Sex _Machine
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Πάολα
καλησπέρα σεξομηχανή μου.....Καλησπέρα Πάολα
σωστό κι αυτό ¨"ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ" αγαπουλα μου. Παλι το ξεχασες και θα σε μαλωσω.σωστό κι αυτό....
δεν είχα... με αποχαιρέτησε το παλιό laptop.... :'( :'( :'( αλλά να' ναι καλά τα φιλαράκια μου που επισπεύσανε την αντικατάσταση ....Καλορίζικα !!! Τέλειο εργαλείο στις φωτο ! Ωστε γι αυτο Παολάκι δεν βγληκες χθες, εν είχες laptop...
ευχαριστώ μωρό μου....κατι γιά καινούριο laptop ακούω
καλορίζικο και απο μένα
Χαλαλι σου αγαπη μου γλυκια. Οτι και να κανει κανεις για σενα θα ειναι παντα λιγο. :-* :-* :-* :-* :-*δεν είχα... με αποχαιρέτησε το παλιό laptop.... :'( :'( :'( αλλά να' ναι καλά τα φιλαράκια μου που επισπεύσανε την αντικατάσταση ....
Τι κανεις Κομαντο?πώς πανε οι κατακτησεις?Χαλαλι σου αγαπη μου γλυκια. Οτι και να κανει κανεις για σενα θα ειναι παντα λιγο. :-* :-* :-* :-* :-*
κοίτα τι λέει ...Χαλαλι σου αγαπη μου γλυκια. Οτι και να κανει κανεις για σενα θα ειναι παντα λιγο. :-* :-* :-* :-* :-*
κοίτα τι λέει ...
Καλα ειμαι φιλαρακι. Σε χασαμε εσενα η μου φαινεται? Που γυριζεις?Τι κανεις Κομαντο?πώς πανε οι κατακτησεις?
καλησπέρα altec- άκο μου.....Καλησπερα σε ολους ....
Και στην Παολινα μου πολλα φιλια :-* :-* :-* :-*
Εσυ να τα βλεπεις.
Μηπως πρεπει να του πεις να βγειτε;
Δεν ξέρω αγοράκι μου.. . τα παιδιά θα το πούν....Πάολα δεν σε γνωρίζω (ακόμα) προσωπικά, αλλά από τις φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπό σου πρέπει να είσαι ΘΕΑ!!!
Φυσικα μπορεις να βγεις μαζιμου, και να του τα περιγραψω εγω μετα.
Το ιδιο ειναι.
Και λιγα λεω αγαπουλα μου γλυκια και παντα τα εννοω ξερεις.κοίτα τι λέει ...