Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Σημερα η Παολα Αχαρνων 85 στανταρ? Πως μπορει και πηδιεται καθε μερα πρωι μεσημερι βραδι και εχει τοσο καλη διαθεση? Η κοπωση δεν την πιανει?
Δεν είναι και τόσο κουραστικό το επάγγελμα. Νομίζω?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Σημερα η Παολα Αχαρνων 85 στανταρ? Πως μπορει και πηδιεται καθε μερα πρωι μεσημερι βραδι και εχει τοσο καλη διαθεση? Η κοπωση δεν την πιανει?
είναι υποχρεωμένη να το κάνει αυτό συναγωνιστή διότι είναι επαγγελματίας πουτάνα.αυτή τη δουλειά διάλεξε να κάνει και φυσικά αγαπάει την δουλειά της και δεν κλαίγεται δεξιά και αριστερά σαν μερικές ψόφιες εδώ αλλά είναι ευχάριστη και χαβαλές.Να τονίσω ότι είναι και πεντακάθαρη και περνάει και ιατρικές εξετάσεις γιατί μου είπε ότι της δείχνει σε όποιον έχει αμφιβολία.μιλάμε η κοπέλα είναι δύναμη και να'ναι καλά τα θηρία που τις κάνανε θρέντ.

Πάολα καυλοκούκλα μου θα σε ξανατιμήσω μουνάρα μου  :rockon: και όταν σε ρώτησα αν ξέρεις τον Πάνο και τον War απο το ιντερνετ είπες ότι δεν τους ξέρεις αλλά δεν σε πιστεύω  :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
φανταζομαι δεν θα γινεται και ολη μερα σκοτωμος ρε σεις

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
poli η Πάολα τελικά  :think: τέσπα πότε θα είσαι στο Αγ.Μελετίου 37 να έρθω πάλι να σε  :knockinb: :humpleg: κούκλα μου?  :rockon:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
φανταζομαι δεν θα γινεται και ολη μερα σκοτωμος ρε σεις

Κι ομως... χτες στη Φρατζη γινονταν λαϊκο προσκυνημα. Ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινε να κανει.
Για αυτο σας λεω... που να περιμενετε τοση ωρα να αδειασει δωματιο και ποσο κουρασμενη θα ειναι... αφηστε το καλυτερα να την  :knockinb: μονο εγω.
[size=8pt](Αντε και ο πουτανολεοντας....) [/size]

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Κι ομως... χτες στη Φρατζη γινονταν λαϊκο προσκυνημα. Ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινε να κανει.
Για αυτο σας λεω... που να περιμενετε τοση ωρα να αδειασει δωματιο και ποσο κουρασμενη θα ειναι... αφηστε το καλυτερα να την  :knockinb: μονο εγω.
[size=8pt](Αντε και ο πουτανολεοντας....) [/size]

σου αρεσε ε?

ειδες τι εχανες τοσο καιρο?

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παιδια καλησπερα. να σας πω πως ακυρωσα την αχαρνων για σημερα. παολα

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παολάκι την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη που θα είσαι?? Πές μου ότι θα είσαι Φρατζή να ερθω να σε φιλήσω ...σταυρωτά μωρό μου

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
φραντζη ειμαι τεταρτη απογευμα.

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παολακι π.σ.κ που θα σε βρουμε κουκλα μου?

Επισκέπτης
μην ανησυχεις πουτανολεων ,οταν θα δουλεψει αγιου μελετιου θα σε ειδοποιησω,γιατι περναω σχεδον καθε μερα απο κυψελη  ;)!!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παιδια δεν ξερω αν αυριο θα παω..εχω προβλημα με την μεση μου. να την ξεκουρασω λιγο. προσπαθω να περασετε καλα, κουνιεμαι και αυτα παθαινω μετα.. :grin:..θα ενημερωσω παντως.

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κατσε ξεκουρασου ο λαος σου σε θελει δυνατη!!!

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λεω να σε επισκεφτω καποια στιγμη..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια..

Επισκέπτης
Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχήν των κ.κ. συναδέλφων εις το θέμα των υπερβολικών επαίνων. Μολονότι η εν λόγω νέα είναι όντως αξιόλογος, δυνάμεθα να παραθέσωμεν ικανόν αριθμόν αναλόγων περιπτώσεων οίτινες λόγω του ούτως δημιουργηθέντος εφησυχασμού μετεβλήθησαν από επαρκείς εργαζομένας εις "έπιπλα".

Και κάτι ακόμη: Κριτικαί με βαθμολογίας 9 και 10 εις όλους τους τομείς ουδέν προσθέτουν εις την ενημέρωσιν.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχήν των κ.κ. συναδέλφων εις το θέμα των υπερβολικών επαίνων. Μολονότι η εν λόγω νέα είναι όντως αξιόλογος, δυνάμεθα να παραθέσωμεν ικανόν αριθμόν αναλόγων περιπτώσεων οίτινες λόγω του ούτως δημιουργηθέντος εφησυχασμού μετεβλήθησαν από επαρκείς εργαζομένας εις "έπιπλα".

Και κάτι ακόμη: Κριτικαί με βαθμολογίας 9 και 10 εις όλους τους τομείς ουδέν προσθέτουν εις την ενημέρωσιν.
μάστορα μα την παναγία δηλαδή και χωρίς παρεξήγηση προσπάθησα να διαβάσω το post σου και δεν κατάλαβα τι έγραφες  :think: δεν τα γράφεις σε νέα ελληνική γιατί την καθαρεύουσα δεν την κατέχουμε αρκετά παιδιά εδώ πέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom