CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν τραβαει ζορι με την Παολα....Καλά, αυτός τι ζόρι τραβάει με την Πάολα; Δεν του έκανε τα βίτσια;
Με ολο τον κοσμο τραβαει ζορι.
Δεν τραβαει ζορι με την Παολα....Καλά, αυτός τι ζόρι τραβάει με την Πάολα; Δεν του έκανε τα βίτσια;
Καλά, αυτός τι ζόρι τραβάει με την Πάολα; Δεν του έκανε τα βίτσια;
Αγορίνα μου,άνθρωπος που έφτιαξε σάιτ για να την λέει σε όλο τον κόσμο,επειδή 2 μαλάκες του έβριζαν την μάνα,από κει κ πέρα καταλαβαίνεις τι καμμένο ζώο είναι.
Μέχρι και η οικογενεια του τον έχει κλάσει...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ...
Και ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ....όπως λεέι κ η υπογραφή μου.
ουστ από δω εσύ.. που είναι τα οικολογικά σου αισθήματα ρεεεεεεεεεεεεεε
αριωνα 55 ήθελα νά ξέρω τί σουχει κάνει η κοπελα καί τήν χτυπας έτσι..τώρα πού προσσπαθεί νά φτιάξει τήν ζωή της..θάθελα νά σέ βάλω σέ σάκο γιά μπόξ καί νά κάνω καθημερινή προπονηση μέ κάτι φιλαρακια .....γιά νά πάει καλά η χρονιάουστ από δω εσύ.. που είναι τα οικολογικά σου αισθήματα ρεεεεεεεεεεεεεε
αριωνα 55 ήθελα νά ξέρω τί σουχει κάνει η κοπελα καί τήν χτυπας έτσι..τώρα πού προσσπαθεί νά φτιάξει τήν ζωή της..θάθελα νά σέ βάλω σέ σάκο γιά μπόξ καί νά κάνω καθημερινή προπονηση μέ κάτι φιλαρακια .....γιά νά πάει καλά η χρονιά
καλά ρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι είμαι ο αρίωνας??????????????????????
Ποιός είνα ό Άρίων ??????????????????????????? ?????????????????????
Εσύ είσαι ο Αρίων???
μήν θυμώνεις σκετο τερας μου δεν απευθύνομε σε σένα,άλλωστε σέ πάω.. διάβασε καλύτερα τό νικ πού αναφερομε πού είναι αυτός ο παλιανθρωπος...δέν φαντάζεσετί προβλήματα εχει δημιουργήσει σε μας τους παλιούς...καλά ρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι είμαι ο αρίωνας??????????????????????
μήν θυμώνεις σκετο τερας μου δεν απευθύνομε σε σένα,άλλωστε σέ πάω.. διάβασε καλύτερα τό νικ πού αναφερομε πού είναι αυτός ο παλιανθρωπος...δέν φαντάζεσετί προβλήματα εχει δημιουργήσει σε μας τους παλιούς...
Μια ακομα δυναμικη επιστροφη στον χωρο των ιδρυματων.
Απο αυριο θα ειναι και παλι μαζι μας η [size=16pt]ΠΑΟΛΑ [/size]ενα απο τα καλυτερα και ομορφοτερα κοριτσια που περασαν απ τα studio της Αθηνας.
Ειμαστε βεβαιοι, οτι στο [size=14pt]ΣΥΝΤΟΜΟ [/size]περασμα της, θα εκτοξευσει και παλι στα υψη την libido μας, οπως μονο αυτη ξερει...........
Με την μονη διαφορα οτι δεν θα ειναι στο Φραντζη 47.
Συντομα θα μαθουμε ποιο θα ειναι το studio που θα εργαζεται.
Eιναι (ευτυχως η δυστυχως) αληθειαΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ CHEYENNE? Πρόκειται για πολύ καλό νέο. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Πάολα. Ξέρω ότι είχε σταματήσει πριν 1,5 και παραπάνω χρόνο (μού το είχε πει η ίδια ότι θα σταμάταγε την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα) και νόμιζα ότι δεν θα την ξαναδω. Ξέρεις αν θα δουλεύει Φραντζή 47;