akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αμ το SEBASTIAN....
Και εγω τα ιδια ακουω φιλε ΚΟΜΑΝΤΟ.Το βραδι οταν μπει η Παολα βαλε τους Νazareth.Ξερεις ποιο κομματι εννοω. ;)Λογω ηλικιας και παλιας εμπειριας στην μουσικη φιλαρακι. Ημουνα dj για πολλα χρονια εκεινη την εποχη και αυτην την στιγμη εκτος απο τις 100αδες δισκους που εχω αριθμω και περι τα 4500 cd. ;) ;) ;)
Αυτο λες μαλλον φιλαρακι. Και αυτο για το κοριτσι μου. [youtube=425,350]soDZBW-1P04[/youtube]Και εγω τα ιδια ακουω φιλε ΚΟΜΑΝΤΟ.Το βραδι οταν μπει η Παολα βαλε τους Νazareth.Ξερεις ποιο κομματι εννοω. ;)
Καλησπερα αγαπη μου. Σου αρεσανε τα τραγουδακια?ωραία, μουσική ατμόσφαιρα έχουμε σήμερα....ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ........
ναι πολύ..αν και εγώ είμαι του Ελληνικού ρεπερτορίου...Καλησπερα αγαπη μου. Σου αρεσανε τα τραγουδακια?
Θα σου βαλω και ελληνικα στην πορεια. Μην μου στεναχωριεσαι μονο. ;) ;) ;)ναι πολύ..αν και εγώ είμαι του Ελληνικού ρεπερτορίου...
με τίποτα... αντε να σε δώ θα βρείς το αγαπημένο μου ελληνικό?Θα σου βαλω και ελληνικα στην πορεια. Μην μου στεναχωριεσαι μονο. ;) ;) ;)
Αμε. Μολις μου το πεις θα το βρω αμεσως.με τίποτα... αντε να σε δώ θα βρείς το αγαπημένο μου ελληνικό?
εάν σου το πώ τι νόημα έχει... πάντως στο έντεχνο γέρνει....Αμε. Μολις μου το πεις θα το βρω αμεσως.
αυτό βλέπω και μου αρέσει aris... ευχάριστο απόψε....Γεια σου Παολα.Οπως βλεπεις το θρεντ σου ειναι στα πολυ high του. :-* :-* :-*
Ειναι πολλοι καλοι οι καλιτεχνες στο εντεχνο και τωρα με μπερδεψες χειροτερα αγαπη μου.εάν σου το πώ τι νόημα έχει... πάντως στο έντεχνο γέρνει....
Καλησπέρα altec- άκο μου....Καλησπερα σε ολους...
Και στην Παολα.. :-* :-* :-*
Ο Μητροπάνος το λέει....Ειναι πολλοι καλοι οι καλιτεχνες στο εντεχνο και τωρα με μπερδεψες χειροτερα αγαπη μου.
Τωρα θυμηθηκα! Το εχεις ξαναπει σε ανιποπτο χρονο.Ο Μητροπάνος το λέει....