giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν εννοεις εκ του συ(γγ)ενυς, να σου πω να αφησεις ησυχη την οικογενεια μου..εσένα θα σε περιποιηθώ εκ του σύννεγγυς ρε τραγόπαπα... ;)
αν εννοεις εκ του συ(γγ)ενυς, να σου πω να αφησεις ησυχη την οικογενεια μου..εσένα θα σε περιποιηθώ εκ του σύννεγγυς ρε τραγόπαπα... ;)
ωπα κουλ.. χουμορ κανουμε, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ !!!!φιλε κανε το μυνημα οτι γουσταρεις..
αν εννοεις εκ του συ(γγ)ενυς, να σου πω να αφησεις ησυχη την οικογενεια μου..
το ξερω, μου τα πε. εχει ακομη τον κωλο του στην αποθεραπεια..τον πλέ εννοάς ρε εφραίμογλου;
αυτόν τον περιποιήθηκα προσφάτως....
Δεν θα σου σβηστεί κανένα μήνυμα φίλε.Στο εγγυώμαι εγώ.Οι κανόνες του forum αναφέρουν για μόνιμους Κεφαλαίους χαρακτήρες σε όλο το μήνυμα.Εσύ δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο και είσαι οκ.Παιδια να ειστε ολοι καλα ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΑΒΙΧΤΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.
Δεν θα σου σβηστεί κανέναν μήνυμα φίλε.Στο εγγυώμαι εγώ.Οι κανόνες του forum αναφέρουν για μόνιμους Κεφαλαίους χαρακτήρες σε όλο το μήνυμα.Εσύ δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο και είσαι οκ.
Vrikolaka...Δεν θα σου σβηστεί κανέναν μήνυμα φίλε.Στο εγγυώμαι εγώ.Οι κανόνες του forum αναφέρουν για μόνιμους Κεφαλαίους χαρακτήρες σε όλο το μήνυμα.Εσύ δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο και είσαι οκ.
Πάντα καλός είναι ο Βαμπιράκος...ο γνωστος -παλιος - καλος .......Vrikolakas......
Αltec-άκο μου...Ντου απο παντου!!!!!
Δεν θα σου σβηστεί κανένα μήνυμα φίλε.Στο εγγυώμαι εγώ.Οι κανόνες του forum αναφέρουν για μόνιμους Κεφαλαίους χαρακτήρες σε όλο το μήνυμα.Εσύ δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο και είσαι οκ.
Ναι αλλά αν σεβόμαστε και αγαπάμε σάιτ και antistheni πρέπει απο μόνοι μας να συγκρατιόμαστε λίγο...ελευθερια λογου ειχε αρχισει να μου λειπει τον τελευταιο καιρο
PIATSA όλο αυτό μας έκανε και γνωρίσαμε και άλλα άτομα που συμπαθούσα αλλά δεν είχα συναντήσει ποτέ. :-* :-* :-* :-* :-*..Παολακι ;)
το μελετησαμε και νατο
Εισαι το γουρι μου!!!
Κι εγω το ιδιο Παολακι ;)PIATSA όλο αυτό μας έκανε και γνωρίσαμε και άλλα άτομα που συμπαθούσα αλλά δεν είχα συναντήσει ποτέ. :-* :-* :-* :-* :-*..
εγω θα ελεγα οτι ξεσκαρταρισαν οι σωστοι κ οι ''πιστοι'' απο τους σκατοψυχους κ τους τσατσουςPIATSA όλο αυτό μας έκανε και γνωρίσαμε και άλλα άτομα που συμπαθούσα αλλά δεν είχα συναντήσει ποτέ. :-* :-* :-* :-* :-*..
Ας μπουν να κλάψουν λίγο...εγω θα ελεγα οτι ξεσκαρταρισαν οι σωστοι κ οι ''πιστοι'' απο τους σκατοψυχους κ τους τσατσους
βεβαια τωρα που ειναι ανοιχτο το σαιτ θα ξαναμπουν ολοι κ ρουφιανοι κ κλωνοι κ απολα
Εδώ σε θέλω ΚΟΜΑΝΤΟ...δεν έχεις σκούπα...Ξανα και παλι μαζι ολοι. Φιλακια πολλα στο μωρακι μου :-* :-* :-* και την καλησπερα μου σε ολους.