LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Μ(ουνι)3 χρειαζεται..Με τέτοιο σουξέ, σε λίγο θ'αναγκαστεί να παίρνει Μ3 για ν'αντέξει το κορίτσι.
Μ(ουνι)3 χρειαζεται..Με τέτοιο σουξέ, σε λίγο θ'αναγκαστεί να παίρνει Μ3 για ν'αντέξει το κορίτσι.
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που με μαύρισαν στις κριτικές μου για την Πάολα. Αυτό με κάνει να καταλάβω ότι δεν πρέπει να ξαναγράψω τίποτα γι αυτό το πλάσμα όπως ήδη το είχα αποφασήσει. και πάλι σας ευχαριστώ.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΖΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΕΩ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣΔ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ.
Το διέγραψα ήδη μόνος μου γιατί το κατάλαβα. ευχαριστώ.Φιλε μου γραφε με μικρα, αλλιως θα σου διαγραφει το μηνυμα...Ειναι στους κανονες του σαητ..
Το διέγραψα ήδη μόνος μου γιατί το κατάλαβα. ευχαριστώ.
Είμαι αρκετά ντάουν. Σε ευχαριστώ που το κατάλαβες. Σήμερα προσπάθησα να διορθώσω ένα λάθος με ένα άλλο και τα έκανα τελικά χειρότερα τα πράγματα. είμαι για λύπηση. ΄μα δε χρειαζοταν να το διαγραψεις τελειως!!
βαλε να δεις λιγο Θρηνο να γελασεις..γιατι σε βλεπω down..
Εγώ ακόμα γελάωμα δε χρειαζοταν να το διαγραψεις τελειως!!
βαλε να δεις λιγο Θρηνο να γελασεις..γιατι σε βλεπω down..
Εγώ ακόμα γελάω
Η Πάολα τί ομάδα είναι ρέ παιδιά? Πείτε μου ότι είναι Ολυμπιακός.Κάποιο ελάττωμα θά έχει αυτή ή κοπέλα δέν μπορεί !
την πάτησες δεν είμαι Ολυμπιακός...Εγώ ακόμα γελάω
Η Πάολα τί ομάδα είναι ρέ παιδιά? Πείτε μου ότι είναι Ολυμπιακός.Κάποιο ελάττωμα θά έχει αυτή ή κοπέλα δέν μπορεί !
την πάτησες δεν είμαι Ολυμπιακός...
μάνεψε...siropiastos κάνω πρακτική σε αυτά που μου έγραψες...τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τοτε;;;;
Υ.Γ. Γεια σου μωρο!!
μάνεψε...siropiastos κάνω πρακτική σε αυτά που μου έγραψες...
όσο έπαιζε ο Βλάχος παρακολουθούσα με μανία την ΑΕΚ όταν έφυγε ξενέρωσα...αν και ολυμπιακος πιστευω οτι εισαι αεκ και δεν ειναι ελαττωμα,η αεκ εχει παραδοση στις ωραιες γυναικες
τώρα βρήκα χόμπι...μπραβο βρε..μ'αρεσεις γιατι δε φοβασαι ν'ασχοληθεις..
η αεκ εχει παραδοση στις ωραιες γυναικες