ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλως τον altec-ακο. Ε ποιον θα ψηφιζε εσενα? Εσυ εισαι "ΤΗΣ".Ψηφισαμε Κομαντο απ οτι ειδα Παολακι....
Καλως τον altec-ακο. Ε ποιον θα ψηφιζε εσενα? Εσυ εισαι "ΤΗΣ".Ψηφισαμε Κομαντο απ οτι ειδα Παολακι....
Αυτό μπορώ σίγουρα να το κάνω...δεν χρειάζεται να πεις θα μου κανεις ...
;p
Ειχε βαλει ανοιχτη ακροαση οσο ημασταν μαζι? Πρεπει να της στοιχισε πολλα της Θεας μου γιατι ημασταν πανω απο μιση ωρα μαζι. Να της τα δωσεις σε παρακαλω αφου θες να ακους. Ειναι μιον στην προικα της αυτα.εγώ την έχω στο ακουστικό μου...πριν πας σήμερα...και τα ξέρω και όλααααααααα
Οτι αποφασησες εσυ αγαπη μου για μενα ειναι νομος. Ετσι Θεα μου?έτσι δεν είναι??????? :'( :'( :'(
Κι εσυ γιατι την πήρες???Κρυφτείτε γιατί μου την δώσατε όλοι σας τώρα .
Κρυφτείτε γιατί μου την δώσατε όλοι σας τώρα .
Εγω να δεις μωρο μου. Ειπαμε τα εχει μακρια.... τα χερια ο altec-ακος ΣΟΥ.Κανείς δεν αμφιβάλει γι' αυτό....
Αυτό μπορώ σίγουρα να το κάνω...
Κατσε καλα εσυ!!δεν χρειάζεται να πεις θα μου κανεις ...
;p
για να στην δώσω . εσύ όπως πάντα και όλοι εδώ μέσα ψάχνετε φασαρίες αλλά θα το φάτε το κεφάλι σας .Κι εσυ γιατι την πήρες???
Πάρε το μπιμπερό σου κι αντε να ξαπλώσεις τώρα, κουράστηκες στην παιδική χαρά σημεραγια να στην δώσω . εσύ όπως πάντα και όλοι εδώ μέσα ψάχνετε φασαρίες αλλά θα το φάτε το κεφάλι σας .
σε τίποτα όμως....ερωτηση ηθελα να κανω.
δεν κολλας σε τιποτα?
κοίτα ζουλού η παραστάσεις τελείωσαν άμα ζηλεύεις το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία .Πάρε το μπιμπερό σου κι αντε να ξαπλώσεις τώρα, κουράστηκες στην παιδική χαρά σημερα
σε τίποτα όμως....
Statler!Παλι παιζεις με νεανιες???Πάρε το μπιμπερό σου κι αντε να ξαπλώσεις τώρα, κουράστηκες στην παιδική χαρά σημερα
όποτε θες να το διαπιστώσεις....επειδη δεν εχω δει ακομη...
θα δω και θα σου πω