Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Έτσι είναι αν είσαι καλή μαζί τους είναι κι αυτοί...ειχα πολυ καλα παιδια και σημερα ουδεν παραπονο...
Έτσι είναι αν είσαι καλή μαζί τους είναι κι αυτοί...ειχα πολυ καλα παιδια και σημερα ουδεν παραπονο...
Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι, την καλησπέρα μου στην καλή παρέαεπειδή χρησιμοποιώ την γρήγορη απάντηση...
πανταΈτσι είναι αν είσαι καλή μαζί τους είναι κι αυτοί...
καλησπέρα αγόρι μου....Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι, την καλησπέρα μου στην καλή παρέα
γεια σου και σενα bonbenitoΓρήγορα ναι, πρόχειρα όχι, την καλησπέρα μου στην καλή παρέα
Καλα ειμαι κουκλι μου. Πολυ καλα θα ελεγα. Και σου εχω ηδη πει γιατι. ;) ;) ;)καλησπερα κ΄απο μενα ΚΟΜΑΝΤΟ τι κανεις μωρο μου...
χαιρομε...να εισαι παντα ετσιΚαλα ειμαι κουκλι μου. Πολυ καλα θα ελεγα. Και σου εχω ηδη πει γιατι. ;) ;) ;)
γεια σου bonbenito...Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι, την καλησπέρα μου στην καλή παρέα
Καλησπέρα Σαμάνθα νά σαι καλάγεια σου bonbenito...
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου... σε περιμένω όποτε θες και μπορείς... :-* :-* :-* :-*Το μεσημεράκι σκαστός από τη δουλειά επισκέφτηκα το αστέρι(πάολα)....μωρό μου είσαι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και αξίζεις όλα τα σχόλια που σου έχουν γίνει κατά καιρούς...θα τα πούμε σύντομα!
καλώς το μικρό μου πόνυ...Καλησπέρα Παολάκι μου ? Τι κάνεις μωρό μου ?
όλα καλά αγάπη μου ?καλώς το μικρό μου πόνυ...
μια χαρούλα μωράκι μου... ευτυχώς...όλα καλά αγάπη μου ?
δυνατή σε θέλω . ;)μια χαρούλα μωράκι μου... ευτυχώς...
Πάντα μωρό μου....δυνατή σε θέλω . ;)
:-* :-* :-*Πάντα μωρό μου....