ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλα ειναι το κοριτσι μας αφου ειναι εδω κοντα μας παλι!Γεια σου κουκλα μου, τι κανεις ?
Καλα ειναι το κοριτσι μας αφου ειναι εδω κοντα μας παλι!Γεια σου κουκλα μου, τι κανεις ?
εδώ μιλάω με τον φίλο μας τον ΚΟΜΑΝΤΟ.εσύ γυναικάρα μου? τιμώρησες κανένα άτακτο αγοράκι?Γεια σου κουκλα μου, τι κανεις ?
Και οχι μονο! Τον Αρχιδουλη σου! Και δεν με νοιαζει καθολου! Ισα ισα μου αρεσει κι ολας!εδώ μιλάω με τον φίλο μας τον ΚΟΜΑΝΤΟ.εσύ γυναικάρα μου? τιμώρησες κανένα άτακτο αγοράκι?
που σε τιμώρησε η M.NATALI? Eίναι λίγο αυστηρή....Και οχι μονο! Τον Αρχιδουλη σου! Και δεν με νοιαζει καθολου! Ισα ισα μου αρεσει κι ολας!
γιατί μωρέ? να τις Πέμπτες είμαι 17.00 με 23.00 στην Αγ.Μελετίου 37...μπορείς τότε αγορίνα μου...γεια Πάολα, εχεις και περιεργο προγραμμα για να περασουμε να σε δούμε πρεπει να παρουμε αδεια απο τη δουλεια
Οχι. ΔΕν εχω δει την M. NATALI ποτε παρ' οτι ειναι ενας αγγελος. Εσενα και μονο εσενα περιμενω απο δω και περα. Και φταις εσυ. Το γιατι θα στω πω απο κοντα.που σε τιμώρησε η M.NATALI? Eίναι λίγο αυστηρή....
α ναι δικιο έχεις τις Πέμπτεςγιατί μωρέ? να τις Πέμπτες είμαι 17.00 με 23.00 στην Αγ.Μελετίου 37...μπορείς τότε αγορίνα μου...
Καλα ειμαι, εδο και μερες παλευω με ελληνικη ορθογραφια, και τα ατακτα αγορια με περιμενουν με καινουργια εργαλεια.εδώ μιλάω με τον φίλο μας τον ΚΟΜΑΝΤΟ.εσύ γυναικάρα μου? τιμώρησες κανένα άτακτο αγοράκι?
θέλουν καινούρια ε? ε..να μην τους χαλάσουμε χατίρι. τι λες κι εσύ?Καλα ειμαι, εδο και μερες παλευω με ελληνικη ορθογραφια, και τα ατακτα αγορια με περιμενουν με καινουργια εργαλεια.
τώρα που μπήκα φεύγεις?Δεν αντεχω αλλο on line Παολα. Θα κλεισω.
Δεν αντεχω αλλο on line Παολα. Θα κλεισω.
Ολα για τα ατακτα αγορια που παραπονιουντε.θέλουν καινούρια ε? ε..να μην τους χαλάσουμε χατίρι. τι λες κι εσύ?
Πες και αλλα αδερφι. Δεν καταλαβαινω τιποτα πια.Σα να λεμε δε περιγραφω αλλο ε;;;
Ξανθια αγαπημενη Παναγια...γεια σου..!! Στο μυαλο μας ησουν, μας ελειψες!
Καλη αναρρωση
ευχαριστώ...γλυκό μου αγόρι...Σα να λεμε δε περιγραφω αλλο ε;;;
Ξανθια αγαπημενη Παναγια...γεια σου..!! Στο μυαλο μας ησουν, μας ελειψες!
Καλη αναρρωση
Καλησπέρα γλυκό μου βαζελακι ! τί κάνεις?Καλησπέρα παιδιά.
Ζητώ συγνώμη που δεν έχω μπει να απαντήσω είτε σε pm είτε εδώ στο φόρουμ. Αλλά κάτι είχαν πάθει οι γραμμές και δεν είχα την δυνατότητα να μπω. επιτέλους τα κατάφερα γιατί όπως και να το κάνω το bourdela.com είναι είδος εξάρτησης. :-* :-* :-* :-*
αυτή την εβδομάδα είμαι off.από την άλλη θα ενημερώσω... :-* :-* :-*Παολα που δουλευεις???
μεχρι τι ωρα θα εισαι???
please
καλά σεξομηχανή μου...εσύ?Καλησπέρα γλυκό μου βαζελακι ! τί κάνεις?