Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Πόνυ.....Εδώ είμαι...Ξανά πάλι όλοι μαζί στο σπίτι μας φιλαράκια μου καλά ;) ;) ;) . Καλησπέρα παολάκι μου και ΚΟΜΑΝΤΟ .
Πόνυ.....Εδώ είμαι...Ξανά πάλι όλοι μαζί στο σπίτι μας φιλαράκια μου καλά ;) ;) ;) . Καλησπέρα παολάκι μου και ΚΟΜΑΝΤΟ .
Γι αυτο δεν βαζεις "ΜΟΥ" μωρακι μου? Anti help!!! Μπορω να εχω μια σκουπα σε παρακαλω?Εδώ σε θέλω ΚΟΜΑΝΤΟ...δεν έχεις σκούπα...
που να βάλει εδώ σκούπα εδώ 3 και 1 .Εδώ σε θέλω ΚΟΜΑΝΤΟ...δεν έχεις σκούπα...
Θα το πω στον anti...που να βάλει εδώ σκούπα εδώ 3 και 1 .
ρε άντι φέρε μια σκούπα σε παρακαλώ να καθαρίσω κάτι βρομιές άμα δεν έχεις πήγαινε στο σούπερ μάρκετ εκεί θα βρεις πολλές .Θα το πω στον anti...
Ξανα και παλι μαζι ολοι. Φιλακια πολλα στο μωρακι μου :-* :-* :-* και την καλησπερα μου σε ολους.
Κούκλε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΚομαντο τρεμεεεεεε !
Που σαι ρε αλανι ? ;)
Γεια σου Παολα ομορφη....
Κάτσε ρεεε ούτε εδώ έχεις το πάνω χέρι....ρε άντι φέρε μια σκούπα σε παρακαλώ να καθαρίσω κάτι βρομιές άμα δεν έχεις πήγαινε στο σούπερ μάρκετ εκεί θα βρεις πολλές .
Εγω που ειμαι ρε συ δασκαλε? Εσυ που χαθηκες λεμεεεεεε!!!Κομαντο τρεμεεεεεε !
Που σαι ρε αλανι ? ;)
Γεια σου Παολα ομορφη....
Δυστυχώς :'( :'( :'( . Αλλά θα πάρω μια δικιά μου σκούπα να τα έχω όλα στα χέρια μου .Κάτσε ρεεε ούτε εδώ έχεις το πάνω χέρι....
Αγάπη μεγαλη samy μου...Η συμπαθεια σου.
Καλησπέρα γλυκέ μου... είμαι Φραντζή κάθε Τρίτη 10.00 με 17.00.. :-* :-* :-*Παολα καλησπέρα....πότε θα εισαι τη Φραντζή γλυκια μου? θελω να ερθω να σε γνωρισω.