Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πελατεία λέει... Χαβαλέ κάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έλα βρε κουκλί μου αφού ξέρεις σε πειράζω. η χαρά σου χαρά μου.με τέτοιο άβαταρ κάποιοι χτυπάααααααανε κόκκινο.γιατί δεν το λες τόση ώρα ότι θες θα ψάξω να το βρω γαι την λατρεία μου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εγώ φταίω που τα φτιάχνουν καλά....?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
με τι τρως , με σοκολατα?
να σου φερω αυριο...
post-3-1172434117.jpg

Επισκέπτης
θα της φέρω τα γλυκά για παρτι της. θα την <παχύνω> :dancing: :dancing: και θα την έχω όληηηηηηηηηη δικιά μου. έτσι για να μάθεις.
θα αλειφτούμε και με σοκολάτα έτσι για να ονειρεύεσαι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αγάπούλα μου πάολα εσυ ;) ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπραβο παιδια με την ευχη μου

Επισκέπτης
τι γίνεται όλοι με την ευχή είναι σήμερα :2funny: :2funny: :2funny:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
θα της φέρω τα γλυκά για παρτι της. θα την <παχύνω> :dancing: :dancing: και θα την έχω όληηηηηηηηηη δικιά μου. έτσι για να μάθεις.
θα αλειφτούμε και με σοκολάτα έτσι για να ονειρεύεσαι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αγάπούλα μου πάολα εσυ ;) ;)
χαχα θα με παχύνεις? Αν αλειφτείς με σοκολάτα δεν θα βρούν τίποτα το πρωι... :2funny: :2funny: :2funny:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πω πω γλύκες σήμερα …..τι σορόπια είναι αυτά …… :tooth: :tooth: πάνε τα δόντια μας... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
θέλεις να με φας τόσο πολύ πάολακι μου? με τα μπαλκόνια τι θα γίνει :boobies: :boobies:?σαν το axe θα με κάνεις?

Επισκέπτης
τι να σου κάνω, για μια ακόμη φορά όλα για πάρτι σου και ασ μην έχουμε ειδωθει. μέχρι να γίνει θα είμαι ο κρυφός θαυμαστής σου.

[size=10pt]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΠΑΡΕΑ[/size]

v4silis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου παολα..μπορεις να μου πεις που μπορωνα σε βρω?? :-*

Stories

Νέο!