τι κι άλλο?
Διάβασε στο άλλο ποστ
τι κι άλλο?
Ποιο άλλο ποστ;;;Διάβασε στο άλλο ποστ
κούκλα με θες τόοοοοοοσο πολύ κοντά σου? τα σέβη μου. θελω να προσέχεις αυτές τις μέρες. πάλι πρέπει να δολοφόνησαν μια ιερόδουλη(λιοσίων67).θα σε βάλβ υπό την προστασία μου μου φαίνεταιΔεν φεύγεις κατα τις 00.01?
Ε λοιπόν τώρα το διάβασα... δεν το ήξερα.. πάντως ψυχάκιας είναι που δεν μπορούν να πιάσουν... Δεν έχω ακούσει τίποτα επίσημο...Διάβασε στο άλλο ποστ
Ναι μαρούλια μου... :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Πάολα!!! Η φωτό σου είναι στο άβαταρ;;;
Ναι συναγωνιστή και μας έχει ξαποστείλειΚαλησπέρα Πάολα!!! Η φωτό σου είναι στο άβαταρ;;;
Ναι κι άλλη τώρα το διάβασα. Ξέρω κι εγώ τι γίνετε...? Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν φοβάμαι και τόσο. Κρίμα για τις κυρίες που σκοτώθηκαν...κούκλα με θες τόοοοοοοσο πολύ κοντά σου? τα σέβη μου. θελω να προσέχεις αυτές τις μέρες. πάλι πρέπει να δολοφόνησαν μια ιερόδουλη(λιοσίων67).θα σε βάλβ υπό την προστασία μου μου φαίνεται
Εγώ Joe?Ναι συναγωνιστή και μας έχει ξαποστείλει
Ο Αντώνης είπε για καινούρια δολοφονία... εγώ δεν άκουσα κάτι..Ποιο άλλο ποστ;;;
Έγινε κάτι φίλε;;;
Ποίος άλλος Παολάκι????Εγώ Joe?
Δεν έρχεται...Φυλάει τις υπόλοιπες κοπέλες τώρα...Παολα πάρε τον ΚΟΜΑΝΤΟ για φρουρα…
Σε φυλάω εγω τώρα...Δεν έρχεται...Φυλάει τις υπόλοιπες κοπέλες τώρα...
ναι φυσικά και κρίμα. αφού δεν φοβάσαι ελπίζω να προσέχεις. όσο για πριν μέχρι 00:01 δεν μου βγήκε σήμερα και θα με έχεις όλο δικό σου αλλά από μακριά.Ναι κι άλλη τώρα το διάβασα. Ξέρω κι εγώ τι γίνετε...? Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν φοβάμαι και τόσο. Κρίμα για τις κυρίες που σκοτώθηκαν...
Αύριο γλυκέ μου..Αγ.Μελετίου 37..παολα ποτε εχεις υπηρεσια να σε επισκευτουμε -εχουμε ακουσει τοσα πολλα
:-* :-* :-* :-* Ωραία...Σε φυλάω εγω τώρα...
Ωραία...Αυτό ήθελα... :-* :-* :-*ναι φυσικά και κρίμα. αφού δεν φοβάσαι ελπίζω να προσέχεις. όσο για πριν μέχρι 00:01 δεν μου βγήκε σήμερα και θα με έχεις όλο δικό σου αλλά από μακριά.