Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Αμην ....ελα για εξομολογηση εσυκαὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ Πονηροῦ,
Αμην ....ελα για εξομολογηση εσυκαὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ Πονηροῦ,
αμα ειναι να συγχωρεθουν οι αμαρτίες μου να ερθω ...Αμην ....ελα για εξομολογηση εσυ
Κοιτα πρωτα θα σε παμε στην κολαση εις διπλουν και μετα θα σε εξομολογησουμε (διπλη εξομολογηση αμαρτιες ουκ εχεις)αμα ειναι να συγχωρεθουν οι αμαρτίες μου να ερθω ...
Σε "διπλη" εξομολόγηση ομως ...
( Βασικα στο πατο της κολασης με βλέπω , πρωτο καζανι πιστα )
Με κατάλληλη αμφίεση μοναχής ?Κοιτα πρωτα θα σε παμε στην κολαση εις διπλουν και μετα θα σε εξομολογησουμε (διπλη εξομολογηση αμαρτιες ουκ εχεις)
κανετε και ..... σαρακοστιανά????Κοιτα πρωτα θα σε παμε στην κολαση εις διπλουν και μετα θα σε εξομολογησουμε (διπλη εξομολογηση αμαρτιες ουκ εχεις)
Μη μου βαζεις ιδεες δεν το εχω και για πολυΜε κατάλληλη αμφίεση μοναχής ?
Για εσένα πολύ εύκολο θα είναι με την απίστευτη φαντασία σου Έλενα !! Concept για επεξεργασία ΚαλημέραΜη μου βαζεις ιδεες δεν το εχω και για πολυ
Δηλαδή παίζουν ροδοπέταλα;Όπως το περιγράφεις;Η Έλενα εχει ολα τα δικαιώματα στην Ελλάδα πνευματικά και υλικά....
Όσοι θέλετε την απόλυτη φροντίδα, ιδού η Ρόδος.....
Think about it!!Μη μου βαζεις ιδεες δεν το εχω και για πολυ
Απο οσο καταλαβα ροδόνερο και αιθέρια έλαια. Δια χειρός ....Βαράγκη του μασαζ!!!Δηλαδή παίζουν ροδοπέταλα;Όπως το περιγράφεις;
Nεα αισθητικη αντιληψη του μασαζ....και αφου το γραφεις ξερεις την ιστορια του Δια χειρος Βαραγκη!Απο οσο καταλαβα ροδόνερο και αιθέρια έλαια. Δια χειρός ....Βαράγκη του μασαζ!!!
Την ξέρω φίλη μου, ειμαι λειπτης.....και ελπιζω να τα πούμε απο κοντα σύντομα, πολυ σύντομα.....Nεα αισθητικη αντιληψη του μασαζ....και αφου το γραφεις ξερεις την ιστορια του Δια χειρος Βαραγκη!
Ακομη να πας ? στο ειχα πει θα σε προλαβωΤην ξέρω φίλη μου, ειμαι λειπτης.....και ελπιζω να τα πούμε απο κοντα σύντομα, πολυ σύντομα.....