sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
νταξ, λυθηκε το μυστηριο
για το δευκαλιωνος μιλουσε ο τυπος
εγραψε κιολας
ποιο ειναι αυτο?
νταξ, λυθηκε το μυστηριο
για το δευκαλιωνος μιλουσε ο τυπος
εγραψε κιολας
ποιο ειναι αυτο?
Μπουρδέλο.
Αχ ρε Γιάννα που καντάντησες? Να σε συγκρίνουν με μπουρδέλα!!!
Αντε γεια, σε πιστεψαμεχθεσινη μου επισκεψη στο ιδρυμα παρουσες οι γνωστες......
τα ιδια χαλια οπωσ παντα πηρα ελενιτσα στανταρακι και παρατηρισα οτι εχει χαλασει δεν ηταν αυτη που ευχαριστιμουν μαζι τησ .
πρωτη φορα που εκλεγα τα λεφτα μου. πηρα λοιπον το θαρρος να παω και σε ενα αλλο που μου ειχαν προτεινει και ειληκρινα εμεινα εκπλεικτος . καθαριοτητα εως και αποστηρωμενο μπορω να πω ο χωρος τους πεντακαθαρος υπερδιπλα κρεβατια και μοσχομιριζε τα κοριτσια πεντακαθαρα και τοσο ομορφα που νομιζα οτι ηταν τραβεστι. και τολμισα να παρω την κατερινουλα ενα κορμι αγαλμα.
οπου και να την φιλουσα μυριζε και μια διαφορετικη κολονια. την πηρα απο παντου δεν μου ελεγε οχι τοσο τρυφερη τοσο προθυμη που ηθελα να μην βγω απο το δωματιο. τελικα απο εδω και περα εκει θα ειναι το στεκι μου αξιζει με χιλια συναγωνιστες μου. και το κιριοτερο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΟΥΛΟΝΤΙΒΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ.
θα χτυπησω λετε να ανοιξουν??
τι να σου πω.....εσενα αμμα σου φανουν αυτα που μιλαει αλβανικα μην την παιρνεις....δεν ειδα και διαβατηριο.....Μέσα από την Ισπανία ή σύνορα με Αλβανία ? Η Γιάννα έχει ξαναβαφτισειτην μισή Αλβανία. Ισπανικά δεν μιλάω αλλά θα την τσεκάρω με κανα Χούλιο Ιγκλέσιας, Ρεαλ Μαδρίτης και βλέπουμε
καλά ρε μάγκες, μουνί θέλετε να γαμήσετε ή να κάνετε έλεγχο διαβατηρίων...
τι μας νοιάζει από που είναι η καθεμία, καλό γαμήσι να κάνει και να γουστάρουμε ;)
συτό είναι το θέμα
καλά ρε μάγκες, μουνί θέλετε να γαμήσετε ή να κάνετε έλεγχο διαβατηρίων...
τι μας νοιάζει από που είναι η καθεμία, καλό γαμήσι να κάνει και να γουστάρουμε ;)
συτό είναι το θέμα
....
και μια καινουργια πρωτη φορα την εβλεπα.....
ονομα δεν θυμαμαι...απο ισπανια 25χρ δεν μιλαει ελληνικα αγγλικα
προσωπο οκ συμπαθητικο αλλα σωμα ΤΟΥΜΠΑΝΟ.....
silicone
καλη σε γενικες γραμμες ...δεν ειναι επιπεδου ελενηςΔοκίμασες? Υπηρεσίες?