τα ντραγκς με παρέα, δεν θυμάμαι αν μου είχε πει για κοριτσοπαρεα ή μεικτή.Με κανά ξαπλωστρά ... ή σερβιτόρο μπητσόμπαρου ... το βράδυ μπαρμαν ...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όμως.
Με αθηναίο που έκανε διακοπές κι αυτός εκεί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Ντόπιοι έφαγαν .Όχι, ήταν η περίπτωση που πήγαινε για το ομαδικό έργο και τα ντραγκς με παρέα, δεν θυμάμαι αν μου είχε πει για κοριτσοπαρεα ή μεικτή.
Σωστός!Και παλιά επιλεγανε μέσω παρεων όπως και σήμερα τον άνδρα που έχει περιουσία και κερδοφόρα επιχείρηση . Ξεκαρφωτος γνώριζες μόνο σε ντίσκο, πάρτι γενεθλίων και στις καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά όπως η Πάρος, η Σκιάθος, Ιός κλπ.
Πριν 10 χρόνια στο τρένο πέτυχα Ελληνίδα τύπισσα γύρω στα 25 που μου διηγούνταν την καλοπέραση της στις Κολυμβήθρες.
Αν θέλετε να βγείτε μόνοι, η γνωριμία είναι πιο εύκολη στην Αθήνα αν πετύχετε ξένη που μένει στην Αθήνα ή είναι ταξιδιωτισσα και γουστάρει να πηδηχτει με Έλληνα για την εμπειρία. Αν έχετε χρόνο θα σας κάτσει περίπτωση έστω και μετά από προσπάθειες μηνών.
Η γνωριμία σε κλαμπ, μπαρ είναι δύσκολη αν επιτραπεί η είσοδος σε έναν άνδρα χωρίς να έχει κονέ κάποιον εργαζόμενο ή ιδιοκτήτη.
Καλύτερα να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε γυναίκες σε μολ ή στην Ερμού ή στο Σύνταγμα.
Αν έχει κάποιος την ικανότητα στην επικοινωνία, είναι άνετος, χαμογελαστός κι όχι Κατσούφης, έχει ένα κάποιο χιούμορ κάποιο τηλ θα καταφέρει να πάρει.
Μην ζητάτε ειδικά οι νέοι (20-30) ινσταγκραμ, φεισμπουκ κ τικ τοκ.
Τα σοσιαλ μιντια δεν είναι φτιαγμένα για dating από άνδρες.
Στοχεύουν αυτούς όμως για να βγάζουν χρήμα μέσω των ωραίων γυναικών που προσελκύουν τα ανδρικά βλέμματα, ακόμη κι αν τα προφίλ είναι ψεύτικα. Οι δε γκόμενες που είναι σε υπερωρίες στα σοσιαλ μιντια ψάχνουν κυρίως όλο το πακέτο ή απλά είναι ινφλουενσερς ειδικά σε τικ τοκ κ ινσταγκραμ με στόχο το κέρδος μέσω της δημιουργίας περιεχομένου που τραβάει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα της νέας γενιάς,
Αν θέλετε δώστε πρώτα το δικό σας κι αν ενδιαφέρεται θα σας στείλει μήνυμα.
Αν δώσεις νούμερο σε γκόμενα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ....Θέλει τόλμη να δώσεις σε γυναίκα...πολλοί περιμένουν η γυναίκα να δώσει έναν αριθμό ή κάτι...ΑΙΣΧΟΣ .
Μια στο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να κάνει αυτή το πρώτο βήμα δίνοντας αριθμό αυτη ...μιλάμε για την μέση ελλεεινιδα ,όχι για ανοιχτομυαλη ξενη.Αν δώσεις νούμερο σε γκόμενα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ....
Εγγυημένα, θα πάρεις τα αρχίδια μου.
Εγγυημένα όμως.
Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα σε καλέσει .
Πριν 10 χρόνια στο τρένο πέτυχα Ελληνίδα τύπισσα γύρω στα 25 που μου διηγούνταν την καλοπέραση της στις Κολυμβήθρες.
Τι συγκρίσεις κάνεις τώρα ; Ποιό το νόημα ; Γυναίκα δεν κάνει πρώτο βήμα ποτέ, ελληνίδα.Μια στο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να κάνει αυτή το πρώτο βήμα δίνοντας αριθμό αυτη ...μιλάμε για την μέση ελλεεινιδα ,όχι για ανοιχτομυαλη ξενη.