amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
το πιάσες γρήγορα αν και ξανθιά .την ct εννοείς...
το πιάσες γρήγορα αν και ξανθιά .την ct εννοείς...
Ναι. Αυτην. Αλλα ρε γαμωτο και εκει δευτερος ειμαι.την ct εννοείς...
καλά οι κοπέλες αυτές είναι Θεές...τι σχέση έχουν με μένα? εγώ μια ταπεινή καθημερινή ιερόδουλη είμαι...το πιάσες γρήγορα αν και ξανθιά .
μην λες μαλακίες μωρό μου εσύ είσαι η θεά Πάολα . ;)καλά οι κοπέλες αυτές είναι Θεές...τι σχέση έχουν με μένα? εγώ μια ταπεινή καθημερινή ιερόδουλη είμαι...
μην λες μαλακίες μωρό μου εσύ είσαι η θεά Πάολα . ;)
Σοβαρά μιλάς?2 μερες τωρα 9 στα 10 post εκει για σενα μιλανε. Οποτε ειπα και εγω να του αλλαξω το ονομα σε Παολα Νο2. Αν μου επιτρεψουν τα αφεντικα βεβαια.
Η βασιλισσα πεθανε. Ζητω η βασιλισσα!καλά οι κοπέλες αυτές είναι Θεές...τι σχέση έχουν με μένα? εγώ μια ταπεινή καθημερινή ιερόδουλη είμαι...
ε τι πλάκα σου κάνει ?Σοβαρά μιλάς?
Τα είδα....ε τι πλάκα σου κάνει ?
Ειναι και τα 2 ενεργα αυτην την στιγμη οπως βλεπεις.Τα είδα....
τα βλέπω καλέ μου...αλλά μήπως είναι οφ τοπικ και σβηστούν?Ειναι και τα 2 ενεργα αυτην την στιγμη οπως βλεπεις.
Δεν ξερω κοριτσι. Αυτα τα κρινουν τα παιδια οι mond και εγω σεβομαι την γνωμη τους παντα. Αν πρεπει να σβηστουν να σβηστουν. Αλοιμονο.τα βλέπω καλέ μου...αλλά μήπως είναι οφ τοπικ και σβηστούν?
μπα δεν νομίζω .τα βλέπω καλέ μου...αλλά μήπως είναι οφ τοπικ και σβηστούν?
Δεν ξερω κοριτσι. Αυτα τα κρινουν τα παιδια οι mond και εγω σεβομαι την γνωμη τους παντα. Αν πρεπει να σβηστουν να σβηστουν. Αλοιμονο.
;)Έχουν χούμορ οι mods και οι admins οπότε δεν νομίζω ούτε κι εγώ...
Μπορουν ομως και να συνχωνευτουν κι ολας εδω ξερεις. Δεν θα χασουν το νοημα τους. Για σενα λενε ετσι κι αλλιως.