ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλησπερα και απο εμενα φιλαρακι μου καλο.Καλησπερα σε ολους ....
Και στην Παολινα μου πολλα φιλια :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα και απο εμενα φιλαρακι μου καλο.Καλησπερα σε ολους ....
Και στην Παολινα μου πολλα φιλια :-* :-* :-* :-*
Το εύχομαι ! Γι αυτό ψάχνω και τις καλύτερες δασκάλες...Κατσε εδω πιτσιρικε...θα μαθεις πολλα..
Τι να πουμε εμεις αγαπη μου γλυκια? Υπαρχουν λογια που μπορουν να περιγραψουν εσενα?Δεν ξέρω αγοράκι μου.. . τα παιδιά θα το πούν....
ειμαστε ήσυχα παιδιά....Ένα έχω να πω: επειδή σας παρακολουθώ αρκετό καιρό, είστε η πιο ευχάριστη διαδικτυακή παρέα που μπορεί να συμμετάσχει κανείς!!!
ααα δεν ξέρω ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ....εσύ πες μας....Τι να πουμε εμεις αγαπη μου γλυκια? Υπαρχουν λογια που μπορουν να περιγραψουν εσενα?
Ένα έχω να πω: επειδή σας παρακολουθώ αρκετό καιρό, είστε η πιο ευχάριστη διαδικτυακή παρέα που μπορεί να συμμετάσχει κανείς!!!
Όποιος το λέει απλά έχει ψυχολογικά προβλήματα ή δεν έχει δοκιμάσει να "χορέψει".Λιγουρια μας λενε οι αλλοι..
Καλησπέρα!!!Καλησπέρα σε όλους!
Όλοι καλά;
Καλησπέρα ploughman.....Καλησπέρα σε όλους!
Όλοι καλά;
Ναι ειχα χαθει για λίγο,και απο οτι βλέπω όσο έλειπα εχεις γίνεi ό σταρ τού siteΚαλα ειμαι φιλαρακι. Σε χασαμε εσενα η μου φαινεται? Που γυριζεις?
Τα λεω ολα εδω αγαπουλα μου.ααα δεν ξέρω ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ....εσύ πες μας....
και λίγα λες!!!!!!!!!!Ναι ειχα χαθει για λίγο,και απο οτι βλέπω όσο έλειπα εχεις γίνεi ό σταρ τού site
Και μετα απο μια μεγαλη παρεξηγηση τοτε εκ μερους μην ξεροντας προσωπα και πραγματα ρε συ φιλαρακι.Ναι ειχα χαθει για λίγο,και απο οτι βλέπω όσο έλειπα εχεις γίνεi ό σταρ τού site
με την απουσία μου πρεπει να εχασα και το ρόλο μου στη σαπουνοπερα ε?Και μετα απο μια μεγαλη παρεξηγηση τοτε εκ μερους μην ξεροντας προσωπα και πραγματα ρε συ φιλαρακι.
Παει και το "ΜΟΥ" Αλλα και το "ΚΟΜΑΝΤΟ" τωρα. Οσο πας αγαπουλα μου κοβεις και απο λιγο.και λίγα λες!!!!!!!!!!
Είδες αν δεν σε προσέχω τι παθαίνεις????????γεια σε ολους και απο εμενα καποιος με αφησε ξεσκεπαστο και ειμαι χαλια απο συναχι :-* :-* :-*