Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλά που δεν το βλέπω δηλαδή....δεν το πιστευω φαγατε και δευτερο
Καλά που δεν το βλέπω δηλαδή....δεν το πιστευω φαγατε και δευτερο
Πολύ ήσυχοι είστε απόψε... τι έγινε?
Η Παολα την ΄΄Ανορθωση΄΄ την νικαει καθημερινα.
Σωστό κι αυτό....μπαλα.
δεν το πιστευω φαγατε και δευτερο
Μαλλον επειδη πεφτουν βροχη τα γκολ!Πολύ ήσυχοι είστε απόψε... τι έγινε?
μαλακες στην παολα επρεπε να δινεται ολοι απο 10000 ευρω,τετοιο μωρο ουτε στον υπνο σας δεν εχετε δει.
Καλά εγώ στην πλειοψηφία των ατόμων που έρχονται, δουλεύω απο το σάιτ.... και μου το λένε κιόλας...φαντασου οι 8 στους είναι από το σάιτ...είτε μέλη είτε επισκέπτες...Κατσε να ανοιξω ενα θεμα.Bρε παολα { αν θες απαντας} απο αυτους που βλεπεις σε τι ποσοστο σε ξερουν απο το sait?
Κατσε να ανοιξω ενα θεμα.Bρε παολα { αν θες απαντας} απο αυτους που βλεπεις σε τι ποσοστο σε ξερουν απο το sait?
Τι κακούληδες.....γιατί χαίρεσαι με τον πόνο μου?Μαλλον επειδη πεφτουν βροχη τα γκολ!
Καλά εγώ στην πλειοψηφία των ατόμων που έρχονται, δουλεύω απο το σάιτ.... και μου το λένε κιόλας...φαντασου οι 8 στους είναι από το σάιτ...είτε μέλη είτε επισκέπτες...
Λειπω εγω. Γι αυτο.Πολύ ήσυχοι είστε απόψε... τι έγινε?
Αυτό είναι όντως μια καλή απάντηση.....Λειπω εγω. Γι αυτο.
Λειπω εγω. Γι αυτο.
Ηρθε η ωρα να τους βαλω ολους σε ταξη μου φαινεται. Προσοχη!Αυτό είναι όντως μια καλή απάντηση.....
ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ τα περιμενετε ολα πεστε και εσεις κατι.ενδιαφερουσα απαντηση.
να δω τωρα και ενα
ενδιαφερων συμπερασμα.....
ποιό να είναι το συμπέρασμα...ότι οι κριτικές σας και οι αναφορές στις κοπέλες είναι σημαντικές πια...αφού το ίντερνετ ναι .... είτε μας βοηθά, είτε όχι...ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ τα περιμενετε ολα πεστε και εσεις κατι.