Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Πάολα!!! Η φωτό σου είναι στο άβαταρ;;;

Επισκέπτης
Δεν φεύγεις κατα τις 00.01?  :grin: :grin: :grin:
κούκλα με θες τόοοοοοοσο πολύ κοντά σου? τα σέβη μου. θελω να προσέχεις αυτές τις μέρες. πάλι πρέπει να δολοφόνησαν μια ιερόδουλη(λιοσίων67).θα σε βάλβ υπό την προστασία μου μου φαίνεται

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
κούκλα με θες τόοοοοοοσο πολύ κοντά σου? τα σέβη μου. θελω να προσέχεις αυτές τις μέρες. πάλι πρέπει να δολοφόνησαν μια ιερόδουλη(λιοσίων67).θα σε βάλβ υπό την προστασία μου μου φαίνεται
Ναι κι άλλη τώρα το διάβασα. Ξέρω κι εγώ τι γίνετε...? Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν φοβάμαι και τόσο. Κρίμα για τις κυρίες που σκοτώθηκαν...  

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παολα πάρε τον ΚΟΜΑΝΤΟ για φρουρα… :2funny: :2funny:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
παολα ποτε εχεις υπηρεσια να σε επισκευτουμε :boobies: :boobies: :boobies:-εχουμε ακουσει τοσα πολλα :dancing:

Επισκέπτης
Ναι κι άλλη τώρα το διάβασα. Ξέρω κι εγώ τι γίνετε...? Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν φοβάμαι και τόσο. Κρίμα για τις κυρίες που σκοτώθηκαν...  
ναι φυσικά και κρίμα. αφού δεν φοβάσαι ελπίζω να προσέχεις. όσο για πριν μέχρι 00:01 δεν μου βγήκε σήμερα και θα με έχεις όλο δικό σου αλλά από μακριά.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ναι φυσικά και κρίμα. αφού δεν φοβάσαι ελπίζω να προσέχεις. όσο για πριν μέχρι 00:01 δεν μου βγήκε σήμερα και θα με έχεις όλο δικό σου αλλά από μακριά.
Ωραία...Αυτό ήθελα... :grin: :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom