ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μαζεψου εσυ.μηπως το εννοει "ενισχυμενο" επειδη ειναι πλουσιο;θαυμασιο;εξαιρετικο;
Μαζεψου εσυ.μηπως το εννοει "ενισχυμενο" επειδη ειναι πλουσιο;θαυμασιο;εξαιρετικο;
δεν ξέρω...εγώ δεν το κατάλαβα έτσι... μπορεί...μηπως το εννοει "ενισχυμενο" επειδη ειναι πλουσιο;θαυμασιο;εξαιρετικο;
και δεν θα έρθει?Φιλακια απο τον Αντωνακι εχεις. :-* :-* :-* :-* :-* Εχει παει για καφεδακι οπως μου ειπε.
να του δώσεις πολλά φιλιά.....Ναι ρε γαμοτο αυτο το ξεχασα ,ασε ο μικρος επαθε την πλακα του ,με ενα μονιμο χαμογελο ειναι .Ποτε θα ξαναπαμε με ρωταει συνεχως.Του λεω και εγω τι να παμε βρε όπως μπήκες βγήκες.Απεκτησες εναν ακομη fan.
Καλως το κωλοπαιδο.Ωχ ο KYΡIAKOΣ.
ετσι ειναι σημερα,βλεπεις μια γυναικα με ωραιο στηθος και το πρωτο που σοθ ερχεται στο μυαλο ειναι η πλαστικη.ευτυχως ματια μου που υπαρχεις εσυ κι αν σε φυλανε τα ΛΟΚ εμεις οι απλοι ανθρωποι θα βρουμε τροπο.......δεν ξέρω...εγώ δεν το κατάλαβα έτσι... μπορεί...
ετσι ειναι σημερα,βλεπεις μια γυναικα με ωραιο στηθος και το πρωτο που σοθ ερχεται στο μυαλο ειναι η πλαστικη.ευτυχως ματια μου που υπαρχεις εσυ κι αν σε φυλανε τα ΛΟΚ εμεις οι απλοι ανθρωποι θα βρουμε τροπο.......
Kαλώς το γλυκό μου αγόρι....Γεια κι απο μένα κουκλίτσα!!! :-* :-* :-*
κι από μένα...μωρακι,μια γλυκια καληνυχτα για σενα.
χαλαρώνω στον υπολογιστή απόψε.....είμαι σε άλλη διάθεση....Πως και δεν βλεπεις τον βαζελο ?
Καλησπέρα..... Αρούλη....Καλησπερα Παολα!Γεια και στην υπολοιπη παρεα.
πωωωω μας ντροπιάσανε ....εβιβα το πρωτο και αυτογκολ μαλιστα μργαλη ομαδα εισαι
Πως και δεν βλεπεις τον βαζελο ?