Δεν είναι και τόσο κουραστικό το επάγγελμα. Νομίζω?Σημερα η Παολα Αχαρνων 85 στανταρ? Πως μπορει και πηδιεται καθε μερα πρωι μεσημερι βραδι και εχει τοσο καλη διαθεση? Η κοπωση δεν την πιανει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
είναι υποχρεωμένη να το κάνει αυτό συναγωνιστή διότι είναι επαγγελματίας πουτάνα.αυτή τη δουλειά διάλεξε να κάνει και φυσικά αγαπάει την δουλειά της και δεν κλαίγεται δεξιά και αριστερά σαν μερικές ψόφιες εδώ αλλά είναι ευχάριστη και χαβαλές.Να τονίσω ότι είναι και πεντακάθαρη και περνάει και ιατρικές εξετάσεις γιατί μου είπε ότι της δείχνει σε όποιον έχει αμφιβολία.μιλάμε η κοπέλα είναι δύναμη και να'ναι καλά τα θηρία που τις κάνανε θρέντ.Σημερα η Παολα Αχαρνων 85 στανταρ? Πως μπορει και πηδιεται καθε μερα πρωι μεσημερι βραδι και εχει τοσο καλη διαθεση? Η κοπωση δεν την πιανει?
Πάολα καυλοκούκλα μου θα σε ξανατιμήσω μουνάρα μου και όταν σε ρώτησα αν ξέρεις τον Πάνο και τον War απο το ιντερνετ είπες ότι δεν τους ξέρεις αλλά δεν σε πιστεύω
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
poli η Πάολα τελικά τέσπα πότε θα είσαι στο Αγ.Μελετίου 37 να έρθω πάλι να σε κούκλα μου?
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
φανταζομαι δεν θα γινεται και ολη μερα σκοτωμος ρε σεις
Κι ομως... χτες στη Φρατζη γινονταν λαϊκο προσκυνημα. Ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινε να κανει.
Για αυτο σας λεω... που να περιμενετε τοση ωρα να αδειασει δωματιο και ποσο κουρασμενη θα ειναι... αφηστε το καλυτερα να την μονο εγω.
[size=8pt](Αντε και ο πουτανολεοντας....) [/size]
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Κι ομως... χτες στη Φρατζη γινονταν λαϊκο προσκυνημα. Ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινε να κανει.
Για αυτο σας λεω... που να περιμενετε τοση ωρα να αδειασει δωματιο και ποσο κουρασμενη θα ειναι... αφηστε το καλυτερα να την μονο εγω.
[size=8pt](Αντε και ο πουτανολεοντας....) [/size]
σου αρεσε ε?
ειδες τι εχανες τοσο καιρο?
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
ευχαριστώ Ryu που με σκέφτηκες και εμένα[size=8pt](Αντε και ο πουτανολεοντας....) [/size]
scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παολάκι την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη που θα είσαι?? Πές μου ότι θα είσαι Φρατζή να ερθω να σε φιλήσω ...σταυρωτά μωρό μου
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
αγ.μελετίου πότε θα είσαι γκαύυυυυυυλα μου? :-*παιδια καλησπερα. να σας πω πως ακυρωσα την αχαρνων για σημερα. παολα
Επισκέπτης
μην ανησυχεις πουτανολεων ,οταν θα δουλεψει αγιου μελετιου θα σε ειδοποιησω,γιατι περναω σχεδον καθε μερα απο κυψελη ;)!!
Επισκέπτης
Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχήν των κ.κ. συναδέλφων εις το θέμα των υπερβολικών επαίνων. Μολονότι η εν λόγω νέα είναι όντως αξιόλογος, δυνάμεθα να παραθέσωμεν ικανόν αριθμόν αναλόγων περιπτώσεων οίτινες λόγω του ούτως δημιουργηθέντος εφησυχασμού μετεβλήθησαν από επαρκείς εργαζομένας εις "έπιπλα".
Και κάτι ακόμη: Κριτικαί με βαθμολογίας 9 και 10 εις όλους τους τομείς ουδέν προσθέτουν εις την ενημέρωσιν.
Και κάτι ακόμη: Κριτικαί με βαθμολογίας 9 και 10 εις όλους τους τομείς ουδέν προσθέτουν εις την ενημέρωσιν.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
μάστορα μα την παναγία δηλαδή και χωρίς παρεξήγηση προσπάθησα να διαβάσω το post σου και δεν κατάλαβα τι έγραφες δεν τα γράφεις σε νέα ελληνική γιατί την καθαρεύουσα δεν την κατέχουμε αρκετά παιδιά εδώ πέρα.Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχήν των κ.κ. συναδέλφων εις το θέμα των υπερβολικών επαίνων. Μολονότι η εν λόγω νέα είναι όντως αξιόλογος, δυνάμεθα να παραθέσωμεν ικανόν αριθμόν αναλόγων περιπτώσεων οίτινες λόγω του ούτως δημιουργηθέντος εφησυχασμού μετεβλήθησαν από επαρκείς εργαζομένας εις "έπιπλα".