Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλά είμαι...Γειά σου γλυκιά κουκλίτσα ! Καλά είσαι?
Κουρασμένη...αλλά όλα καλά...
Καλά είμαι...Γειά σου γλυκιά κουκλίτσα ! Καλά είσαι?
Μπακλαβαδάκι μου τι κάνεις?Hello. Μεγια και το τατου
Μπακλαβαδάκι μου τι κάνεις?
Ποιό τατού?
Ποιό τατού?
Δεν μετράει...Καλα ειμαι κι εγω. Βρε δε μπηκαν νεες φωτος σου στης φραντζη το στουντιο; αυτο που χεις πισω δεξια!! απο κει το δα
Καλησπέρα αγάπη μου... :-* :-* :-*καλησπερα απο εδω κουκλιτσα :-* :-* :-*
Εσύ πονηρούλη το είδες ε?????...στη μέση πισω δεξιά,...απο κοντά είναι καλύτερο !
Δεν μετράει...
Δεν το είδες από κοντά...
Για να δούμε...Έχω καιρό να σε δώ... Να μου κάνεις και κανένα σεμινάριο από αυτά που κάναμε παλιά...ε καλα δε θα γλυτωσεις, μη νομιζεις,
ΠΑΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Για να δούμε...Έχω καιρό να σε δώ... Να μου κάνεις και κανένα σεμινάριο από αυτά που κάναμε παλιά...
Για να δούμε...Έχω καιρό να σε δώ... Να μου κάνεις και κανένα σεμινάριο από αυτά που κάναμε παλιά...
Ελα κουκλα μου...ΠΑΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
http://[URL unfurl="true"]www.glitter-graphics.com/graphics/194160[/img[/URL]]
δε λέω τίποτα,....
[/quote] :-* :-* :-* :-* :-* :-* έτσι τα κρατάμε για μας τα του δωματίου... ;D ;D ;D ;D
[QUOTE="siropiastos, post: 1151709"]
Οτι θες ;). Θυμασαι το θεματακι με τους υποτιτλους; το χω λυσει, μπαμ σε 15-20 λεπτα χωρις πολλα πολλα. Αν ενδοαφερεσαι ακομα να το συζητησουμε, αν ειναι ριξε πμ. Οκεικ;
[/quote] Εννοείτε γιατί τα άλλα έμαθα να τα κατεβάζω... ;D ;D ;D
Καλησπέρααααααααααααα......Καλησπερα Παολα δεν γινοταν να σου απαντησω απο το αλλο θεμα