Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Πελατεία λέει... Χαβαλέ κάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαχ με στράβωσες. πόση πελατεία θες μωρό μου? θα σου φέρω όλη την βόρεια ελλάδα να σε θαυμάσει.
Πελατεία λέει... Χαβαλέ κάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαχ με στράβωσες. πόση πελατεία θες μωρό μου? θα σου φέρω όλη την βόρεια ελλάδα να σε θαυμάσει.
Εγώ γιατί?Παολακι τώρα μας την έφερες……
κανένα τσουρέκι γεμιστό φέρε άσε την πελατεία...αχ με στράβωσες. πόση πελατεία θες μωρό μου? θα σου φέρω όλη την βόρεια ελλάδα να σε θαυμάσει.
αχ βρε παολιτα , μην εισαι κυνικη . . .κανένα τσουρέκι γεμιστό φέρε άσε την πελατεία...
Εγώ φταίω που τα φτιάχνουν καλά....?αχ βρε παολιτα , μην εισαι κυνικη . . .
έλα βρε κουκλί μου αφού ξέρεις σε πειράζω. η χαρά σου χαρά μου.με τέτοιο άβαταρ κάποιοι χτυπάααααααανε κόκκινο.γιατί δεν το λες τόση ώρα ότι θες θα ψάξω να το βρω γαι την λατρεία μου.Πελατεία λέει... Χαβαλέ κάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
με τι τρως , με σοκολατα?Εγώ φταίω που τα φτιάχνουν καλά....?
αμέσως εσύ νυφίτσα χεχε.με τι τρως , με σοκολατα?
να σου φερω αυριο...
χαχαχαχαχαχαχααμέσως εσύ νυφίτσα χεχε.
ναι...και με μαρμελάδαααααααααααααααααααμε τι τρως , με σοκολατα?
να σου φερω αυριο...
χαχα θα με παχύνεις? Αν αλειφτείς με σοκολάτα δεν θα βρούν τίποτα το πρωι...θα της φέρω τα γλυκά για παρτι της. θα την <παχύνω> και θα την έχω όληηηηηηηηηη δικιά μου. έτσι για να μάθεις.
θα αλειφτούμε και με σοκολάτα έτσι για να ονειρεύεσαι
αγάπούλα μου πάολα εσυ ;) ;)
Χα άσε να αφήσουμε και τίποτα για μας...θέλεις να με φας τόσο πολύ πάολακι μου? με τα μπαλκόνια τι θα γίνει ?σαν το axe θα με κάνεις?
Όποιος παει Αγ.Μελετίου αύριο με ένα τσουρέκι Τερκενλή, θα έχει έξτρα περιποίηση!!!με τι τρως , με σοκολατα?
να σου φερω αυριο...