Καλησπέρα Πάολα!!! Είσαι ή δεν είσαι Ελληνίδα; Αν και δεν έχει σημασία!!
Λοιπόν. Εγώ την Πάολα την έχω γνωρίσει μόνο μια φορά και δεν έτυχε να την ξαναδώ αλλά έμεινα γοητευμένος κυρίως από τη ζεστασιά και την φιλικότητα που έβγαζε. Από κάποια ανεπαίσθητη χροιά στην προφορά της υπέθεσα πως αν και σίγουρα έχει ζήσει πάρα πολλά χρόνια εδώ, ίσως και να μην είναι Ελληνίδα στην καταγωγή. Στο παρελθον είχα και μια στενή σχέση με μια κοπέλα στην ηλικία της Πάολας που ήξερα πως αν και έχει ζήσει εδώ όλη σχεδόν τη ζωή της, δεν είχε Ελληνική καταγωγή, η οποία μοιάζει απίστευτα με την Πάολα τόσο εμφανισιακά όσο και στην χροιά της φωνή που ανέφερα και ίσως να με επιρρέασε κι αυτό. Όμως ακόμα κι αν δεν είναι, από τη στιγμή που η Πάολα νοιώθει Ελληνίδα εγώ την δέχομαι σαν Ελληνίδα και χαίρομαι διπλά αν δεν είναι στην καταγωγή και είναι Ελληνίδα από πεποίθηση. Τα ίδια είχα πει και στην άλλη κοπελιά [έχει μεγαλοπιαστεί τώρα αυτή, σούπερ γλάστρα στην TV],και μου είχε πει σ'ευχαριστώ πολύ.
Ίσως είμαι λίγο off topic και ο πραγματικός λόγος που τα γράφω αυτά είναι πως το μεσημέρι είχα μια τσακωμάρα μ'ένα καραγκιόζη σ'ένα πολιτικό θρεντ στο σάιτ ο οποίος με απεκάλεσε ρατσιστή γιατί είπα αυτό ακριβώς, πως άμα είναι κάποιος ξένος στην Ελλάδα και νοιώθει Έλληνας να τον δεχτώ και εγώ σαν Έλληνα, άμα μου θέλει τουρμπάνια και μαντήλες και σαρία, πως ζητάει ενσωμάτωση και αποδοχή.
Πάολα είσαι γλύκα και κουκλάρα και καλό παιδί και πραγματικά δεν έχει σημασία ποια υπηκοότητα έχεις. Αν έχεις Ελληνική καλά, αλλά κι αν δεν έχεις εγώ και πάλι Ελληνίδα σε θεωρώ αφού το λές και το πιστεύεις εσύ.
Ζητάω συγγνώμα άμα σας γάμησα το θρεντ, αλλά ήθελα κάπου να τα πώ από το μεσημέρι