amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
είναι μέσα ο βρικόλακς ο άλεξ και ο αντισθενής .ο Vrikolakas είναι on line. να του το πούμε και θα δείξει....
είναι μέσα ο βρικόλακς ο άλεξ και ο αντισθενής .ο Vrikolakas είναι on line. να του το πούμε και θα δείξει....
ε να κάνουμε θρέντ διαμαρτυρίας τότε...είναι μέσα ο βρικόλακς ο άλεξ και ο αντισθενής .
Ναι. Το χερι σου. Και βρηκαν και κουμπαρα τα κωλοπαιδα!ο lalakulakis? κάτι διάβασα...κάτι θέλουν να μου ζητήσουν αν κατάλαβα καλά?
ότι η κουμπάρα θα είναι η σαμπρίνα και ότι θα περάσουν από εκεί που δουλεύεις για να σε ζητήσει σε γάμο ο ΚΟΜΑΝΤΟ .ο lalakulakis? κάτι διάβασα...κάτι θέλουν να μου ζητήσουν αν κατάλαβα καλά?
τι θα με αφήσετε χωρίς χέρι?Ναι. Το χερι σου. Και βρηκαν και κουμπαρα τα κωλοπαιδα!
Έλα μωρέ εμείς τι έχουμε για μην ασχοληθούν μαζί μας αλλά άμα είναι έτσι καλύτερα .Σιγά μην ασχοληθούν μαζί μας...
κουλή μπορεί .τι θα με αφήσετε χωρίς χέρι?
ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα...οπότε τι να τον κάνουμε?ότι η κουμπάρα θα είναι η σαμπρίνα και ότι θα περάσουν από εκεί που δουλεύεις για να σε ζητήσει σε γάμο ο ΚΟΜΑΝΤΟ .
βρε εμείς είμαστε καλά παιδιά δεν ενοχλούμε κανέναν...γιατί να ασχοληθούν?Έλα μωρέ εμείς τι έχουμε για μην ασχοληθούν μαζί μας αλλά άμα είναι έτσι καλύτερα .
μαμά το χέρι μου...κουλή μπορεί .
ε τότε θα σε αποκαταστήσει και μετά βλέπουμε για γάμους και πανηγύρια .ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα...οπότε τι να τον κάνουμε?
Λες? Αυτοι ειναι ικανοι για ολα!τι θα με αφήσετε χωρίς χέρι?
μαμά το χέρι μου...
θα το σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο...ε τότε θα σε αποκαταστήσει και μετά βλέπουμε για γάμους και πανηγύρια .
πίστεψέ με το ξέρω...Λες? Αυτοι ειναι ικανοι για ολα!
Πολυ σωστη. Μαζι σου εγω. ;) ;) ;)ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα...οπότε τι να τον κάνουμε?
ε κατι θα ξέρανε αυτοί που το είπαν πρώτοι...έτσι δεν είναι?Πολυ σωστη. Μαζι σου εγω. ;) ;) ;)