+1πολυ αδυνατες ....
πρεπει να φερει κ καμια αλλη εθνικοτητα....
και καμια βυζαρα για να με ξαναδει.
πηξαμε στις κοκαλασουπες....
Ένας απο τους λόγους που δεν έχω ψωνίσει απο αυτό το μαγαζί εδώ και καιρό.
+1πολυ αδυνατες ....
πρεπει να φερει κ καμια αλλη εθνικοτητα....
πολυ αδυνατες ....
..................................
Μου είπε ότι το ψάχνει το θέμα (της το ανέφερα κι' εγώ αυτό).
Χρειάζεται "μέσον" παλι για να μπεις στην Γιάννα ? ανοίγει σε όλους ή άλλαξε συμπεριφορά?
εχουμε δυστυχως τα νεωτερα οτι το Ελενακι αποχωρησε...
το ροστερ εγινε απειρως φτωχοτερο...
Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι' όλα τα ίδια μένουν..... ;)
τύπε το ελενακι δεν ηταν και κάτι ιδιαίτερο αδύνατο μελαχρινό αβυζο χαλασμένα δόντια ωραία μάτια.π.χ το ναταλακι ειναι πολύ καλύτερο που ειναι στα ίδια κυβικά.οτι το ροστερ θέλει ανανέωση αυτό ειναι αλήθεια.εχουμε δυστυχως τα νεωτερα οτι το Ελενακι αποχωρησε...
το ροστερ εγινε απειρως φτωχοτερο...
Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι' όλα τα ίδια μένουν..... ;)
στην αρχη που την είχα δοκιμασει θα έλεγα ότι λειτουργούσε με οδηγίες χρήσης.όντως άπειρη.όμως μετά από δοκιμή πρόσφατη μπορώ να σου πω ότι το ναταλακι έχει ανεβάσει στροφές πολύ.υπάκουη και κάνει οτι της πεις χωρίς αντιρρήσεις.το ελενακι ναι μεν ηταν υπάκουο αλλα ηταν πολύ χαμηλών τόνων χωρίς καμία πρωτοβουλία.βέβαια γούστα ειναι αυτα.αν θες να μιλήσουμε για υπηρεσίες απο το υπάρχον ροστερ Σμαράγδα Βικτόρια αλλα υπολείπονται σε ομορφιά.διαλέγουμε και παίρνουμε τωρα τελευταία εχει φερει και μια ευα μιλφ στυλ βικτοριας και ένα μαυράκι που ειναι αρκετά καλό.ζιζελ σε καμία περίπτωση αλλα ομορφοΕχοντας δοκιμασει πολλες φορες και τις δυο που αναφερεις, θα διαφωνησω...
το Ναταλακι ειναι νευροσπαστο... ολο θελει να αλλαζει στασεις και να'χει το πανω χερι στο πηδημα...
η Ελενιτσα ηταν υπακουη, οπου την εβαζες καθοταν...
η Ελενιτσα δεν επεστρεψε? κατι ακουσα πως δουλευει σε ντελο αλλα δεν ξερω ποιο...
εδω εχει κατεβει παρα πολυ ο πηχυς , οσο αφορα την ηλικια των κοριτσιων. αυτη η σμαραγδα ειναι η μεγαλυτερη. επισης ηταν η ναταλυ , 2 μικρες σοκολατες ( οπως τις αποκαλει η γιαννα τις μαυρουλες ) και η μικροτερη ολων , μια παολα .
jorge την ξεχασα αυτην. ουτε που την θυμηθηκα. κατα την γνωμη μου, απωλεια ειναι η βικτωρια. δεν το πιστευω να ειχες παει εσυ με αυτην. αποκλειεται. θα με κανεις να αλλαξω γνωμη για σενα