Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
πολυ αδυνατες ....
πρεπει να φερει κ καμια αλλη εθνικοτητα....
και καμια βυζαρα για να με ξαναδει.
πηξαμε στις κοκαλασουπες....
+1

Ένας απο τους λόγους που δεν έχω ψωνίσει απο αυτό το μαγαζί εδώ και καιρό.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πολυ αδυνατες ....
..................................
και καμια βυζαρα για να με ξαναδει.
πηξαμε στις κοκαλασουπες....

Μου είπε ότι το ψάχνει το θέμα (της το ανέφερα κι' εγώ αυτό).

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μου είπε ότι το ψάχνει το θέμα (της το ανέφερα κι' εγώ αυτό).

όπως πάντα η Γιάννα το ψάχνει και φέρνει αυτό που θέλεις ΑΚΡΙΒΩΣ την "επόμενη εβδομάδα", αλλά πάντα η "επόμενη εβδομάδα" αργεί να έρθει...

:grin:

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1

Χρειάζεται "μέσον" παλι για να μπεις στην Γιάννα ? ανοίγει σε όλους ή άλλαξε συμπεριφορά? :think:
Στο Φ212 πέρσι έφαγα πόρτα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εχουμε δυστυχως τα νεωτερα οτι το Ελενακι αποχωρησε...
το ροστερ εγινε απειρως φτωχοτερο...

Επισκέπτης
εχουμε δυστυχως τα νεωτερα οτι το Ελενακι αποχωρησε...
το ροστερ εγινε απειρως φτωχοτερο...
τύπε το ελενακι δεν ηταν και κάτι ιδιαίτερο αδύνατο μελαχρινό αβυζο χαλασμένα δόντια ωραία μάτια.π.χ το ναταλακι ειναι πολύ καλύτερο που ειναι στα ίδια κυβικά.οτι το ροστερ θέλει ανανέωση αυτό ειναι αλήθεια.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εχοντας δοκιμασει πολλες φορες και τις δυο που αναφερεις, θα διαφωνησω...
το Ναταλακι ειναι νευροσπαστο... ολο θελει να αλλαζει στασεις και να'χει το πανω χερι στο πηδημα...
η Ελενιτσα ηταν υπακουη, οπου την εβαζες καθοταν...

Επισκέπτης
Εχοντας δοκιμασει πολλες φορες και τις δυο που αναφερεις, θα διαφωνησω...
το Ναταλακι ειναι νευροσπαστο... ολο θελει να αλλαζει στασεις και να'χει το πανω χερι στο πηδημα...
η Ελενιτσα ηταν υπακουη, οπου την εβαζες καθοταν...
στην αρχη που την είχα δοκιμασει θα έλεγα ότι λειτουργούσε με οδηγίες χρήσης.όντως άπειρη.όμως μετά από δοκιμή πρόσφατη μπορώ να σου πω ότι το ναταλακι έχει ανεβάσει στροφές πολύ.υπάκουη και κάνει οτι της πεις χωρίς αντιρρήσεις.το ελενακι ναι μεν ηταν υπάκουο αλλα ηταν πολύ χαμηλών τόνων χωρίς καμία πρωτοβουλία.βέβαια γούστα ειναι αυτα.αν θες να μιλήσουμε για υπηρεσίες απο το υπάρχον ροστερ Σμαράγδα Βικτόρια αλλα υπολείπονται σε ομορφιά.διαλέγουμε και παίρνουμε :grin: τωρα τελευταία εχει φερει και μια ευα μιλφ στυλ βικτοριας και ένα μαυράκι που ειναι αρκετά καλό.ζιζελ σε καμία περίπτωση αλλα ομορφο

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και ακομα δυο καινουργιες, Αντζελα και Παολα...
μαλλον ξεπετες...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Χόρχε, την Αντζελα την εχει κανα διμηνο, μαλλον ειναι ξεπετα, αν και στο σαλονι μου τριβοταν πιο πολυ απ'ολες. Δεν την επελεξα ποτε. Η Ελενα ηταν η μονη που ειχα παρει 2 φορες απο το υπαρχον ροστερ, την τελευταια φορα ειχε γινει αρκετα επαγγελματιας με την κακη εννοια. Κριμα που εφυγε ομως. Οχι οτι ηταν κατι το καταπληκτικο..
Ναταλι δεν εχω παρει, ουτε Βικτωρια γιατι δε μ'αρεσει καθολου.
Η Παολα - υποψηφια ξεπετα τι λεει εμφανισιακα?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εδω  εχει κατεβει παρα πολυ  ο πηχυς ,  οσο  αφορα την ηλικια των κοριτσιων.  αυτη η σμαραγδα  ειναι η  μεγαλυτερη.      επισης  ηταν η ναταλυ ,  2  μικρες  σοκολατες  :2funny: (  οπως  τις αποκαλει η γιαννα  τις μαυρουλες  )  και η μικροτερη  :think:  ολων ,  μια παολα . 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Ελενιτσα δεν επεστρεψε? κατι ακουσα πως δουλευει σε ντελο αλλα δεν ξερω ποιο...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η Ελενιτσα δεν επεστρεψε? κατι ακουσα πως δουλευει σε ντελο αλλα δεν ξερω ποιο...

jorge  την  ξεχασα αυτην.  ουτε που την θυμηθηκα.  κατα την γνωμη μου,  απωλεια  ειναι η βικτωρια.    δεν το πιστευω να ειχες παει  εσυ με  αυτην.  αποκλειεται.  θα με κανεις να αλλαξω γνωμη  για  σενα  :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
  εδω  εχει κατεβει παρα πολυ  ο πηχυς ,  οσο  αφορα την ηλικια των κοριτσιων.  αυτη η σμαραγδα   ειναι η  μεγαλυτερη.      επισης  ηταν η ναταλυ ,   2  μικρες  σοκολατες  :2funny: (  οπως  τις αποκαλει η γιαννα  τις μαυρουλες  )   και η μικροτερη   :think:  ολων ,   μια παολα . 

πότε πήγες τύπε μου??

Υ.Γ η Πάολα εργάζεται αρκετό καιρό στο ίδρυμα της Γιάννας ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

jorge  την  ξεχασα αυτην.  ουτε που την θυμηθηκα.  κατα την γνωμη μου,  απωλεια  ειναι η βικτωρια.    δεν το πιστευω να ειχες παει  εσυ με  αυτην.  αποκλειεται.  θα με κανεις να αλλαξω γνωμη  για  σενα  :tooth: :tooth:

πιο καλα περναγα με την Ελενιτσα παρα με την Βικτωρια... ειναι αληθεια... δεν ξερω τι σημαινει αυτο για μενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom