Νέα

Παππούς μπαμ και κάτω τον κλέφτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο
Ο 71χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων – Τραυμάτισε θανάσιμα τον 35χρονο που μπήκε στο σπίτι του με κουκούλα και τον χτύπησε
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και στιλέτο, εισέβαλε στο σπίτι του 71χρονου, ο οποίος είναι Έλληνας κάτοικος εξωτερικού και βρισκόταν στο χωριό του για το καλοκαίρι.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν. Ο 35χρονος χτύπησε τον 71χρονο με μεταλλική ράβδο που είχε μαζί του. Ο 71χρονος ζητούσε από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι. Όταν ένιωσε ότι τον αγνοούσε, πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και πυροβόλησε τον 35χρονο στη θωρακική κοιλότητα.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τα Ιωάννινα που παρέλαβε και διακόμισε τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος κατέληξε.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
δεν ήτον βοας δεν ηταν κροταλιας δεν ητον ασβερκος αλβανός μηδε μαυρος πακιστανος
ελληνας ήταν ο κουκουλοφόρος
βρε που πάμε βρε που πάμε

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
δεν ήτον βοας δεν ηταν κροταλιας δεν ητον ασβερκος αλβανός μηδε μαυρος πακιστανος
ελληνας ήταν ο κουκουλοφόρος
βρε που πάμε βρε που πάμε
Τώρα που τον γράφουν Έλληνα και ούχι ημεδαπό μάλλον που δεν ήταν γυφταραίος ε???????
Το καλό είναι πως ο παππούς έχει μια ηλικία που θα τον ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά σύντομα θα ξεμπλέξει.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
892
Πόντοι
81
Τώρα που τον γράφουν Έλληνα και ούχι ημεδαπό μάλλον που δεν ήταν γυφταραίος ε???????
Το καλό είναι πως ο παππούς έχει μια ηλικία που θα τον ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά σύντομα θα ξεμπλέξει.
Αν ηταν γυφτος θα ζησουμε παλι ιστορικες στιγμες. Γυφτοι θα σκουζουν, θελουμε δικαιοσυνη αυτο μονο και ουτε να κλεψουμε δεν μπορουμε, μας σκοτωνουν σαν σκυλια. Και κατι απο-κομματα του 0,02% θα μας λενε οτι οι ζωες των βΡομα μετρανε. Πλακα θα εχει.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
καλα κανω εγώ και εχω το ηλεκτρικο αλυσοπριονο κατω απο το κρεβατι........
κατσε να κοιταξω ειναι απο κατω;

........ γαμω την πουτάνα μου :headbang::headbang::headbang: πάλι το βρήκε η γυναικα μου ποιος ξέρει τώρα που το έκρυψε

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.645
Πόντοι
18.496
Αν ηταν γυφτος θα ζησουμε παλι ιστορικες στιγμες. Γυφτοι θα σκουζουν, θελουμε δικαιοσυνη αυτο μονο και ουτε να κλεψουμε δεν μπορουμε, μας σκοτωνουν σαν σκυλια. Και κατι απο-κομματα του 0,02% θα μας λενε οτι οι ζωες των βΡομα μετρανε. Πλακα θα εχει.
καθε φορα που γινεται μαλακια αυτο λενε,ενα αυτοκινητο πηγε να κλεψει το παιδι ,λες κ εκλεψε μια τσιχλα απο το περιπτερο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.070
Πόντοι
7.865
Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο
Ο 71χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων – Τραυμάτισε θανάσιμα τον 35χρονο που μπήκε στο σπίτι του με κουκούλα και τον χτύπησε
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και στιλέτο, εισέβαλε στο σπίτι του 71χρονου, ο οποίος είναι Έλληνας κάτοικος εξωτερικού και βρισκόταν στο χωριό του για το καλοκαίρι.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν. Ο 35χρονος χτύπησε τον 71χρονο με μεταλλική ράβδο που είχε μαζί του. Ο 71χρονος ζητούσε από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι. Όταν ένιωσε ότι τον αγνοούσε, πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και πυροβόλησε τον 35χρονο στη θωρακική κοιλότητα.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τα Ιωάννινα που παρέλαβε και διακόμισε τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος κατέληξε.
Φτάσαμε στο σημείο να σε συλλαμβάνουν που προσπαθείς να σώσεις το τομάρι σου μέσα στο σπίτι σου. Απο την στιγμή που μπήκες ένοπλος σε ένα σπίτι, σημαίνει ότι πήγες να σκοτώσεις. Καλά έκανε και πρέπει ολοένα και περισσότερα κατακάθια να καταλήγουν σε νεκροτομεία και όχι απλά σε νοσοκομεία. Όσο υπάρχει ατιμωρησία και νεοεποχίτικες μαλακίες, οι παραβατικοί θα αλωνίζουν

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
πες μου παππου, πες μου παππου, αυτος ο κοσμος παει που ;
(γεια στα χερια σου)
Πεσ μου γιαγιά πεσ μου γιαγιά
τι γραφουνε στο bou για σενα τα παιδια;

ανοιξαν νήμα
Θα πηδούστε γυναίκα 60 με 70 χρόνων;

ολα βγαλμένα μέσα απο την ζωή, ρε γιατι δεν άνοιξε κανενας νήμα να πηδήξει την Γλυκερία στο πηγάδι κατούρησε αυτή;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.706
Πόντοι
19.795
καλα κανω εγώ και εχω το ηλεκτρικο αλυσοπριονο κατω απο το κρεβατι........
κατσε να κοιταξω ειναι απο κατω;

........ γαμω την πουτάνα μου :headbang::headbang::headbang: πάλι το βρήκε η γυναικα μου ποιος ξέρει τώρα που το έκρυψε
Τυπε, οταν ειμαστε παντρεμενοι μονο κανα μπουκαλακι νερο βαζουμε κατω απο το κρεβατι και κανενα πακετο μπισκοτα. Και ποτε μα ποτε δεν κοιταμε απο κατω:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.541
Πόντοι
2.306
Τιμη και δόξα στον παππού με τ'ασημί πιστόλι
που χει ψωλή φαρμακερή κι αλάνθαστο το βόλι!

48605551771_a4cbe1ca58_b.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515
ρεσπεκτ παππου :woldman:

θα μας πει καποιο κουλο-καναλο αν ηταν ρομα ο ημεδαπος η οχι ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ο 71χρονος έλειπε όταν εξαγγέλθηκε το δόγμα"Κάντε ότι κοιμαστε"...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τιμη και δόξα στον παππού με τ'ασημί πιστόλι
που χει ψωλή φαρμακερή κι αλάνθαστο το βόλι!

48605551771_a4cbe1ca58_b.jpg
:kneel:

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
433
Πόντοι
21
Η σύλληψη του είναι καθαρά τυπική διαδικασία. Λογικά δεν θα του ασκηθεί κάποια δίωξη, ίσος για παράνομη οπλοκατοχή αν και το όπλο είναι αντίκα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom