Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (0 μέλη και 94 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Να το γνωρίσεις στο δικό μου?

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι!!!!!
Παω να βαλω το μαγιο μου και ερχομαι!!! :2funny:
3uqp0g53v0b1ycr59zo7thu.jpg

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
να ερθω και εγω.....κουκλαρα μου εισαι η καλητερη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Kαλησπερα και απο εμενα Παολακι.

Welcome buck.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Βρε βρε βρεεεε καλώς το μωρό μας  :tits2:

Τα'χουμε  :zombie: από την στέρηση.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Σα τα χιονιαααα, καλως ηρθες  :rolleyes:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
siropiastos, free , CHEYENNE μόλις είδα τα πόστς...  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Φιλάκιαααααααααααα........

Καληνύχτα... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα Πάολα!!! Είσαι ή δεν είσαι Ελληνίδα; Αν και δεν έχει σημασία!!

Λοιπόν. Εγώ την Πάολα την έχω γνωρίσει μόνο μια φορά και δεν έτυχε να την ξαναδώ αλλά έμεινα γοητευμένος κυρίως από τη ζεστασιά και την φιλικότητα που έβγαζε. Από κάποια ανεπαίσθητη χροιά στην προφορά της υπέθεσα πως αν και σίγουρα έχει ζήσει πάρα πολλά χρόνια εδώ, ίσως και να μην είναι Ελληνίδα στην καταγωγή. Στο παρελθον είχα και μια στενή σχέση με μια κοπέλα στην ηλικία της Πάολας που ήξερα πως αν και έχει ζήσει εδώ όλη σχεδόν τη ζωή της, δεν είχε Ελληνική καταγωγή, η οποία μοιάζει απίστευτα με την Πάολα τόσο εμφανισιακά όσο και στην χροιά της φωνή που ανέφερα και ίσως να με επιρρέασε κι αυτό. Όμως ακόμα κι αν δεν είναι, από τη στιγμή που η Πάολα νοιώθει Ελληνίδα εγώ την δέχομαι σαν Ελληνίδα και χαίρομαι διπλά αν δεν είναι στην καταγωγή και είναι Ελληνίδα από πεποίθηση. Τα ίδια είχα πει και στην άλλη κοπελιά [έχει μεγαλοπιαστεί τώρα αυτή, σούπερ γλάστρα στην TV],και μου είχε πει σ'ευχαριστώ πολύ.

Ίσως είμαι λίγο off topic και ο πραγματικός λόγος που τα γράφω αυτά είναι πως το μεσημέρι είχα μια τσακωμάρα μ'ένα καραγκιόζη σ'ένα πολιτικό θρεντ στο σάιτ ο οποίος με απεκάλεσε ρατσιστή γιατί είπα αυτό ακριβώς, πως άμα είναι κάποιος ξένος στην Ελλάδα και νοιώθει Έλληνας να τον δεχτώ και εγώ σαν Έλληνα, άμα μου θέλει τουρμπάνια και μαντήλες και σαρία, πως ζητάει ενσωμάτωση και αποδοχή.

Πάολα είσαι γλύκα και κουκλάρα και καλό παιδί και πραγματικά δεν έχει σημασία ποια υπηκοότητα έχεις. Αν έχεις Ελληνική καλά, αλλά κι αν δεν έχεις εγώ και πάλι Ελληνίδα σε θεωρώ αφού το λές και το πιστεύεις εσύ.
Ζητάω συγγνώμα άμα σας γάμησα το θρεντ, αλλά ήθελα κάπου να τα πώ από το μεσημέρι

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
μωρε δε γαμησες κανα θρεντ, καλα εκανες...κι η κοπελα ειναι γαμω τα παιδια. Τελος.

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου γλυκιά κουκλίτσα ! Καλά είσαι?

Stories

Νέο!

Stories