Μα είναι τόσο εύκολο αγαπητέ Waldorf! Μα τόσο εύκολο!!!Statler!Παλι παιζεις με νεανιες???
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μα είναι τόσο εύκολο αγαπητέ Waldorf! Μα τόσο εύκολο!!!Statler!Παλι παιζεις με νεανιες???
η παρείσακτη σαν και εσένα που ψάχνεις για φασαρίες δεν μου αρέσουν αγαπητέ . άμα θέλεις στρίψεΜα είναι τόσο εύκολο αγαπητέ Waldorf! Μα τόσο εύκολο!!!![]()
![]()
Εμένα δε μ αρέσουν τα απολυταρχικά πιτσιρίκια. Στρίβε εσυ, δε σ έβαλε κανένας σερίφη εδώ. Οι μοντς είναι σε θέση να διαγράψουνε οτιδήποτε ανάρμοστο. Εσυ περισσεύειςη παρείσακτη σαν και εσένα που ψάχνεις για φασαρίες δεν μου αρέσουν αγαπητέ . άμα θέλεις στρίψε![]()
![]()
![]()
Αυτό πέσ το σ εκείνον που ΑΠΑΙΤΕΙ να φύγουμε Πάολα. Ποτέ δεν έχω ξεκινήσει αντιπαράθεση με κανένανΒρε παιδιά μην μανουριάζετε... δεν έχουμε προσωπικά εδώ....
εσύ αρχίζεις μπάρμπα όχι εγώ άντε στρίβε τώρα γιατί μου την δίνεις .Εμένα δε μ αρέσουν τα απολυταρχικά πιτσιρίκια. Στρίβε εσυ, δε σ έβαλε κανένας σερίφη εδώ. Οι μοντς είναι σε θέση να διαγράψουνε οτιδήποτε ανάρμοστο. Εσυ περισσεύεις
για να σου θυμίσω με τον Πανάγο αγαπητέ τι έλεγες ? θέλεις ?Αυτό πέσ το σ εκείνον που ΑΠΑΙΤΕΙ να φύγουμε Πάολα. Ποτέ δεν έχω ξεκινήσει αντιπαράθεση με κανέναν
Eλα???εσύ αρχίζεις μπάρμπα όχι εγώ άντε στρίβε τώρα γιατί μου την δίνεις .
θα έρθω αλλά με πρώτη .![]()
![]()
![]()
μπορεί άμα βρω κάπου .Προσεχε μην καρφωσεις το σασμαν...![]()
;)
μπορεί άμα βρω κάπου .![]()
![]()
![]()
μπα δεν νομίζω αλλά τι να της κάνω της αλυσίδεςΑμα στο μαγκωσει η αλυσιδα εκει να δεις πονο..![]()
![]()
κι εγώ αυτό προσπαθώ...κατσε να τα παρω με τη σειρα...
![]()
![]()
![]()