Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.438
Όχι μόνο Ελενα , και Ζεταρα αγαπάει ο φακος και ο λαός , Ζεταρα είναι πραγματικά ότι πιο αρχοντικό υπάρχει στο χώρο τον μασσαζ , έχω καιρό να πάω Μπακνανα και μου έχει λήψει αυτή η γυναίκαραΟ φωτογράφος αγαπάει Έλενα.......και ο φακός φυσικά!!!
Ο καθενας με τις προτιμησεις του τοσο καιρο γιατι δεν λες κατι για την κοπελα μας!!Όχι μόνο Ελενα , και Ζεταρα αγαπάει ο φακος και ο λαός , Ζεταρα είναι πραγματικά ότι πιο αρχοντικό υπάρχει στο χώρο τον μασσαζ , έχω καιρό να πάω Μπακνανα και μου έχει λήψει αυτή η γυναίκαρα
Ο καθενας με τις προτιμησεις του τοσο καιρο γιατι δεν λες κατι για την κοπελα μας!!
Αλλα ξεχασα εσενα σου αρεσουν τα μυγαδικα κορμιαΌχι μόνο Ελενα , και Ζεταρα αγαπάει ο φακος και ο λαός , Ζεταρα είναι πραγματικά ότι πιο αρχοντικό υπάρχει στο χώρο τον μασσαζ , έχω καιρό να πάω Μπακνανα και μου έχει λήψει αυτή η γυναίκαρα
Καλό ,αλλά όχι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί ! Δεν παίξανε καθόλου μαζί που θα ήταν πολύ πιο ερωτικό ! Φαντάζομαι ότι εσείς θα έχετε κάποιον τέτοιο συνδυασμό ❤
Εχουμε τα υπογλώσια έτοιμα!!!!!Κορμί για πολλές αμαρτίες και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες και την διάθεση της ..." καρδιακό επεισόδιο !!
Έλα τι φάση είναι αυτή με τα ροδοπέταλα;Θέλετε να πείτε δυο λόγια παραπάνω για το προγραμμα αρωματοθεραπείας?
Στην Ανατολή σε βάζουν σε μπανιέρα ή τζακούζι με ροδοπέταλα είναι κατι αντίστοιχο?
Η Έλενα εχει ολα τα δικαιώματα στην Ελλάδα πνευματικά και υλικά....Έλα τι φάση είναι αυτή με τα ροδοπέταλα;
Ο λόγος που πρέπει να κατεβούμε στην πρωτεύουσα αμεσα
Εχουμε πολυ καλο διδδυμο Ελενα-Δημητρα με αυθεντικο nuru και παιχνιδι ερωτικο μεταξυ των κοριτσιωνΚαλό ,αλλά όχι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί ! Δεν παίξανε καθόλου μαζί που θα ήταν πολύ πιο ερωτικό ! Φαντάζομαι ότι εσείς θα έχετε κάποιον τέτοιο συνδυασμό ❤
Οντως φιλε έχεις δίκιο για Ζετα...πολυ ωραίο γαμησι....και πίπα καλη με τις ώρες.....για πολλα ξεσκισματα ΖεταΌχι μόνο Ελενα , και Ζεταρα αγαπάει ο φακος και ο λαός , Ζεταρα είναι πραγματικά ότι πιο αρχοντικό υπάρχει στο χώρο τον μασσαζ , έχω καιρό να πάω Μπακνανα και μου έχει λήψει αυτή η γυναίκαρα
Εχουμε πολυ καλο διδδυμο Ελενα-Δημητρα με αυθεντικο nuru και παιχνιδι ερωτικο μεταξυ των κοριτσιων
Και εμεις επισης!γουστάρουμε τέτοια κόλπα
Ε, βέβαια και πολύ λογικό το αποτέλεσμα όταν Έλενα και Δήμητρα είναι οι κολόνες σαςΕχουμε πολυ καλο διδδυμο Ελενα-Δημητρα με αυθεντικο nuru και παιχνιδι ερωτικο μεταξυ των κοριτσιων
καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ Πονηροῦ,Και εμεις επισης!
Προγράμματαρα κάνει δεν αστειευεται..Η Ζέτα κάνει φουλ πρόγραμμα?