Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλη αρχη κ με το μαλακο παολινα!!!μην εχεις παλι τα ιδια!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
θα προσπαθησω πιο ηρεμα αυτη τη φορα... :-* :-* :-*ευχαριστω

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ηταν κατι σοβαρο η κατι απλο??

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
βασικα μωρο μου με ξεκανατε  ;) ;) ;) (πλακα κανω)..τιποτα σοβαρο κουραση προφανως..παλι καλα γιατι βαρεθηκα να καθομαι σπιτι..

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:εγω δεν εκανα τπτ οι αλλοι φταινε!!!!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
οχι μωρο μου κανεις δεν φταιει.... ;) να μην το παρακανω θα προσπαθησω μωρο μου... :-* :-*

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
να μην το παρακανω θα προσπαθησω μωρο μου... :-* :-*
να προσπαθήσεις μωρό μου καυλιάρικο έκφυλο  :bigdick: να προσπάθήσεις  :knockinb: :rockon: γιατί μας έλλειψες όλους μας και την έχουμε βγάλει με την  :cum: και αν μπορείς να μας πεις πότε θα κάνεις και φωτογραφίες στο studio paradise στην Αγ.Μελετίου 37 γιατί οι mods δεν απαντάνε σε pm και για να απαντήσουν σε pm πρέπει να κάνουμε αίτηση στον πρόεδρο δημοκρατίας.

Επισκέπτης
να προσπαθήσεις μωρό μου καυλιάρικο έκφυλο  :bigdick: να προσπάθήσεις  :knockinb: :rockon: γιατί μας έλλειψες όλους μας και την έχουμε βγάλει με την  :cum: και αν μπορείς να μας πεις πότε θα κάνεις και φωτογραφίες στο studio paradise στην Αγ.Μελετίου 37 γιατί οι mods δεν απαντάνε σε pm και για να απαντήσουν σε pm πρέπει να κάνουμε αίτηση στον πρόεδρο δημοκρατίας.
η φωτογραφιση θα γινει λιαν συντομως!η παολα δεν μπορουσε αυτες τις μερες λογω της μεσης της,οποτε μολις ξαναγυρισει στη δουλεια(τη παρασκευη) θα μπει μπροστα και η φωτογραφιση!υπομονη!

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
11
Εχω ενα φιλο δημοσιογραφο που κανει ρεπορταζ για το επαγγελμα των ιεροδουλων υπαρχει περιπτωση να του παραχωρησετε καμια συνεντευξη για τισ δυσκολιες και τουσ κινδύνους τησ δουλειας?

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
11
Με πλατη στο φακο της καμερας?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εχω ενα φιλο δημοσιογραφο που κανει ρεπορταζ για το επαγγελμα των ιεροδουλων υπαρχει περιπτωση να του παραχωρησετε καμια συνεντευξη για τισ δυσκολιες και τουσ κινδύνους τησ δουλειας?
τι κινδύνους και κουραφέξαλα ρε μάστορα? αν ήμουν γυναίκα όμορφη θα είμουνα η μεγαλύτερη πουτανάρα της οικομένης τώρα που ξέρω πως βγαίνει το εύκολο χρήμα.τις πουτάνες τις έχουν θεές τώρα μάστορα πάει η εποχή που ήξερες που τις χαρακώναν και τις κλωτσάγανε.και επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των στούντιο είναι και νόμιμα όλες οι πουτάνες στα στούντιο είναι με χαρτιά και δεν παίζει και τόσο τράφικινκ όπως σε άλλες μορφές πορνείας.πές του φίλου σου να κάνει κάνα ρεπορτάζ για τίποτα φτωχά παιδάκια που βγάζουν 580 ευρώ το μήνα και κινδυνεύουν μην χάσουν τη δουλειά τους η λήξη η σύμβασή τους και όχι για πουτάνες που βγάζουν 10.000 ευρώ το μήνα με 200 πουτανοκαψούρηδες σπόνσορες στα μετόπισθεν.

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
11
Ελεος αρχοντα εξυπηρετηση κανω μην βαρατε!!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια  :2funny:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
γλυκια παολα βρες ενα καλο παιδακι να παντρευτεις,και ασε αυτην την εργασια..εισαι πολυ καλη για αυτην την δουλεια..κριμα ενα τετοιο πλασμα να ειναι ερμαιο στις ορεξεις τελειωμενων ανθρωπων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα..

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
γλυκια παολα βρες ενα καλο παιδακι να παντρευτεις,και ασε αυτην την εργασια..εισαι πολυ καλη για αυτην την δουλεια..κριμα ενα τετοιο πλασμα να ειναι ερμαιο στις ορεξεις τελειωμενων ανθρωπων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα..
σιγά μη σταματήσει τα χρυσοπληρωμένα γαμήσια για να βρει έναν φλούδα σαν εσένα.τελειωμένος και γελοίος είσαι ΕΣΥ ελεεινέ βλάκα που θα μας την μπεις κιόλας.ΟΥΣΤ ρεεεεεεεε απο δώ  :piss: :piss:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
σιγά μη σταματήσει τα χρυσοπληρωμένα γαμήσια για να βρει έναν φλούδα σαν εσένα.τελειωμένος και γελοίος είσαι ΕΣΥ ελεεινέ βλάκα που θα μας την μπεις κιόλας.ΟΥΣΤ ρεεεεεεεε απο δώ  :piss: :piss:
xaxa!!!τωρα καταλαβα γιατι σε δουλευουν ολοι εδω

skiper

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παρασκευη  βραδυ  Παολαρα και  πασηs  Ελλαδοs  στο  Βριλησου,εχετε  δικηο ,αξιζει  το  κοριτσι,εκανα  καταθεση και  τη  γνωρισα.Επιτελου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom