Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
uk=προσδιδει κυρος βασίλισσές κλπ παπαγιες
Ukraine
Κόψτε τα ληγμένα....
uk=προσδιδει κυρος βασίλισσές κλπ παπαγιες
9 με 1. 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι; 9 το πρωί με 1 μετά τα μεσάνυχτα; 9 το βράδυ με 1 μετά τα μεσάνυχτα;Γεια σας αγορια είμαι η Πάολα από ουκρανία.......
αργησα λιγο να σας απαντησω γιατι μαθαίνω εδω τα κολπα σιγά σιγά.............
Για τα άλλα κόλπα......
Είμαι σχετικά ψηλή 1,75
Μελαχρινή
Μου αρέσουν οι άντρες
Κάνω Ραντεβού από 9 έως τις 1 σε ξενοδοχείο, αφου συννενοηθούμε από το τηλ
Για μία ώρα, δύο γυροι 100
Μου αρεσει πολύ και το κωλαρακι που είναι εξτρα στα 50 (εξαρταται από το μεγεθος) γιατι καποιοι είναι παρα πολύ προικισμένοι!
Ολα παντα με προφύλαξη , εκτος εαν επιθυμειτε την πιπούλα χωρις.............
Είμαι παντα καυλωμενη και σας περιμενω,,,,,,
...ρε μαγκες μην το αποπαιρνετε το κοριτσ' !!!
Απ'οτι βλεπω κ υποθετω θα παιζει γυρω στα 100-120 με εξτρα το αναλ.
Υποθεση κανω ομως, θα μας πει η ιδια
Τύπε μου @Odin_ , έχεις μαντικές ικανότητες ή κανονίζεις και τιμές; Μέσα έπεσες!Κάνω Ραντεβού από 9 έως τις 1 σε ξενοδοχείο, αφου συννενοηθούμε από το τηλ
Μου αρεσει πολύ και το κωλαρακι που είναι εξτρα στα 50 (εξαρταται από το μεγεθος) γιατι καποιοι είναι παρα πολύ προικισμένοι!
παραρτημα τελικα.τωρα που της ηρθε το uk ενας Θεος ξερει
Δεν είδα (μπορεί και να μου διέφυγε) να γράφεις μέχρι 1 το βράδυ. Ένα ξερό 1 είδα. Και το 9 τι είναι; Πρωί ή βράδυ;έχω γραψει έως την μία το βράδι.............τωρα εαν μας πάρει η ωρα και περνάμε καλα και αργότερα .............
οκ!!!
μαλλον η κουρτινα 2 παιχτη.9 με 1. 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι; 9 το πρωί με 1 μετά τα μεσάνυχτα; 9 το βράδυ με 1 μετά τα μεσάνυχτα;
το έχεις το λέγειν με τις γυναίκες, το σωστό να λέγεται.πιστολι δυνατο η παολα.εκανα συναντηση και ικανοποιηθηκα πληρως.ελα μωρ παολα,μουναρα εισαι και πολυ καυλιαρα.δες τα π.μ.τωρα που ανοιξε νημα θα γραψω εδω.
εμ δεν ειναι ολοι γεντλεμεν, σαν και τα μας κυρ γιαννη μας.το έχεις το λέγειν με τις γυναίκες, το σωστό να λέγεται.
συρανό έπρεπε να σε λένε, όχι φρανκ
είμαστε παιδιά των λελουδιών...εμ δεν ειναι ολοι γεντλεμεν, σαν και τα μας κυρ γιαννη μας.
μην καρφωνεσαι κυρ γιαννη μας, εγω ειμαι πιο νεος εχουμε πει... θα σε πηγαινω και βολτιτσεςείμαστε παιδιά των λελουδιών...
9 έως 1; πρωί ή βράδυ;Γεια σας αγορια είμαι η Πάολα από ουκρανία.......
αργησα λιγο να σας απαντησω γιατι μαθαίνω εδω τα κολπα σιγά σιγά.............
Για τα άλλα κόλπα......
Είμαι σχετικά ψηλή 1,75
Μελαχρινή
Μου αρέσουν οι άντρες
Κάνω Ραντεβού από 9 έως τις 1 σε ξενοδοχείο, αφου συννενοηθούμε από το τηλ