Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα διαγραφούν όλα τα off topic. Αν θέλετε αντιπαραθέσεις υπάρχουν και τα ΡΜ.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
να μερακλώσουμε λίγο ακόμα?  :grin:

[youtube=425,350]ZxBYNwbP2Lw&feature=related[/youtube]

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάολα δεν σε έχω συναντήσει και δεν νομίζω να σε συναντήσω μιας και δεν επισκέπτομαι studios (ή οίκους ανοχής). Η σχέση μου με τον πληρωμένο έρωτα -πληρωμένο sex- περιορίζεται στο να βρίσκομαι σε δικό μου χώρο με call girls συστημένα από φίλους.
Απλά γράφω γιατί έχω εντυπωσιαστεί από το ύφος των posts σου στο site. Είναι ασυνήθιστο για νέα, όμορφη κοπέλα, επιτυχημένη επαγγελματικά (αν είναι δόκιμο και αν μου το επιτρέπεις) για την οποία σχεδόν όλοι έχουν ένα καλό λόγο, να είναι "σεμνή" και μετρημένη στην παρουσία της στο site. Το ύφος σου στο site ίσως πρέπει να παραδειγματίζει αρκετούς από εμάς, τους φοβερούς @@..., που κατά καιρούς συμπεριφερόμαστε κατινίστικα και εγωιστικά. Φιλικά.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η παολα και σημερα εκει,στο ποστο της... αυτη η κοπελα εχει μια φοβερη αυρα και διαθεση σε σημειο που σε μπερδευει... δεν ξερεις τι θες απ αυτη και ταυτοχρονα τα θες ολα μαζι,ολα ομως !!! φευγεις με ενα χαμογελο και φτανοντας στο αμαξι,μπαινεις,βαζεις μπροστα,βγαζεις το αντισπιν και ξεκινας τα μπατιλικια μπας και ξανακαυλωσεις αλλα τελικα διαπιστωνεις πως οσες φοραδες και να εχεις κατω απο το καπω καμοια δεν μπορει να σε ικανοποιησει οσο η ξανθια γαζελα... παολα δηλωνω fun σου και οτι εισαι τρελα!!! :grin: :grin: :grin:

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Από τήν περασμένη Τρίτη καί εγώ επίσημα στό fun club.Πάολα πού χάθηκες?δώσε σημεία ζωής.
Εχεις καί p.m ;)

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
γεια σου Παολα! με 8υμασαι? Εγω 8υμαμαι κα8ε δευτερολεπτο μαζι σου!Ωρα για νεα επισκεψη! με το ζορι κρατιεμαι τοσο καιρο!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χελλο πάολα!  :cheesy:  :rockon:

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
και βέβαια σε θυμάμαι. όποτε θες στη διάθεσή σου...

Αχ βρε Παολα!! Πες καλυτερα οποτε μπορω.Λες να μην... 8ελω???Οπως και να εχει πρεπει να παρω συντομα την δωση μου γιατι δεν με βλεπω καλα!!Τελος παντων... να εισαι καλα αστερι

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Αχ βρε Παολα!! Πες καλυτερα οποτε μπορω.Λες να μην... 8ελω???Οπως και να εχει πρεπει να παρω συντομα την δωση μου γιατι δεν με βλεπω καλα!!Τελος παντων... να εισαι καλα αστερι
όποτε μπορέσεις λοιπόν αγόρι μου...πολλά πολλά φιλάκια.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κι εσύ πάολα γιατί
είσαι γαμώ τα άτομα!!....  :rockon:  :rockon:  :rockon:
:)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom