Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Αυτό είναι...ΑΧΧΧ αυτή η μνήμη σου....Τωρα θυμηθηκα! Το εχεις ξαναπει σε ανιποπτο χρονο.
Αυτό είναι...ΑΧΧΧ αυτή η μνήμη σου....Τωρα θυμηθηκα! Το εχεις ξαναπει σε ανιποπτο χρονο.
φιλάκια aris....Παιδια παω για τσιγαρα και ισως αργησω... Τα λεμε...
Αυτο ειναι η κανω λαθος? [youtube=425,350]86jw8pPubVM[/youtube]
Φιλακια και σε σενα μωρακι.φιλάκια aris....
Ειδες που θυμαμαι τελικα? Στο ειπα σημερα οτι εχω φωτογραφικη μνημη. ;) ;) ;)Αυτό είναι...ΑΧΧΧ αυτή η μνήμη σου....
Καλησπέρα aggelos80 μια χαρά είμαστε...εσύ?Γεια σου Πάολα μου...γειά σας παιδιά...τι κάνετε????
251 σελιδες τις ξερω σχεδον απεξω και ανακατοτα αγαπουλα μου. Τις εχω μελετησει καλα. ;) ;) ;)
Ειδες που θυμαμαι τελικα? Στο ειπα σημερα οτι εχω φωτογραφικη μνημη. ;) ;) ;)
Προσπαθώ να είμαι καλά......θέλω να σου έρθω αύριο αλλά δουλεύω 9-5 και δε το κοβω να τα καταφέρνω....Άχ αυτό το πρωϊνό σου ωράριο........Καλησπέρα aggelos80 μια χαρά είμαστε...εσύ?
καλώς τον samy....Εσυ δεν εισαι που κυκλοφορεις με μηχανη ....φωτογραφικη;
Εγω δυστυχως μονο να τα κατεβαζω μπορω απο εδω. Δεν μπορω να τα ακουω κι ολας.αυτά είναι... μερακλώσαμε βραδιάτικα....
τι να κάνω κι εγώ...Προσπαθώ να είμαι καλά......θέλω να σου έρθω αύριο αλλά δουλεύω 9-5 και δε το κοβω να τα καταφέρνω....Άχ αυτό το πρωϊνό σου ωράριο........
Γιατί δεν μπορείς να το ακούσεις?Εγω δυστυχως μονο να τα κατεβαζω μπορω απο εδω. Δεν μπορω να τα ακουω κι ολας.
τι να κάνω κι εγώ...
Γιατί δεν μπορείς να το ακούσεις?
Ναι μπραβο. Αυτη που ειπαμε οτι δεν καιει και βενζινη. Προχτες που εφυγε το μωρο μου και ειπε οτι θα ξαναμπει και δεν ξαναμπηκε τελικα. ;) ;) ;)Εσυ δεν εισαι που κυκλοφορεις με μηχανη ....φωτογραφικη;